To prawda, i na jakiś czas został nr 1, ale później miał wahania formy i nastąpiła rotacja 'ze wskazaniem' na Stojanovica.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
[quote]#post1573707 należy to w końcu ściągnąć jakiegoś Pana Bramkarza...[/quote]
A po co? Ten obecny na czwarte miejsce w zupełności wystarczy. 😉
Na hokejnecie piszą że wykazujemy zainteresowanie doświadczonym Bartłomiejem Pociechą z Tychów oraz utalentowanym młodzieżowcem grającym w lidze Słowackiej i tak się zastanawiam czy w planach jest kolejna przebudowa zespołu ?? Tylko po co? pod batutą niereformowalnego i niezatapialnego trenerka?
Przecież Don Felipe powiedział że buduje nową drużynę pod sprawdzoną batutą. Więc po raz kolejny od nowa trzeba uczyć się nazwisk zawodników
Jest ktoś w stanie wyliczyć ilu przewinęło się u Nas zawodników przez ostatnie 5-6 sezonów? Myślę , że w okolicach 100 ale ręki sobie uciąć nie dam bo może być więcej 🤣
Koło siedemdziesiątki na pewno będzie .
5-6 lat około 70-80 graczy pod batutą geniusza trenerskiego - efekt brak tytułu od 2017 roku czyli w tym czasie
to jest kabaret i cyrk. nei sposob nawet zapamietac nazwisk zawodnikow, nie wspominajac o jakiejkowiek wiezi z tą trupą podróżników, bo drużyna to nie jest i nie będzie.
"Każdy to powie, Filipiak niszczy Cracovię"
https://hokej.net/artykul/roman-rac-zmieni-otoczenie-moze-trafic-pod-ciezka-reke
Tomi też kończy przygodę z nami
jeśli by Roman Rac miał odejść to szkoda!! Z drugiej strony jeśli Chłop ma ambicje sportowe to nie ma się Mu co dziwić z trenerem Rohackiem mistrzostwa nie zdobędzie.
Chyba zapomnieliście, że ta drużyna była robiona z łapanki nie dlatego, że taki mamy "styl", tylko dlatego, ze trzeba było pożegnać Rosjan. Póki nie było takiej konieczności, Filipiak mówił po prostu: "my już mamy drużynę, potrzebujemy kosmetycznych wzmocnień". No ale się stało, i trzeba było improwizować - jak na to, wyszło nie tak znowu źle. Myślę, że to jest główny powód, że Rohaczek został dalej na stanowisku trenera.
A co za rok będzie przyczyną?
[quote]#post1574592 jak na to, wyszło nie tak znowu źle.[/quote]
Szanujmy się - wyszło żenująco i NIC nie tłumaczy tego jak przegrali z Katowicami
[h2][b]NIC[/b][/h2]
Sądzę, że inny trener, mając do dyspozycji ten skład osiągnął by znacznie więcej . Nie wiem , czy zadecydowały sportowe czy pozasportowe względy ale dla mnie wynik trenera i drużyny to porażka .
[quote]#post1574634 Sądzę, że inny trener, mając do dyspozycji ten skład osiągnął by znacznie więcej . Nie wiem , czy zadecydowały sportowe czy pozasportowe względy ale dla mnie wynik trenera i drużyny to porażka .[/quote]
Sądzę że z takim składem jaki był to nawet ...parkingowy z pierwszej lepszej galerii medal by zdobył.
Negocjujemy z Dronią, ale nie jesteśmy jedyni
[quote]#post1574729 Negocjujemy z Dronią, ale nie jesteśmy jedyni [/quote]
Jeśli Osobą decyzyjną będzie Żona wybiorą Nas, jeśli będzie chciał powalczyć o mistrzostwo to wybierze Katowice albo Tyskich.
Jak to było? Nie jesteśmy klubem…
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)