SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeżeli ktoś zgubił krycie to musiała to być
> ta miernota
Ciekawy jestem jak młody Kolego nazwałbyś Żytkę, Majorosa lub Witkowskiego w kontekście swijej radykalnej wypowiedzi na temat zawodnika, ktory osiągnął dużo więcej niż cała wspomniana trójka razem? :-)
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
A co osiągnęła ta miernota? Trafił po znajomościach, na jeden mecz do repry i wyjechał na Cypr (podejrzewam, że na 1 sezon).
Czy ktoś kumaty mógłby mi wyjaśnić czy Dawid Nowak po odbyciu połowy kary dyskwalifikacji może się zwrócić o skrócenie kary?
Marzy mi się Dawid w Cracovii, liczę że w trakcie tej karencji nie zatracił swoich snajperskich umiejętności.
Dawid już nigdy nie zagra dla Cracovii.Przynajmniej przy Profesorze.Dobranoc.
I całe szczęście.
leszeczek Napisał(a):
> A co osiągnęła ta miernota?
Regulamin Forum:
[i]Nie obrażaj klubów, zawodników, oraz innych osób na łamach tego forum, zarówno dotyczy to naszego Klubu jak i innych klubów z Polski i Świata Nie obrażaj klubów, zawodników, oraz innych osób na łamach tego forum, zarówno dotyczy to naszego Klubu jak i innych klubów z Polski i Świata[/i]
Że Santo się w taki chamski sposób wypowiada o byłym zawodniku Cracovii (wielu gorszych i mniej oddanych pasiastym barwom od niego u nas piłkę ostatnio pykało), to się nawet nie dziwię, ale leszeczek to powinien się wstydzić.
Takie komentarze mogą być kierowane do bramkarza Cierzniaka, który zagrał jeden mecz (wiemy, jak) a teraz w wywiadach wyznaje uczucia dla gts i jeszcze śmie twierdzić, że zdaniem jego i wielu innych w ostatnich derbach to oni byli drużyną lepszą. Jeszcze mamy takich oddanych naszym barwom Radomskich, różnych innych... Marciniak znakomitym piłkarzem nie jest, ale na boisku było wielu gorszych od niego.
Saunk Napisał(a):
> Marciniak znakomitym piłkarzem nie jest, ale [b]na boisku było wielu gorszych od niego[/b].
Nie bardzo sobie przypominam.
Czyli na Radomskiego i Cierzniaka Saunkowi narzekanie nie przeszkadza, a Na Marciniaka tak?
Ja Marciniaka nie obrażam, tylko subiektywnie oceniam jego piłkarskie umiejętności. Nie mam zamiaru ciągnąć tematu tego miernego grajka (w skrócie miernoty) bo na to nie zasługuje.
Ten Twój Marciniak był tak oddany pasiastym barwom, że meczową koszulkę zamiast własnym kibicom, oddał kibicom rywali.
i jakim przygłupem trzeba być żeby coś takiego zrobić w przypadku rywala którego kibice "opluwali" nas od pierwszej minuty obecności na stadionie
miernota i na dodatek ćwierćinteligent
Cracovia. PZPN wciąż nie wydał werdyktu w sprawie Krzysztofa Danielewicza
Ciągnie się sprawa przejęcia pomocnika Cracovii przez Śląsk Wrocław. Wszystko przez opieszałość Najwyższej Komisji Odwoławczej.
Latem 2014 r. Danielewiczowi wygasł kontrakt z Cracovią. Piłkarz mógł szukać nowego pracodawcy i odejść za darmo. Trenował ze Śląskiem (oficjalnie gościnnie), ale podpisał umowę z... Sokołem Marcinkowice. Wszystko po to, by ominąć przepis.
Cracovia odwołała się od tej decyzji, bo gdyby droga Danielewicza do drużyny Śląska przebiegła normalnie, należałyby jej się pieniądze za wyszkolenie zawodnika. Komisja nie uznała racji Cracovii, ale ostatecznego werdyktu wciąż nie ma.
Wciąż jednak nie wiadomo, czy Śląsk powinien zapłacić Cracovii. - Właśnie dostałem decyzję Najwyższej Komisji Odwoławczej, która nakazuje rozpatrzenie sporu od nowa - podkreśla Adam Kaźmierczak, szef komisji ds. Ustalania Ekwiwalentu na łamach "Przeglądu Sportowego".
NKO podjęła decyzję w marcu, ale dopiero teraz dostarczono dokumenty do klubu. W połowie sierpnia komisja ma wyznaczyć nowy termin do zajęcia się sprawą. (gazeta.sport)
CIACH
Tu była informacja o tym, że Dariuszowi P. zawieszono dyskwalifikację za czyny korupcyjne z czasów gry Bełchatowa o awans do ekstraklasy. Nieprawdziwa o tyle, że nie chodziło o Pawlusińskiego.
Pietrasiak!!!
;-)
Może napisz:- "sorry Plastik ! "
Masz rację.
Darku, imienniku, przepraszam za posądzenie o bycie tym skazanym Darkiem.
Karol Piątek zagra w GOSRiT Luzino: http://www.90minut.pl/news/254/news2543708-Karol-Piatek-pilkarzem-GOSRiT-u-Luzino.html
Jakub Grzegorzewski w USA: http://www.90minut.pl/news/254/news2543974-Jakub-Grzegorzewski-w-USA.html
Były pomocnik MKS-u Kluczbork Jakub Grzegorzewski przenosi się do USA. 33-letni Polak będzie występował w barwach Polonia New York SC w Cosmopolitan Soccer League.
Grzegorzewski w poprzednim sezonie zagrał w 25 meczach II ligi, w których strzelił jedną bramkę.
Drużyna Polonii wygrała rozgrywki Division 2 i w przyszłym sezonie grać będzie w najwyższej lidze Cosmopolitan Soccer League (czwarty poziom rozgrywek amerykańskich). W klubie z Nowego Jorku występują m.in. 45-letni Grzegorz Wędzyński (grający trener) i 39-letni Marcin Dziewulski.
Zwrot akcji w sprawie Nowaka? http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/dobra-wiadomosc-dla-cracovii-dawid-nowak-wroci-wczesniej/y4xdes (nie mogłem skopiować tekstu)
Żaden zwrot. Uzupełni się postępowanie i pewnie zostanie ponownie zdyskwalifikowany. Chyba że wskaże osobę, któa mu specyfik podała bez jego wiedzy i zgody.
Sprawa Dawida Nowaka
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,trybunal-arbitrazowy-uchylil-dyskwalifikacje-dawida-nowaka,artykul,592770,1,381.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)