knurze, Mikulić to osobna bajka i tak do końca nie wiadomo jak tam z tym "odstrzeleniem" wygląda. Na dzień dzisiejszy ma kontuzję. Ja pisałem o tym, że Horoszkiewicz nie chciał u nas zostać. Pytanie tylko czy zrobiono wszystko i na czas by problem braku rezerwowego stopera rozwiązać? Z Polczakiem na przeszkodzie stanęły przeszkody formalne, zresztą to sprawa dosyć późna. Ale od biedy na stoperze chyba może też grać Nykiel, o ile pamiętam miał taki punkt w CV oraz Szeliga.
-
-
[ 16 ] CRACOVIA - Górnik Zabrze 24/11 godzina 18:00
Na stoperze może zagrać jeszcze ... Miro .
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na stoperze może zagrać jeszcze ... Miro .
Do tego bym się nie posunął.
Górnik: Kibice "Pasów" często nas obrazają
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,iwan-blisko-domu,artykul,520969,1,12447.html
[quote=cracovia.pl]
Bramkarze: Krzysztof Pillarz, Krystian Stępniowski
Obrońcy: Luis Carlos Deleu, Paweł Jaroszyński, Adam Marciniak, Krzysztof Nykiel, Bartosz Rymaniak
Pomocnicy: Marcin Budziński, Miroslav Čovilo, Damian Dąbrowski, Sławomir Szeliga, Łukasz Zejdler, Boubacar Diabang
[b]Napastnicy[/b]: Deniss Rakels, Bartosz Kapustka, Przemysław Kita, [b]Bartłomiej Dudzic[/b], Dariusz Zjawiński
[/quote]
8-)
Wyjściowa "11" - Dąbro na stoperze za Żytkę.
Pilarz - Rymaniak, Dąbrowski, Marciniak - Nykiel, Covilo, Szeliga, Burdziński, Dialiba - Rakels, Kapustka
Ja pier. Dąbrowski na stoperze..
Oby to nie zakończyło się jak z Piastem w zeszłym sezonie (odpukać)
Wg FB oficjalnej jednak Covillo:
Tak zagramy z Górnikiem:
Pilarz
- Rymaniak, Covilo, Marciniak
- Nykiel, Szeliga, Dąbrowski, Diabang
- Kapustka, Budziński, Rakels.
Wiosenne problemy nie wynikały wyłącznie z tego, że na stoperze grał defensywny pomocnik. One brały się również z tego, że przy jednym defensywnym przesuniętym do obrony (Dąbrowski), drugim do ataku (Boljevic) a trzecim na ofensywnego (Papa), jako defensywny pomocnik grał ofensywny Danielewicz. A przy mega ryzykownej taktyce w ataku de facto trójkę obrońców stanowili po bokach obrońca, defensywny pomocnik (Dąbrowski) i w środku między nimi ofensywny pomocnik (Danielewicz). [b]To się wtedy nie mogło udać, teraz jest zupełnie inna sytuacja[/b], bo w środku mamy Covilo, a w trójce tylko jednego pomocnika.
Hmm jednak Covilo? Szkoda. O wiele więcej imho dałby w pomocy, m.in. dzięki swoim ofensywnym wejściom. Podejrzewam, że w przypadku gonienia wyniku przesuną go do przodu.
`chciałbym to odszczekać później, ale wydaje mi się, że Miro na stoperze to pomyłka.
osłabia zdecydowanie naszą ofensywę, a na stopera zdecudowanie za mało zwrotny, a jak wiemy murawa będzie bardzo ciężka.
WTF? Czemu u siebie nie gramy w tradycyjnych barwach? To jest jakaś kpina???
Czy ja jestem tak naje, bany , ze widze Naszych na szaro, czarno ?
Nie , dobrze widze :(
Komentarz z tv -; zawodnik z drugiej strony plant" -; to sa jakies jaja ?!
Ej ale co z tymi czarnymi koszulami , ktos ma jakies info?
Ale kasztan :D
Nie wazne teraz - prowadzimy !!!!!!
1:1
Wszystko dzięki "piętce" Budzika
No tak budzik zepsuł tą piątkę ale nie koniecznie przez to straciliśmy bramkę. Błędów upatrywałbym w obronie.
Niestety Budzik dziś słabo, brakuje dokładności w rozegraniu przy polu karnym rywaka .
....Tak, tak Budzik slabo...a jak strzeli bramke lub zanotuje asyste to bedzie - slabo zagral ale.. :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)