Temat do zamknięcia.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Na razie zarowno odejscia jak i transfery do klubu na duzy plus. Zielinski mowil o przyjsciu czterech pilkarzy. Jak dla mnie to jeszcze lewy obronca i napastnik.
Zieliński mówi, że nie spieszy sie nam z transferami... Moim zdaniem tego czasu nie mamy bo już w 2 kolejce gramy najważniejszy mecz rundy.
Z twittera: Piesio podpisze kontrakt z Łęczną.
Jeśli mnie wzrok nie zmylił, to widziałem dziś na Wielickiej Wójcickiego.
widziałes czy jestes pewien??
Pewnie kolejne głupkowate infa nikomu nie potrzebna tylko ludzi wku.rwiające.
2 strony wcześniej już my to przerabiali i z piłkarzami i DS.
jedziemy :D
Wójcicki za Marciniaka to byłby idealny ruch :)
Ciekawe czy Rudnevs faktycznie rozmawia z Zielińskim o grze w Cracovii, ale coś mi się w to nie chce wierzyć...
Wójcicki to chyba prawa obrona, a nie lewa? Całą rundę w Zawiszy grał jako prawy boczny obrońca, nie pamiętam meczów z nim na lewej stronie..
morgot2 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> widziałes czy jestes pewien??
Frodo wi(e)dział o powi(e)dział :P
Tak dla Rudnevsa ! Tak dla Wojcickiego ! Lecz przy tych ewentualnych transferach i tak bedzie brakowalo lewego obroncy... W tym wypadku Wojcicki odpada bo nie bylo mowy o prawej stronie a Rudnevs niestety nie jest w naszym zasiegu. Jezeli jeden defensor nam uciekl tzn ze (szukamy) dalej a z napadziorem rozmawiamy. Ja sie domyslam 3 rozmow :D
Ostatnio trend z podawaniem informacji nt. uzgodnienia warunków kontraktu przypadał na o piątek także jestem skłonny uwierzyc, że Wójcicki był na Wielickiej. Poczekajmy do jutra, może się coś wydarzy ciekawego.
Zakładam, że skoro chcemy zawodników z wyższej półki, to tacy zawodnicy mają sporo propozycji i trochę w nich przebierają. Mają swoje aspiracje i marzy im się gra w najlepszych ligach, no więc naszą ofertę mogą przyjąć, kiedy te marzenia (typu "podobno interesuje się mną Bayer Leverkusen") zostaną sprowadzone do parteru. Trzeba więc zaczekać, brutalna prawda jest taka, że wielkie kluby wchłoną tylko ułamek procenta tych, których coś się marzy. Natomiast jak komuś się marzy ósmy klub tureckiej ekstraklasy, to z nim lepiej dać sobie spokój.
Sytuacja zresztą jest taka, że w tej chwili my [b]nie musimy[/b] się wzmacniać za wszelką cenę, my chcemy się wzmocnić mądrze.
dziś w bydgoszczy na treningu też był Wójcicki :) .sprawdź zdjecia z treningu zawiszy
Mi? Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> przypomnę ci "znawco" ten wpis za pół roku.
> Oczywiście z odpowiednim komentarzem >:D<
>
Albo ktoś przypomni w ten sposób Twoje wpisy.
> Dudzic ekstraklasowemu kghm-owi nie strzelił ;),
> a Sekulski i owszem :P
To naprawdę niesamowite ;)
U nas nawet tyle by nie dostał w PLN.
Propozycje takie jak Rudnevs są na pewno budujące i można sobie o tym dyskutować lecz po co mamy sobie mydlić oczy? Gość nie zejdzie ze swojego poziomu finansowego na jakim aktualnie żyje i tyle. Trener Zieliński w wywiadzie mówił też, że sporo klubów gra przecież w eliminacjach do LM i stamtąd można kogoś złapać tylko dopiero wtedy, jak te drużyny poodpadają.
Ogólnie na ten moment nie jest źle. Przyszedł obrońca i bramkarz, a odeszło czterech graczy, którzy i tak nic nie wnosili. Nie wiem czy Dialiba ma przedłużoną umowę i co z Kitą? Choć jeśli chodzi o tego drugiego to nie jestem jakoś do niego przekonany. Tak na prawdę na gwałt potrzebujemy tylko LO - ciekawe co z tymi chłopakami z Olimpii i Błękitnych co niby już były dopięte transfery...
nie liczcie się z tym, że będą kolejne transfery, ale z klubu?
bardzo możliwe, że ktoś zechce zmienić otoczenie. jak co roku z resztą.
Tabisz tylko czeka na to aż jakiś Cambuur lub inny Mechelen rzuci parę Ojro.
nie sukces sportowy jest celem tej Spółki przecież :P
Czym innym była sprzedaż Stebleckiego czym innym potencjalna sprzedaż Kapustki, bo zakładam że o nim myślisz. Obstawiam że do początku rozgrywek potwierdzimy jeszcze (jeśli w ogóle) tylko jeden transfer. Reszta będzie dogrywana pod koniec okienka gdy po pierwsze część klubów odpadnie z pucharów, po drugie wahający się zaczną podpisywać realne kontrakty a nie wymyślane przez gazety i menadżerów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)