torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stanowcze nie! dla drzewka po tym co zrobił
> odchodząc z Pasów. Wynocha do Katowic!
Dla pana Marcina w Cracovii też było nasze stanowcze NIE.
i co?
bierzemy każdy szrot. Który to tam jeszcze z ulubieńców czeka? Kolusz, Labryga?
-
-
Drużyna hokejowa - aktualny status (ciąg dalszy)
Nie, nie... Jaros nigdy u nas nie grał więc nigdy nie zrobił nas w ciula. Jego sytuacja jest inna. To wszystko co wyczyniał było na styku zawodnik - kibice. Spoważniał, pewne rzeczy zrozumiał i dla mnie jest o.k.
Ciekawe, czy jesli chodzi o te transfery zagraniczne to faktycznie chodzi o tych hokeistow, ktorych podal hokej.net pare dni temu.
torreador Napisał(a):
> Nie, nie... Jaros nigdy u nas nie grał więc
> nigdy nie zrobił nas w ciula. Jego sytuacja jest
> inna. To wszystko co wyczyniał było na styku
> zawodnik - kibice. Spoważniał, pewne rzeczy
> zrozumiał i dla mnie jest o.k.
ja bym jeszcze dodał ze na teraz jest po prostu lepszym zawodnikiem niż,,Drzewko ''
Drzewiecki w obecnej formie jest tylko wkładem do bluzy hokejowej, i sztuką do czwartej piątki. Skoro chce się odbudować u Rudiego to ok, ale to raczej on powinien zapłacić za taką możliwość.
Apis Napisał(a):
> Cytuję:
> "Jeśli nie dojdą do skutku zagraniczne
> transfery". Nie do wiary ::o
nic się nie martw było 10 dni żeby posklejać drużynę , do tego kupa kasy i wolnych dobrych grojków - majster będzie nasz
Agencie ty na poważnie z tym odbudowywaniem?? W 3 tygodnie do Po to może pobudowac domki z klocków lego a nie formę.
KruszynaKSC, źle mnie zrozumiałeś. Z Drzewieckiego w tym sezonie już nic nie będzie, więc wg mnie nie ma sensu go zatrudniać, no chyba że będzie grał za półdarmo.
Ja zrozumialem ze teraz podbuduje sie i zagra w PO.
Osobiscie mam nadzieje ze do nas nie trafi. Kij mu w nery i kamieni kupa i troche gruzu zeby gosc nie mial luzu.
Jak dla mnie to on ma za dużo luzu dlatego gra jak gra. Chłop sam Nas nie zbawi, medali jego przyjście nie zagwarantuje co więcej z nim w składzie Nasza sytuacja się nie zmienia. Niech wyp!#%!$.
[quote=h.net]
28-letni defensor Siarhiej Kołasau znalazł się na celowniku Comarch Cracovii. Według nieoficjalnych informacji, były reprezentant Białorusi ustalił już warunki indywidualnego kontraktu.
Kołasau jest wychowankiem Chimika Nowopołock. Przez ostatnie trzy sezony grał w białoruskiej ekstralidze. Z Niomanem Grodno sięgnął po dwa tytuły mistrza kraju.
Na swoim koncie ma także 192 spotkania w lidze AHL, czyli na bezpośrednim zapleczu NHL. Dobrze zbudowany defensor (193 cm, 114 kg) występował również w juniorskich i seniorskich reprezentacjach Białorusi. Dane było mu zagrać w Mistrzostwach Świata elity (2008, 2010, 2011) i na Igrzyskach Olimpijskich w Vancouver.
Co ciekawe - jego pozyskaniem zainteresowany był także beniaminek PHL Orlik Opole. Białorusin zdecydował się na grę w grodzie Kraka.
Tymczasem barw Cracovii nie będą reprezentować Erik Spady i Pasi Salonen. Dwójka graczy HSC Csíkszereda była znużona przeciągającymi się negocjacjami z krakowskim klubem. Spady najprawdopodobniej zostanie w Rumunii, a Salonen otrzymał dobrą ofertę z Kazachstanu.
Działacze i trenerzy Pasów rozmawiają teraz z trzema czeskimi napastnikami.
[/quote]
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,35318,byly-reprezentant-bialorusi-dolaczy-do-pasow.html
tego Fina i ,,Kandziora '' trochę żal
Białorusin 114 kg?!statystyk słabiutkie -http://www.eliteprospects.com/player.php?player=12191
Kanadyjczyk byl dzisiaj na treningu( calkiem calkiem, ale maly jak na defensora) nie wiem czy to ten ;) o ktorym mowa wyżej. Slowacy są daleko, ale trop białoruski dobry. I nie jeden od Łukaszenki sie do nas pcha ;)
Kurcze, w tym sezonie zagrał tylko w 7 meczach ekstraligi białoruskiej::o
delGado Napisał(a):
> Kurcze, w tym sezonie zagrał tylko w 7 meczach
> ekstraligi białoruskiej::o
z zerowym dorobkiem oraz dwa spotkania w drugiej drużynie gdzie zanotował bramkę i asystę .
Pytanie dlaczego tak malo grał w ogóle w tym sezonie kontuzja ?? jak jest przygotowany do sezonu ?
Jest obrońcą, więc nie spodziewam się festiwalu bramek ale ta niewielka ilość meczów jest zastanawiająca...
delGado Napisał(a):
> Jest obrońcą, więc nie spodziewam się
> festiwalu bramek ale ta niewielka ilość meczów
> jest zastanawiająca...
ok ale aż prosi się jakiś ofensywny strzelający defensor wspomagający napastników jak np w Tychach Besch
Jastrzębiu Rompkowski czy Sanoku Turon
http://www.hokej.net/pl/statystyki,viewStatystykiLigi,2&poz=2&sezonid=19&et=0
kastor Napisał(a):
> Kanadyjczyk byl dzisiaj na treningu( calkiem
> calkiem, ale maly jak na defensora) nie wiem czy
> to ten ;) o ktorym mowa wyżej. Slowacy są
> daleko, ale trop białoruski dobry. I nie jeden
> od Łukaszenki sie do nas pcha ;)
ależ inwigilują ;)
http://hokej.net/pl/news,artykul,5,35318,byly-reprezentant-bialorusi-dolaczy-do-pasow-aktualizacja.html
*KSC* Napisał(a):
> http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,35318,byly-
> reprezentant-bialorusi-dolaczy-do-pasow.html
> tego Fina i ,,Kandziora '' trochę żal
> Białorusin 114 kg?!statystyk słabiutkie
> -http://www.eliteprospects.com/player.php?player=1
> 2191
[quote]Awizowany przez nas kanadyjski obrońca Erik Spady rozpoczął treningi w Comarch Cracovii, choć z informacji, które do nas napływały wynikało, że zostanie on w dotychczasowym klubie, rumuńskim HSC Csíkszereda. Ostatecznie pojawił się w Krakowie pomimo przeciągających się negocjacji.
Tymczasem barw Cracovii nie będzie reprezentować Pasi Salonen. który otrzymał dobrą ofertę z Kazachstanu.
Działacze i trenerzy Pasów rozmawiają teraz z trzema czeskimi napastnikami.[/quote]
Jak nie wypalą transfery obcokrajowców, to rozważymy zatrudnienie
Drzewieckiego. Takie sygnały docierają czytając forum i te od osób co
robią przekaz na poważnie. Ponieważ zdarza mi się być czasami nie w
pełni poważnym, wiec w tym meritum teraz na poważnie - tylko morda
w kubeł. Teraz troszeczkę o plotkach, jako ,że po krzesełkach one krążą,
czasami są bardziej prawdziwe od tych którzy robią socjotechniczną tą
medialną papkę. Prawda jest oczywista, że Fin był do zatrudnienia tylko
podobno gdzieś indziej odfrunął. Nie będę bluzgał, bo być , lub na pewno
decydent/i dostali skurcz mięśni by podpisać zobowiązania. Słyszałem
już jakiś czas temu o tym Białorusinie , a ostatnio i o tych z forum kiepskich
dokonaniach. Żeby nie być pewnym , tylko tyle co podsłuchałem , że ten
problem z zatrudnieniem to jakaś kontuzja , przez co ta statystyka. Może
by koledzy coś bardziej w konkretach przybliżyli, bo jak sądzę mają bliżej do
tej prawdziwej transferowej prawdy. A jak zrobiłby to ZK to byłbym wdzięczny
pzdr
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)