Zagoilo sie juz, moze wybaczyl
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Myślę, że Jakubek nie powinien być sceptycznie nastawiony, wszak wyszarpał podobno 100-150 tyś ojro więcej niż było w klauzuli. Kwestia samego Denisa. Jeśli walczyłby z takim zaangażowaniem, jak przed odejściem, to jak najbardziej. Jako drugi napastnik, szybki zwinny do duetu z silnym i potrafiącym się zastawić Piątkiem byłby idealny. Dawać go!
[quote='Diabel' pid='1284194' dateline='1507785784']
Zagoilo sie juz, moze wybaczyl
[/quote]
To jak w tym kawale, o Jasiu któremu się miał strupek zagoić :D
wrzuc kawał Rock plz , nie pamietam :)
To było coś w stylu; przychodzi Jasiu do taty i się chwali pierwszym sexem. Ojciec go chwali i pyta kiedy kolejny, a Jasiu "jak mi się strupek zagoi".
- Edytowany
Budzik wchodzi w derbach Melbourne po kontuzji kolegi;)
Heh, no i Budzik wystrzelil petarde po poprzeczke z ostrego kata.Brawo!!
Zajebiście go koleś z drużyny rozprowadził... Brawo budzik ! jedziesz dalej!
- Edytowany
[quote='MakuKSC' pid='1284501' dateline='1507974156']
[/quote]
Kurva,pojechałem na zakupy z myślą,że zdążę na drugą połowę i może Budzika wpuszczą... :)
edit: właśnie stracili bramkę.Budzik musi znów odpalić ;)
[quote='ronnie79' pid='1284507' dateline='1507975943']
[quote='MakuKSC' pid='1284501' dateline='1507974156']
[/quote]
Kurva,pojechałem na zakupy z myślą,że zdążę na drugą połowę i może Budzika wpuszczą... :)
edit: właśnie stracili bramkę.Budzik musi znów odpalić ;)
[/quote]
Bramkarz Melb.City to nie obrażając Seweryna Kiełpina z wczoraj niczym on....
Ale te mewy muszą wkurviać zawodników :D Może to jakiś handicap dla drużyn z Melbourne? ;) W Boliwii grają na wysokości ponad 3000 metrów,a w Australii dziesiątki mew nadupca :)
Nie sprawdzałem name lecz superowa indywidualna akcja jakiegoś mudzina i 1-2 dla Marcina!
Ronnie dziesiątki? niejednokrotnie setki i zero stresu na dziobach widać...
Macie jakis link do transmisji?
Jak masz konto np.w STSie to idzie transmisja.O bet365 już nawet nie mówię...ehhhh
Budzik zdupcył setkę w doliczonym czasie...wyszedł sam na sam.Szkoda,bo to była idealna sytuacja do strzelenia bramki i zostania bohaterem tego meczu
https://www.youtube.com/watch?v=lgzHu4t8XTg
Ale urwaaaaaał :)
[quote='ronnie79' pid='1284521' dateline='1507978470']
Budzik zdupcył setkę w doliczonym czasie...wyszedł sam na sam.Szkoda,bo to była idealna sytuacja do strzelenia bramki i zostania bohaterem tego meczu
[/quote]
Miał kiedyś taką sytuację w Cracovii,że szedł sam na bramkarza?:)
@Żarko-miał :) ale to 1/1000000000 tego co miał inny "gwiazdor" ;)
- Edytowany
Po 20 minutach czterech byłych Gliwa, Dudzic, Cetnar, Baran (piąty Brzyski na ławie) i ich koledzy z Sandecji - dają pewnej cenzurowanej na tym forum części ciała i przegrywają z Piastem
Cetnar już nie daje d.u.p.y ;)
teraz kolej na poprawkę od Dudzica
Cóz Cetnar czy Budzik moze i człapią cały mecz, ale za to jak 3.14dolną to są punkty
tej prostej prawdy nie chce pojąć nasza waadza (klubowa of course)
Cetnar ale zapakował brame !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (1)