taniej niż benzyna do Stargardu.
wstyd panowie.
-
-
(GLOS) [PP 1/4] Błękitni Stargard Szczeciński - Cracovia 4.03.2015 godz. 14.00
Od Ciebie podobnie. Będziesz?
Wybaczcie, ale nie każdy jest w stanie jechać na mecz który odbędzie się w środę o 14.
W zależności od formy zapłaty od 4.90 do około 10zł
ustalmy od razu czy po remisie zakładać kolejny temat PP ?
zdecydowanie nie. nie będziemy ryzykować ewentualnego awansu Twoim kosztem :P wtedy musi założyć temat jakiś pewniak :)
W naszej drużynie zagrają Ci, którzy maja najmniej (lub nic) minut w tym roku w meczach EX - Stępniowski, Szeliga,Deleu, Zjawiński ( on z takimi przeciwnikami umie grać) Jaroszyński (jak się wykuruje) Wdowiak, Diabang, Dąbrowski, Jendrisek + Żytko i Polczak.
Reszta na ławę i odpocząć przed Łęczną.
Uważam, że to nie bedzie w cale łatwy mecz i granie rezerwami może być zgubne. Ale obym się mylił :)
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,17504244,Pracownik_wiezienia__strazak__nauczyciel__Z_nimi_Cracovia.html Materiał o zawodnikach Błękitnych...
Na meczu z Błękitnymi okrzyk czy transparent "pozdrowienia do więzienia" będzie dwuznaczny:)
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na meczu z Błękitnymi okrzyk czy transparent
> "pozdrowienia do więzienia" będzie dwuznaczny:)
Dokładnie!
a przed meczem można puścić piosenkę Wojtka Bellona "Maestro bezdomny" (przynajmniej 1. wers)
Sędziuje Dobrynin z Łodzi, ten sam co w Ostrowie.
@gentlemen - nawet mnie nie denerwuj. Tam był tak stronniczy komentarz, że aż chamski.
Ciekawe czy komentatorzy będą ci sami co w Ostrowie :D
"no niestety" hehe
Czy mecz jest gdzieś transmitowany w Tv? Już znalazłem odpowiedź tu na forum.
Mateusz Cetnarski w skladzie na mecz PP
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,17509839,Mateusz_Cetnarski_wraca_do_skladu_Cracovii__Nie_gral.html#indeks_news
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mateusz Cetnarski w skladzie na mecz PP
> http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,1
> 7509839,Mateusz_Cetnarski_wraca_do_skladu_Cracovii
> __Nie_gral.html#indeks_news
Bardzo dobrze , niech powoli wraca do gry .
Zjawiński tak, Stępniowski nie:( my to mamy wygrać. Można też zastanowić się nad tym 'odpoczywaniem' innych; niektórym gra jest potrzebna jak tlen, myślę na pewno o Jendriszku, może i o Budzińskim. Szeliga jak najbardziej niech gra, podobnie Wdowiak. Odpoczywać mógłby Rakels, dużo szarpał w ostatnim meczu, a grypę ponoć przecież miał.
tylko zwycięstwo, każdy inny wynik będzie żenadą, mam nadzieje że piłkarze nie przejdą obok meczu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)