[quote]#post1717358 https://weszlo.com/2026/03/26/media-sensacja-w-skladzie-na-albanie-nieoczekiwany-wybor-urbana/[/quote]
Idzie Filip jak burza :)
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
[quote]#post1717180 [quote]#post1717143 Profesjonalny piłkarz na profesjonalnym kontrakcie nie powinien o tej godzinie spać ?[/quote]
Z jakiegoś powodu wyszedł cały zespół i wg świadków nie było nic nagannego w ich zachowaniu.
Podejrzewam, że trener wiedział o tym wyjściu :)[/quote]
A ja tam się nie dziwię, bo co profesjonalni piłkarze robią o tej porze na mieście w jakimś klubie? Wiadomo po co się tam chodzi, a bez prądu to w ogóle nie ma to najmniejszego sensu. Z doświadczenia też wiem, że niespanie po nocach odbija się na kondycji dużo gorzej niż jakby ktoś się najebal o 22 i poszedł spać. Bycie sportowcem to też dbanie o zdrowe odżywianie i odpowiedni sen. Słusznie zarobili w mordę i uważam że ten chłop miał rację 🤣
Rózga w pierwszym składzie !!!
Ja pierdziele , ale kariera Rózgi nabrała rozpędu. Jak tak dalej pójdzie to może nawet we Wieczystej wyląduje!
[quote]#post1717385 [quote]#post1717180 [quote]#post1717143 Profesjonalny piłkarz na profesjonalnym kontrakcie nie powinien o tej godzinie spać ?[/quote]
Z jakiegoś powodu wyszedł cały zespół i wg świadków nie było nic nagannego w ich zachowaniu.
Podejrzewam, że trener wiedział o tym wyjściu :)[/quote]
A ja tam się nie dziwię, bo co profesjonalni piłkarze robią o tej porze na mieście w jakimś klubie? Wiadomo po co się tam chodzi, a bez prądu to w ogóle nie ma to najmniejszego sensu. Z doświadczenia też wiem, że niespanie po nocach odbija się na kondycji dużo gorzej niż jakby ktoś się najebal o 22 i poszedł spać. Bycie sportowcem to też dbanie o zdrowe odżywianie i odpowiedni sen. Słusznie zarobili w mordę i uważam że ten chłop miał rację 🤣[/quote]
To powinni nocować w Tychach a nie wracać po nocach z wyjazdów :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)