leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wydaje mi się by Polczak ważył 75 kg przy
> wzroście 192cm. Z drugiej strony 92/192 Sretena
> to też raczej zbyt dużo, jak na piłkarza. Tak
> kloc jak Goulon miał (a przynajmniej na 90minut)
> parametry 192/85.
Nie chce mi się wierzyć w tę wagę Goulona. 85kg przy 192cm to patyczak, a nie potężny Murzyn :)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
przychodzi obrońca, którego trener nie miał jak testować ani oglądać (chyba, że na "dyskietkach"). być może gość jest z polecenia. [i]deja vu[/i]? nie, bo trener nie jojcy w mediach, jak mu kłody pod nogi rzucają.
Aldo Napisał(a):
> ten David Caiado to może do nas przymierzany ??
> http://www.90minut.pl/kariera.php?id=14086
> gość nie tak dawno w Bułgarii dość sporo goli
> i asyst.
Nawet byli razem ze Sretenem w tej samej rundzie w kadrze Zagłębia.
hamer Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > KamilloLce Napisał(a):
> >
> --------------------------------------------------
>
> > -----
> > > Chodzi o to, że od nowego sezonu wchodzi
> limit
> > > piłkarzy spoza UE - może być ich trzech na
> > > boisku w jednej drużynie, a za 2 sezony już
> > > tylko dwóch. Ale i tak nie jesteśmy w
> > najgorszej
> > > sytuacji - Miro, Sretenović, Deleu, a i ten
> > > ostatni czytałem, że kiedyś chyba starał
> > się
> > > o polskie obywatelstwo.
> >
> > za dwa lata, to już nie będzie Unii;)
>
>
> czego Państwu i sobie życzę :)
Amen.
gentlemen Napisał(a):
>
>
> Nie chce mi się wierzyć w tę wagę Goulona.
> 85kg przy 192cm to patyczak, a nie potężny
> Murzyn :)
te wszystkie "wymiary" piłkarzy niewiele mają wspólnego z prawdą,
wspomiłał o tym bodajże Kosowski, smiejąc się jak to zawodnicy najczęsciej "odchudzają" się podając nieprawdziwe dane.
jestem przekonany, że ww murzyn waży ponad stówę.
Od razu wam powiem z własnego doświadczenia, że 85 kg przy wzroście około 195 to gość wychudzony, patyczak. Ok setki jeśli nie jest to tłuszcz będzie ok. Zobaczymy go na boisku to będziecie wiedzieć jak się rusza i czy jest to wystarczająco szybko.
Trzeba wrócić do tradycji spotkań z kibicami, przynieść wagę i sprawdzić B)-
Mam nadzieje żę nasze "wieżowce" zdominują w derbach kurdupli pokroju Brożka ,Boguskiego i Garguła.
Fake Napisał(a):
> Od razu wam powiem z własnego doświadczenia, że
> 85 kg przy wzroście około 195 to gość
> wychudzony, patyczak. Ok setki jeśli nie jest to
> tłuszcz będzie ok. Zobaczymy go na boisku to
> będziecie wiedzieć jak się rusza i czy jest to
> wystarczająco szybko.
Zgadzam się z kolegą. Jeszcze rok temu gdy regularnie ćwiczyłem na siłownii, biegałem, to w wieku 41 lat, przy wzroście 190 cm ważyłem 97 kg i absolutnie nie czułem, że mam jakąkolwiek nadwagę.
to co nie jest nadwagą dla zwykłego śmiertelnika to dla profesjonalnego sportowca już może być
W uzupełnieniu - oficjalna podaje u Sretenovića 192 cm / 92 kg http://cracovia.pl/pilka-nozna/mecze/zespoly/pierwsza_druzyna
Przeszedł badania medyczne więc info z pierwszej ręki ;)
Według kalkulatora BMI waga jest dobra. Gość jest dobrze zbudowany, a tkanka mięśniowa trochę waży, więc nie ma co gadać. Dobrze jest.
To jest idealna waga bo powinno się odjąć pierwszą cyfrę od wzrostu.
[i]Te trzy transfery w dużej mierze zaspokajają potrzeby trenera Roberta Podolińskiego. Choć to wcale nie jest jeszcze koniec starań Cracovii o nowych graczy. Teraz głównym celem są skrzydłowi. ? Na razie pocieszmy się chwilę, że mamy tę trójkę ? uśmiechał się szkoleniowiec ?Pasów?.[/i]
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3722228,transferowa-ofensywa-pasow-zdjecia,id,t.html
Dla Cracovii to najprawdopodobniej nie koniec łowów. Zapytaliśmy trenera, czy podczas zimowego okna transferowego będą kolejne tego typu prezentacje. Niczego zdradzić nie chciał. - Spokojnie, na razie jest trzech nowych zawodników. Mam nadzieję, że zdecydowanie podniosą jakość w zespole - odpowiedział.
Ciągle nie zapadła decyzja, czy działacze będą chcieli zatrudnić napastnika Jakuba Vojtusza i pomocnika Roberta Valentę, którzy przez kilka dni byli testowani w Cracovii. Ich przyszłość może się wyjaśnić jeszcze dziś.
krakow.sport
W związku z naszymi potrzebami/skrzydła/, zobaczymy jaka będzie decyzja co do testowanych ?
szuwarek Napisał(a):
> Ciągle nie zapadła decyzja, czy działacze
> będą chcieli zatrudnić napastnika Jakuba
> Vojtusza i [i][b]pomocnika Roberta Valentę[/b][/i], którzy
> przez kilka dni byli testowani w Cracovii. Ich
> przyszłość może się wyjaśnić jeszcze
> dziś.
> krakow.sport
W sparingu z PBB wogolejakby go nie bylo na boisku.Przeszedl nie zauwazylem zeby sie wyroznial.U mnie przeszedl przezmecz niezauwazony wogole.Raczej go odstrzela.
Odnośnie wymiarów naszego S.S to odlądając na YT filmik z Jego występami przewinęła się na ekranie informacja od realizatora transmisji -zawodnik numer 30 191 cm/87 kg .W okolicach 4 minuty filmu , gdy nasz obecny gracz zderza się głową z przeciwnikiem .
Mnie bardziej zastanawiały parametry Polczaka 192/75
Chyba waga nieco zbyt mała w stosunku do do wzrostu .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)