Zagoilo sie juz, moze wybaczyl
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Myślę, że Jakubek nie powinien być sceptycznie nastawiony, wszak wyszarpał podobno 100-150 tyś ojro więcej niż było w klauzuli. Kwestia samego Denisa. Jeśli walczyłby z takim zaangażowaniem, jak przed odejściem, to jak najbardziej. Jako drugi napastnik, szybki zwinny do duetu z silnym i potrafiącym się zastawić Piątkiem byłby idealny. Dawać go!
[quote='Diabel' pid='1284194' dateline='1507785784']
Zagoilo sie juz, moze wybaczyl
[/quote]
To jak w tym kawale, o Jasiu któremu się miał strupek zagoić :D
wrzuc kawał Rock plz , nie pamietam :)
To było coś w stylu; przychodzi Jasiu do taty i się chwali pierwszym sexem. Ojciec go chwali i pyta kiedy kolejny, a Jasiu "jak mi się strupek zagoi".
- Edytowany
Budzik wchodzi w derbach Melbourne po kontuzji kolegi;)
Heh, no i Budzik wystrzelil petarde po poprzeczke z ostrego kata.Brawo!!
Zajebiście go koleś z drużyny rozprowadził... Brawo budzik ! jedziesz dalej!
- Edytowany
[quote='MakuKSC' pid='1284501' dateline='1507974156']
[/quote]
Kurva,pojechałem na zakupy z myślą,że zdążę na drugą połowę i może Budzika wpuszczą... :)
edit: właśnie stracili bramkę.Budzik musi znów odpalić ;)
[quote='ronnie79' pid='1284507' dateline='1507975943']
[quote='MakuKSC' pid='1284501' dateline='1507974156']
[/quote]
Kurva,pojechałem na zakupy z myślą,że zdążę na drugą połowę i może Budzika wpuszczą... :)
edit: właśnie stracili bramkę.Budzik musi znów odpalić ;)
[/quote]
Bramkarz Melb.City to nie obrażając Seweryna Kiełpina z wczoraj niczym on....
Ale te mewy muszą wkurviać zawodników :D Może to jakiś handicap dla drużyn z Melbourne? ;) W Boliwii grają na wysokości ponad 3000 metrów,a w Australii dziesiątki mew nadupca :)
Nie sprawdzałem name lecz superowa indywidualna akcja jakiegoś mudzina i 1-2 dla Marcina!
Ronnie dziesiątki? niejednokrotnie setki i zero stresu na dziobach widać...
Macie jakis link do transmisji?
Jak masz konto np.w STSie to idzie transmisja.O bet365 już nawet nie mówię...ehhhh
Budzik zdupcył setkę w doliczonym czasie...wyszedł sam na sam.Szkoda,bo to była idealna sytuacja do strzelenia bramki i zostania bohaterem tego meczu
https://www.youtube.com/watch?v=lgzHu4t8XTg
Ale urwaaaaaał :)
[quote='ronnie79' pid='1284521' dateline='1507978470']
Budzik zdupcył setkę w doliczonym czasie...wyszedł sam na sam.Szkoda,bo to była idealna sytuacja do strzelenia bramki i zostania bohaterem tego meczu
[/quote]
Miał kiedyś taką sytuację w Cracovii,że szedł sam na bramkarza?:)
@Żarko-miał :) ale to 1/1000000000 tego co miał inny "gwiazdor" ;)
- Edytowany
Po 20 minutach czterech byłych Gliwa, Dudzic, Cetnar, Baran (piąty Brzyski na ławie) i ich koledzy z Sandecji - dają pewnej cenzurowanej na tym forum części ciała i przegrywają z Piastem
Cetnar już nie daje d.u.p.y ;)
teraz kolej na poprawkę od Dudzica
Cóz Cetnar czy Budzik moze i człapią cały mecz, ale za to jak 3.14dolną to są punkty
tej prostej prawdy nie chce pojąć nasza waadza (klubowa of course)
Cetnar ale zapakował brame !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
bob_budowniczy, Goście (2)