pietruhaaa Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ... a Hanzel tylko 2 lata młodszy od Estończyka,
> więc żadna różnica. Co do wieku oczywiście
> nie umiejętności. Każdy z piątki naszych
> srodkowych pomocników jest lepszy, więc nie wiem
> czy sprowadzenie Go nie było by takim typowym
> "zapchaj dziure" w kadrze...
Skoro mamy lekko licząc 5 środkowych pomocników (nie licząc tych od bidy) to nawet trudno powiedzieć "zapchajco" byłby następny.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Peruzzi Napisał(a):
> Vasiliev niestety jest już można powiedzieć
> piłkarzem nieco zaawansowanym wiekowo, zdaje
> się, że ma 31 lat na karku, z Piasta osobiście
> widziałbym Hanzela, solidny środkowy pomocnik,
> mógłby być sprowadzony w miejsce Szeligi...
Najlepiej za Szeligę sparowadzić Szeligę z Piasta
31 to stary zawodnik? ma przed sobą spokojnie jeszcze z 3 lata grania na przyzwoitym poziomie. Swoją drogą Amkar Perm dał za niego 1 mln euro 4 lata temu :O.
Szeliga ma jeszcze rok kontraktu...
leszeczek Napisał(a):
> pietruhaaa Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ... a Hanzel tylko 2 lata młodszy od
> Estończyka,
> > więc żadna różnica. Co do wieku oczywiście
> > nie umiejętności. Każdy z piątki naszych
> > srodkowych pomocników jest lepszy, więc nie
> wiem
> > czy sprowadzenie Go nie było by takim typowym
> > "zapchaj dziure" w kadrze...
>
> Skoro mamy lekko licząc 5 środkowych pomocników
> (nie licząc tych od bidy) to nawet trudno
> powiedzieć "zapchajco" byłby następny.
Reasumując, jest to piłkarz którego kwalifikacje nie predysponują do gry w Cracovii ;)
Kiedyś był w sferze naszych zainteresowań/ za Oresta/ ale teraz to raczej Go nie widzę .
A co byście powiedzieli na ponowne sprowadzenie Strausa? Ciekawe w jakiej jest dyspozycji. Jeśli gralby tak jak przed kontuzja w I lidze to na pewno by się przydał
Grzenio Napisał(a):
> A co byście powiedzieli na ponowne sprowadzenie
> Strausa? Ciekawe w jakiej jest dyspozycji. Jeśli
> gralby tak jak przed kontuzja w I lidze to na
> pewno by się przydał
Nie mów, że to było na serio :D
Okres gry wszerz boiska juz przerabialismy .
Nie byl zły, gra przy trenerze Zielińskim pewnie by mu pomogła. Już nie gramy wszerz, to on też by nie mógł
Spadł do 2 ligi z wąsatym. Teraz pogra na swoim poziomie.
Byłby dobrą alternatywą na defensywnego pomocnika, moim zdaniem. Choć nie wiem w jakiej jest teraz formie, ale patrząc na to, co zrobił Widzew to chyba nie w najlepszej
Najważniejsze zdania z wywiadu Trenera Zielińskiego. [i]Nie chcę zmian ilościowych tylko jakościowych. Zgłaszają się do nas naprawdę fajni zawodnicy.[/i]
Myślę że byle kogo sobie nie pozwoli wcisnąć:)
Straus był w formie tragicznej w Widzewie, także tyle w temacie.
Jacek Zieliński - Nasza drużyna jest dobrze postrzegana. Już wcześniej była ze względu na stabilność finansową, ale nie ukrywam, że da się zauważyć rosnące zainteresowanie Cracovią. Piłkarze widzą, że zespół idzie w górę, że chce grać w piłkę. W ten sposób przełamują pewne tabu i uprzedzenia, że pójdą do zespołu, który broni się przed spadkiem. Zgłaszają się do nas naprawdę fajni zawodnicy.gazeta.sport
Grzenio Napisał(a):
> A co byście powiedzieli na ponowne sprowadzenie
> Strausa? Ciekawe w jakiej jest dyspozycji. Jeśli
> gralby tak jak przed kontuzja w I lidze to na
> pewno by się przydał
> Byłby dobrą alternatywą na defensywnego
> pomocnika, moim zdaniem. Choć nie wiem w jakiej
> jest teraz formie, ale patrząc na to, co zrobił
> Widzew to chyba nie w najlepszej
Postoj troche w cieniu a jutro nawet nie wychodz na zewnatrz bo udar jest bliski ;)
Straus nadaje sie do tarcia chrzanu choc wielkanoc daleko.
Kruszyna, wreszcie zaczynasz pisać do rzeczy (a raczej nazywać rzeczy po imieniu) w wątku transferowym ;)
Straus był u nas dobrym zawodnikiem. W tym momencie raczej go nie potrzebujemy, ale jak czytam, że nadaje się tylko do tarcia chrzanu to zastanawiam się jak to możliwe, że przyzwoity piłkarz jest oceniany negatywnie tylko dlatego, że pewien wąsaty trener jest zwolennikiem jego talentu :D
Jak grał w Widzewie, jak już pisałem, nie wiem. Skoro źle, jak piszecie, to faktycznie nie jest to dobry pomysł. Ależ to forum zarotne, grał dobrze, to byl uwielbiany, stracił formę to już nie. Ale faktycznie wyciąganie go nie miałoby sensu. Co do cienia to myślę, ze to dobry pomysł, słońce święci bardzo w koncu, więc zaleca się tam siedzieć
Miszczu2007 Napisał(a):
> Straus był u nas dobrym zawodnikiem. W tym
> momencie raczej go nie potrzebujemy, ale jak
> czytam, że nadaje się tylko do tarcia chrzanu to
> zastanawiam się jak to możliwe, że przyzwoity
> piłkarz jest oceniany negatywnie tylko dlatego,
> że pewien wąsaty trener jest zwolennikiem jego
> talentu :D
Wasatego trenera mam gleboko w dooopie i chooojmnie obchodzi co i gdzie robi. Wiec Miszczu nie trafiles u mnie z wasatym. A co do Strausa to jak kiedys gral dobrze tomoze na lewa obrone sciagnijmy z taksowki Marka Bastera. W sumie zasiedziany w aucie to poruszal by sie troche. Tez kiedys byl dobry...
Straus w Widzewie to już był zupełnie inny piłkarz, niż ten Straus u nas. Wielu dobrze mówiło, że jego odejście bardziej zaszkodziło jemu samemu, niż Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)