[quote]#post1724761 EDIT: jak ktoś uważa, że u Rudolfa młodzi wychowankowie z szerokiej kadry cokolwiek grali, a nie wypełniali miejsce w protokole, to chyba nie mamy o czym rozmawiać.[/quote]
Amen! 🙏
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Mlodzi zawodnicy beda coraz lepiej grac i sie rozwijac jesli lepsi od nich beda w ich otoczeniu. A nie odwrotnie. Niestety obroncow mielismy w poprzednim sezonie slabych - moze poza Jaskiwiczem.
No nie zgodzę się Michał Jaracz zrobił mega rozwój, Metel też mi się podobał i Michalski również.
[quote]#post1724711 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778585587-103.jpg[/img][/quote]
i czemu to, będzie Markuss Komuls 👿
[quote]#post1724807 No nie zgodzę się Michał Jaracz zrobił mega rozwój, Metel też mi się podobał i Michalski również.[/quote]
No i Mętel wraz z Jaraczem zostali z nami.
- Edytowany
[quote]#post1724807 No nie zgodzę się Michał Jaracz zrobił mega rozwój (...)[/quote]
Na koniec sezonu miałem taką myśl, żeby "dać ludziom ich idola przed kamerą". Przy okazji meczów nr3, nr4 i nr6 zaczepiałem ludzi na trybunie i na chodniku w przerwach, zagadywałem i pytałem "Który nasz młody według Ciebie zrobił największy postęp w tym sezonie?". Pewnie kogoś z Was też trafiłem z tym pytaniem, wiec jeśli pamiętacie jakiegoś ktosia co wyskoczył do Was z tym pytaniem, to ja byłem, pozdrawiam 😀 Pytanie subiektywne, bez uzasadnienia, bez kryterium "jak młody", bo dla kogoś to będzie eMka w protokole, dla kogoś U20, a dla kogoś subiektywnie "wychowanek, co jeszcze nie jest stary". Proste pytanie i 1 nazwisko "kto?" poproszę. Zebrałem 50 odpowiedzi, w tym moją (w sumie 51 nawet, ale jedną odpowiedź zdyskwalifikowałem). Przy 50 dałem stop, bo wyniki już wtedy były absolutnie jednoznaczne - Jari miał o ile pamiętam 44 głosy, tzn. 88%.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1778672171-546.png[/img]
23 lata, wciąż "rozwojowy", ale już całkiem ciekawy życiorys - MHL (młodzieżowa KHL), Mestis (2gi poziom w Finlandii), OHL (ekstraklasa Łotwy) i SLM (ekstraklasa we Francji), plus repra Łotwy U20 (nie tylko jakieś sparingi, ale także MŚ, więc konkret). Warto zauważyć, że jak na defensora to całkiem sporo punktów w 2ch ostatnich sezonach (24/25 - 49 spotkań w SLM i 20 pkt, 6g+14a; 25/26 50 spotkań w OHL i 22 pkt, 5g+17a)
[quote]#post1724852 [quote]#post1724807 No nie zgodzę się Michał Jaracz zrobił mega rozwój (...)[/quote]
Na koniec sezonu miałem taką myśl, żeby "dać ludziom ich idola przed kamerą". Przy okazji meczów nr3, nr4 i nr6 zaczepiałem ludzi na trybunie i na chodniku w przerwach, zagadywałem i pytałem "Który nasz młody według Ciebie zrobił największy postęp w tym sezonie?". Pewnie kogoś z Was też trafiłem z tym pytaniem, wiec jeśli pamiętacie jakiegoś ktosia co wyskoczył do Was z tym pytaniem, to ja byłem, pozdrawiam 😀 Pytanie subiektywne, bez uzasadnienia, bez kryterium "jak młody", bo dla kogoś to będzie eMka w protokole, dla kogoś U20, a dla kogoś subiektywnie "wychowanek, co jeszcze nie jest stary". Proste pytanie i 1 nazwisko "kto?" poproszę. Zebrałem 50 odpowiedzi, w tym moją (w sumie 51 nawet, ale jedną odpowiedź zdyskwalifikowałem). Przy 50 dałem stop, bo wyniki już wtedy były absolutnie jednoznaczne - Jari miał o ile pamiętam 44 głosy, tzn. 88%.[/quote]
Pytałeś. Ja (już teraz wiem, że jak bardzo nieliczny) odpowiedziałem Mętel Paweł.
[quote]#post1724940 [quote]#post1724852 [quote]#post1724807 No nie zgodzę się Michał Jaracz zrobił mega rozwój (...)[/quote]
Na koniec sezonu miałem taką myśl, żeby "dać ludziom ich idola przed kamerą". Przy okazji meczów nr3, nr4 i nr6 zaczepiałem ludzi na trybunie i na chodniku w przerwach, zagadywałem i pytałem "Który nasz młody według Ciebie zrobił największy postęp w tym sezonie?". Pewnie kogoś z Was też trafiłem z tym pytaniem, wiec jeśli pamiętacie jakiegoś ktosia co wyskoczył do Was z tym pytaniem, to ja byłem, pozdrawiam 😀 Pytanie subiektywne, bez uzasadnienia, bez kryterium "jak młody", bo dla kogoś to będzie eMka w protokole, dla kogoś U20, a dla kogoś subiektywnie "wychowanek, co jeszcze nie jest stary". Proste pytanie i 1 nazwisko "kto?" poproszę. Zebrałem 50 odpowiedzi, w tym moją (w sumie 51 nawet, ale jedną odpowiedź zdyskwalifikowałem). Przy 50 dałem stop, bo wyniki już wtedy były absolutnie jednoznaczne - Jari miał o ile pamiętam 44 głosy, tzn. 88%.[/quote]
Pytałeś. Ja (już teraz wiem, że jak bardzo nieliczny) odpowiedziałem Mętel Paweł.[/quote]
Nieprawda, odpowiedziałeś, że Kamil Mętel, pamiętam Cię 😀
Zatem pamiętasz mnie lepiej niż ja sam siebie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)