[quote]#post1717358 https://weszlo.com/2026/03/26/media-sensacja-w-skladzie-na-albanie-nieoczekiwany-wybor-urbana/[/quote]
Idzie Filip jak burza :)
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
[quote]#post1717180 [quote]#post1717143 Profesjonalny piłkarz na profesjonalnym kontrakcie nie powinien o tej godzinie spać ?[/quote]
Z jakiegoś powodu wyszedł cały zespół i wg świadków nie było nic nagannego w ich zachowaniu.
Podejrzewam, że trener wiedział o tym wyjściu :)[/quote]
A ja tam się nie dziwię, bo co profesjonalni piłkarze robią o tej porze na mieście w jakimś klubie? Wiadomo po co się tam chodzi, a bez prądu to w ogóle nie ma to najmniejszego sensu. Z doświadczenia też wiem, że niespanie po nocach odbija się na kondycji dużo gorzej niż jakby ktoś się najebal o 22 i poszedł spać. Bycie sportowcem to też dbanie o zdrowe odżywianie i odpowiedni sen. Słusznie zarobili w mordę i uważam że ten chłop miał rację 🤣
Rózga w pierwszym składzie !!!
Ja pierdziele , ale kariera Rózgi nabrała rozpędu. Jak tak dalej pójdzie to może nawet we Wieczystej wyląduje!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Mencypicka, Goście (1)