Dziękujemy panie Mariuszu i powodzenia .
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
4 dni później
Złe wieści. :(
[i]Najwcześniej do gry powróci Krystian. Kruczek i Kapica będą do mojej dyspozycji za około miesiąc[/i] – zaznaczył trener Roháček.
ważne aby wykurowali się na PP.
Trochę optymistyczniej jest w DP. "Najwcześniej do gry powinni wrócić Kapica i Dziubiński (może jeszcze w piątek na mecz z Naprzodem?), przerwa Byniczki i Kruczka potrwa jeszcze kilkanaście dni".
Zależy co kto usłyszał, co napisał i co dodał od siebie ! [emoji1]
Niezłe, może to była zabawa w głuchy telefon?
Reprezentacja pod wodzą Teda Nolana poleci w grudniu na zgrupowanie do Kanady. Do składu kadry powołanie otrzymało aż dziewięciu hokeistów Comarch Cracovii!
Polska reprezentacja zacznie zgrupowanie 5 grudnia w Katowicach, skąd od razu uda się do Warszawy. W składzie biało-czerwonych pojawią się Rafał Radziszewski, Bartosz Dąbkowski, Maciej Kruczek, Mateusz Rompkowski, Patryk Wajda, Kasper Bryniczka, Krystian Dziubiński, Damian Kapica i Maciej Urbanowicz. Ponadto na liście rezerwowej trenera Teda Nolana znalazł się Adam Domogała.
W dniach 6-16 grudnia biało-czerwoni przebywać będą w Kraju Klonowego Liścia, gdzie zagrają trzy mecze kontrolne z lokalnymi drużynami: Stoney Creek Generals, University of New Brunswik Varsity Reds i New Brunswick Senior "A" All Stars.
za www.cracovia.pl
Znając nasze "szczęście" ilu chłopaków znowu złapie kontuzje ?
A ilu ich zostanie w Kanadzie ? ;)
Wow, dla niektórych to może być wycieczka życia!
[quote='kaleb' pid='1291292' dateline='1511441424']
Wow, dla niektórych to może być wycieczka życia!
[/quote]
Masz na myśli "działaczy"? :D Ja obstawiam 1:1 na jednego zawodnika jeden funkcyjny :cool:
[quote='jurassic' pid='1291287' dateline='1511440770']
A ilu ich zostanie w Kanadzie ? ;)
[/quote]
Znowu potrzebują ludzi do wyrębu lasów?
Na oficjalnej twarzoksiążce hokejowej Cracovii info, że WSZYSCY zawodnicy zdrowi i trenują.
40 dni później
[quote]Peter Novajovský nie wystąpił we wczorajszym meczu z Unią Oświęcim, który krakowianie przegrali 2:3. Powód? Uraz kolana.
– [i]Peter nabawił się kontuzji kolana. Na razie nie wiadomo, jak długo będzie pauzował[/i] – powiedział Rudolf Roháček, trener Comarch Cracovii.
Jak udało nam się ustalić, chodzi o naciągnięcie więzadeł w kolanie. Według wstępnych diagnoz Novajovský będzie musiał odpocząć od hokeja przez kilkanaście dni.
Brak w składzie 28-letniego Słowaka to ogromna strata dla krakowskiej defensywy, bo znakomicie radzi sobie on po obu stronach tafli. Oprócz skutecznej gry w destrukcji, znakomicie radzi sobie także w ataku. Zresztą świetnie świadczą o tym statystyki - w 25 spotkaniach zdobył 23 "oczka" za 6 bramek i 17 asyst. Taki dorobek daje mu pierwsze miejsce w klasyfikacji kanadyjskiej, skupiającej wyłącznie defensorów. [/quote]
źródło: hokej.net
:(. Oby z tych kilkunastu dni nie zrobiło się kilkadziesiąt, bo i tak już kiedyś bywało.
5 dni później
Gdzie jest relacja z meczu dzisiejszego Cracovii od dłuższego czasu powtarza się brak relacji z meczu Cracovii
Jest mecz na tym imprezy live ale ciągle tnie to gówno... 2:0 prowadzili.. Juz 2:2.
Transmisje z Gdańska są super. Znakomita jakość, obejrzałem wczoraj cały mecz i nie było u mnie żadnych problemów.
Szkoda, żeście nie napisali na Forum, że jest transmisja i gdzie ! [emoji34]
[quote='jurassic' pid='1299577' dateline='1516029343']
Szkoda, żeście nie napisali na Forum, że jest transmisja i gdzie ! [emoji34]
[/quote]
Ja też nie wiedziałem. No ale czasy się zmieniają, teraz facebooki na topie, a forum wymiera. :( Poza moblizacją na trybunach trzeba zrobić też forumową.
Jest taki magiczny wujek co wie wszystko tylko sie go wystarczy zapytac....GOOGLE sie nazywa... Wystarczy wpisac i 3-4 minutki poklikac i poszukac... ot cala filozofija ;)
- Edytowany
na h.j net jest zapowiedź kolejki i informacje czy jest i gdzie szukać transmisji.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)