KamilloLce Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.getreading.co.uk/sport/football/footbal
> l-news/reading-fc-striker-faces-up-11803919
> Deniss Rakels wypada z gry na 5 miesięcy z powodu
> urazu kostki.
z tego co tam piszą ten "uraz" to jest złamanie nogi w kostce. Najpaskudniejsze co może być.
tak się kończą mecze pucharowe z wieśniakami. Dobrze że Cracovia w tym roku już w żadnych pucharach nie zagra. Choć w lidze jest Nieciecza i Łęczna
Zdrowia Deniss
PS: zapomniałem, że gramy z Proszowianką. Mam nadzieję, że trener nie będzie ogrywał w tym meczu Cetnara czy Dąbro.
tak na marginesie. Jakim cudem NOWA Proszowianka obchodzi 100 lecie, skoro powstała w 2011, a stara Proszowianka przestała istnieć 5 lat wcześniej. :? ? Podobną "historię" ma zresztą inny, trochę bardziej znany "stulatek z 1916" ;) - istniejący w latach 1916-17, 1922-1937 i 1945 do teraz (choć niektóre źródła słusznie uważają, że ten ostatni okres to już jest inny klub)
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
"Za chwilę prezentacja Klicha w Twente"
szkoda :)
>
> PS: zapomniałem, że gramy z Proszowianką. Mam
> nadzieję, że trener nie będzie ogrywał w tym
> meczu Cetnara czy Dąbro.
>
> tak na marginesie. Jakim cudem NOWA Proszowianka
> obchodzi 100 lecie, skoro powstała w 2011, a
> stara Proszowianka przestała istnieć 5 lat
> wcześniej. :? ? Podobną "historię" ma zresztą
> inny, trochę bardziej znany "stulatek z 1916" ;)
> - istniejący w latach 1916-17, 1922-1937 i 1945
> do teraz (choć niektóre źródła słusznie
> uważają, że ten ostatni okres to już jest inny
> klub)
Tomexie, proszowianka zmieniła tylko nazwe i sponsora
a 6 lat przerwy w jakiejkolwiek działalności to skąd się wzięło?
wtręt o cwks był po to, aby unaocznić takie same przekręty. Mogłem jeszcze napisać o xerovii i "reaktywowanym" pod nazwą Pogoń Lwów handlowo-turystycznym prezedsięwzięciu cwaniaczków ze Lwowa
tomex Napisał(a):
> PS: zapomniałem, że gramy z Proszowianką. Mam
> nadzieję, że trener nie będzie ogrywał w tym
> meczu Cetnara czy Dąbro.
na konferencji powiedział, że to będzie właśnie test dla nich.
Slapi1988 Napisał(a):
> "Za chwilę prezentacja Klicha w Twente"
> szkoda :)
Powodzenia Mateusz, szkoda, że nie w Cracovii .
Po co nam te całe Sylwestrzaki, albo byłego RWPG, kiedy wystarczyło zatrzymać Bartka Rymaniaka. On tam z Koroną swoje ciupie :D
Kapiego brak w kadrze dzisiaj :(
Kapustka to najszybciej pogra, w jakimś tam pucharu ligii
I w U23 :D
Nikt chyba jeszcze nie wrzucił a może ktoś nie widział do tej pory. Gol i KZ Kapustki w meczu U23.
[url=https://www.youtube.com/watch?v=t3sC_HWM2xY][youtube.pl][/url]
Zjawiński strzelił w słupek, a Marciniak dostał żółtko od Marciniaka (kolejne w życiu)
Szewa wyszedł w pierwszej "11" w meczu z Podbeskidziem, zagrał 66 minut (bez gola). Stomil wygrał 1:0 po golu w 92 min
A Bartek Dudzic dziś w Kluczborku już w 2 minucie pozdrawia.
Że, co, że czemu pozdrawia? Skoro inni pozdrawiają, więc i Bartek niech coś ma z życia ;)
Uwaga - BOMBA :)
http://www.futmal.pl/news,40758.html
No i super - akurat wzorce hiszpańskie w szkoleniu dzieciaków są bardzo dobre i trenowanie tiki-taki do znudzenia tylko wyjdzie na dobre dla sprawnej techniki i pewności w grze.
Do zobaczenia za tydzień,. w Ochojnie na meczu naszych juniorów. (tu)
B.ciekawy wywiad z Adamem Marciniakiem.
Kiedyś wspomniałeś, że w Cracovii na poszerzaniu horyzontów mocno zależało też Marcinowi Budzińskiemu i Mateuszowi Żytce.
?Budzik? jest niesamowicie oczytanym chłopakiem. I to nie tylko oczytanym, bo przecież jest też uzdolniony muzycznie. ?Budzik? z ?Żytem? rzeczywiście w wielu sprawach potrafili przedstawić mi fajny punkt widzenia.
Budziński i Żytko to też ? trochę tak jak ty ? takie samobiczujące się kółko.
(śmiech) No może trochę tak. Różnica między mną i ?Budzikiem? jest jednak taka, że Marcin jest gościem o naprawdę niesamowitych, ponadprzeciętnych umiejętnościach. Gdyby głowa szła u niego razem z nogami i bardziej w siebie uwierzył, już by go w tej lidze nie było. U niego to jest samobiczowanie, u mnie bardziej trzeźwe spojrzenie na własną osobę.
http://weszlo.com/2016/08/27/szatnia-arki-jest-najlepsza-w-jakiej-kiedykolwiek-bylem/
Przemysław Kulig nadal w strzeleckim transie!
Pogoń Ryn - Żagiel Piecki 1:5
Kulig x 2 i Żagiel liderem.
Oczywiście Klasa A grupa warmińsko-mazurska I , jakby się ktoś pytał :)
Damian Drzewiecki w Chełmiance Chełm : http://www.90minut.pl/news/269/news2697709-Damian-Drzewiecki-w-Chelmiance-Chelm.html
dyrektor Napisał(a):
> Przemysław Kulig nadal w strzeleckim transie!
widać, że Genialny Trener robił mu krzywdę wystawiając na boku obrony.
trzeba go było jak Gintela dać na "9" i mogliśmy mieć króla strzelców :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)