Informacja o pożegnaniu Ziba i Novajovskiego pojawi się zapewne w momencie, kiedy upłynie termin wypowiedzeń, które podobno otrzymali.
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
[quote='torreador' pid='1302413' dateline='1517557451']
Powiem tak: z lokomotywą ma trochę racji bo wpadka może przydarzyć się zawsze ale jednak nie z takimi Orlikami, Automatykami czy Polonią. Ale gdy to już jest serią to wg. mnie należy reagować w sposób adekwatny czyli zrobić minute ciszy.
[/quote]
Nie minutę ciszy, tylko PGKM, jak na piłce ! :@
cisza by była bardziej wymowna, kapitan zaczyna lokomotywę a trybuny w ciszy patrzą
może to by dało im coś do myślenia
Nasi nowi zawodnicy mają jakieś konkretne numery koszulek,czy będą grać w koszulkach byłych hokeistów z taśmami na plecach i NAZWISKAMI napisanymi flamastrem.
Skoro cała drużyna gra w zeszłosezonowych strojach to chyba znasz odpowiedź :P
Zapomnieliście już, jak nasi grali w różnych spodenkach? Teraz przynajmniej koszulki, spodenki i getry się zgadzają ;)
Najsłynniejsze były potargane gacie Michała Piotrowskiego ! ;)
A potem kumacz nad kumatych Klekot dziwi mi się, że dopuszczam, że w plotce o braku kasy w klubie odnajduję ziarenko prawdy. A afera z brakiem wody, z przekazaniem kasy za kulturalny doping na młodzież?! Żeby nie było, że jestem przeciwko MKS-owi, ale zdarza[size=small]ją się tam takie kwiatki.[/size]
Kwiatków takich jest dużo więcej...Klekot zapewne o nich wie. Jednak udaje idiotę
Zapomniałeś dodać, że pożytecznego ... dla MKS-u. ;)
[quote='jurassic' pid='1302445' dateline='1517573551']
Najsłynniejsze były potargane gacie Michała Piotrowskiego ! ;)
[/quote]
Nie twórzmy legend. Piotrowski nie miał potarganych spodenek tylko sam sobie jej nacinał i tak było przez wszystkie sezony, które u nas grał. Po prostu tak lubił.
"Pęcina"nie miescila mu sie w spodenkach ;)
Kaleb miał na myśli Migacza,Pieczonkę,Kanabusa i innych w mrocznych dla pasiackiego hokeja latach.
Jak pamiętam, wtedy podstawowy strój był taki (o zgrozo!): niebieskie spodenki, czerwone bluzy.
Bywało i tak, że były i czerwone, i niebieskie spodenki ;)
No i różnokolorowe kaski :)
Migacz jak pamiętam grał zwykle bez kasku (póki było wolno).
Pany, ale to aktualny status, a nie wspomnień czar. ;)
16 dni później
Krótki wywiad z Pawłem Worobjowem: http://hokej.net/pl/news,artykul,5,46351,worobjow-celem-jest-mistrzostwo.html
"- Otrzymałem propozycję z Cracovii i nie zastanawiając się długo, zgodziłem się. Kontrakt zakładał najwyższe cele i grę o mistrzostwo. Lubię wyzwania i mam nadzieję, że uda nam się obronić tytuł."
Oby jego słowa były prorocze ! :)
W sumie nic nowego w tym wywiadzie, a pasowałoby wiedzieć, czy (i od kiedy) trenuje z drużyną, czy jest w pełni zdrowy, jak z wydolnością?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)