Moja kobita załamana.
Za to mi jakby lżej nieco.
Dobrze napisano że Pan Adam jest barwną postacią.
Tylko ja mam nerwy już chyba za stare.
Zapamiętam bramkę na Flocie i Izbę :)
I to z sympatią bynajmniej z sarkazmem , napisałem;)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Gdyby Golanski byl lewym obrońcą to byłby
> świetny kandydat na miejsce Marciniaka.
Gdyby babcia miała wąsy... to by była dangorką
a ponadto Golańdski akurat jako jeden z nielicznych kontrakt przedłużył
Za przeglądem:
"Nadzieję w serca kibiców Cracovii wlał Jacek Zieliński, pod którego wodzą piłkarze, dotąd autorzy regularnych rozczarowań, wygrali siedem meczów i dwa zremisowali. Porażek brak. -Jest dobrze, a może być jeszcze lepiej. Przed nowym sezonem rozbudziliśmy również swoje nadzieje - przyznaje Damian Dąbrowski, jeden z tych, od których zależy, czy za kilka miesięcy będziemy mówić o metamorfozie Cracovii czy wszystko wróci do normy. [b]Krakowianie chcą sprowadzić wyróżniającego się obrońcę w I lidze, 20-letniego Bartosza Jarocha z Olimpii Grudziądz. W ogóle coraz głośniej o tym, że latem Janusz Filipiak nie pożałuje pieniędzy na transfery[/b]."
Szczególnie ta końcówka ciekawie brzmi.. ;) Może profesorowi zamarzył się mistrz w hokeju i puchary w nożnej? ;)
KamilloLce Napisał(a):
> Za przeglądem:
> "Nadzieję w serca kibiców Cracovii wlał Jacek
> Zieliński, pod którego wodzą piłkarze, dotąd
> autorzy regularnych rozczarowań, wygrali siedem
> meczów i dwa zremisowali. Porażek brak. -Jest
> dobrze, a może być jeszcze lepiej. Przed nowym
> sezonem rozbudziliśmy również swoje nadzieje -
> przyznaje Damian Dąbrowski, jeden z tych, od
> których zależy, czy za kilka miesięcy będziemy
> mówić o metamorfozie Cracovii czy wszystko
> wróci do normy. Krakowianie chcą sprowadzić
> wyróżniającego się obrońcę w I lidze,
> 20-letniego Bartosza Jarocha z Olimpii Grudziądz.
> W ogóle coraz głośniej o tym, że latem Janusz
> Filipiak nie pożałuje pieniędzy na transfery."
>
> Szczególnie ta końcówka ciekawie brzmi.. ;)
> Może profesorowi zamarzył się mistrz w hokeju i
> puchary w nożnej? ;)
Kiedyś też już było głośno że zamierza wydać 3 bańki na transfery ;)
Znów mamy 4 miliony na transfery, które będą za 5 tygodni? :) Super. już nie mogę się doczekać :D
Czyżby znowu to samo - opłaca się bo tani?
Wawszczyk jak pamiętam mecze z Lechem (bo przed nami bronili się na zero:() dogrywał wzorowo z stałych fragmentów, a w obronie nie zawinił przy straconych bramkach - z wyjątkiem tej na 4:1 - czy to nie on wykonał taki dziwaczny ukłon nie trafiając w piłkę, którą spokojnie z głowy zmieścił Kownacki? Myślę jednak, że nasi trenerzy wiedzą, co robią.
dangorka Napisał(a):
> KamilloLce Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Za przeglądem:
> > "Nadzieję w serca kibiców Cracovii wlał
> Jacek
> > Zieliński, pod którego wodzą piłkarze,
> dotąd
> > autorzy regularnych rozczarowań, wygrali
> siedem
> > meczów i dwa zremisowali. Porażek brak. -Jest
> > dobrze, a może być jeszcze lepiej. Przed
> nowym
> > sezonem rozbudziliśmy również swoje nadzieje
> -
> > przyznaje Damian Dąbrowski, jeden z tych, od
> > których zależy, czy za kilka miesięcy
> będziemy
> > mówić o metamorfozie Cracovii czy wszystko
> > wróci do normy. Krakowianie chcą sprowadzić
> > wyróżniającego się obrońcę w I lidze,
> > 20-letniego Bartosza Jarocha z Olimpii
> Grudziądz.
> > W ogóle coraz głośniej o tym, że latem
> Janusz
> > Filipiak nie pożałuje pieniędzy na
> transfery."
> >
> > Szczególnie ta końcówka ciekawie brzmi.. ;)
> > Może profesorowi zamarzył się mistrz w hokeju
> i
> > puchary w nożnej? ;)
>
>
> Kiedyś też już było głośno że zamierza
> wydać 3 bańki na transfery ;)
Dobijamy do 200-setnej strony i pojawi się słynna transferowa bomba :D
na 90minut pojawiła się opcja Damiana Chmiela z Podbeskidzia...
Ten Wawszczyk to jakaś masakra. czyścimy kadrę ze szrotu, ale znów ściągany jest nowy.
I znowu zaczął się czas gdy kilka razy dziennie sprawdza się 90minut.pl czy coś new w transferach się nie pojawiło:)
szpetota Napisał(a):
> Ten Wawszczyk to jakaś masakra. czyścimy kadrę
> ze szrotu, ale znów ściągany jest nowy.
Skąd taki wniosek? Bo się nie nazywa?
No to Panowie - co sądzicie o Chmielu? Moim zdaniem jeden z lepszych zawodników Podbeskidzia, co nie znaczy że widziałbym go u nas w ekipie za wszelką cenę - chyba wolałbym Kiełba. Z drugiej strony przy Zielińskim sporo piłkarzy odpaliło, to może i Chmiel wzniósłby się na jeszcze wyższy poziom? Trzeba zaufać Trenerowi że wie, co robi.
Astonie musisz dzis wieczorem Chmiel przelknac na wieczor ;)
Coz widac nie po Twojemu transfery jak narazie.Jednak szrot ze szrotowych zespolow jest brany pod uwage ;) Gwiazd brak choc zapowiadaja bombe :)
Najlepszy zawodnik Podbeskidzie i jego zaletą jest uniwersalnośc, może grac i jako boczny pomocnik (prawe, lewe skrzydło) i na pozycji Budzinskiego.
Jedyne co mi się za Podolińskiego podobało to sposób przeprowadzania transferów, cisza ,cisza , cisza, nagle jak nie przypieprzy i jest ZAWODNIK!
Teraz jest chyba inaczej , burze medialne , bomby transferowe , zapowiedzi, 40 nowych dużo obiecujących , nieprzebrane fundusze transferowe, słowem HUCPA.
Osobiście widziałbym Chmiela aniżeli Kiełba. Chmiel to taki typ walczaka, a Kiełb z kolei jest dla mnie zawodnikiem zbyt chimerycznym , swoją postawą przypomina Budzika, rozgrywając jedno-dwa dobre spotkania na dziesięć możliwych gdzie później wszyscy się zachwycają jaki to on jest świetny, nie licząc strat i niewykorzystanych sytuacji...
Kwestia jest inna - za Podolińskiego kupowaliśmy piłkarzy zagranicznych, więc media nie miały skąd brać informacji od samego źródła, a tutaj informacje nie wyciekają z naszego klubu tylko z tych, z którymi negocjujemy - a że negocjujemy z polskimi klubami, no to dziennikarze będący w ich pobliżu mają plotki kim się interesujemy bez większych problemów.
No tak, możesz mieć rację.
Chmiel w katowickiej Gieksie dobrze z Rakelsem współpracował :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)