Wymienmy dwoch zawodnikow z pola i zagrajmy na 3 bramkarzy :D
-
-
(WIKTORIA)[10]Cracovia - gts 1:0(WIKTORIA)
ja tam widzę promyk nadziei, wszak myśmy przynajmniej gola u(7)egłej strzelili :D
Jeszcze będzie przepięknie jeszcze będzie wspaniale.
.Wygramy 2-1:-) i proponuje wszystkim na pełnej mocy..
bez krytyki bo to nasza Cracovia gra! A mecz nie byle jaki :)
1-0 dla nas i po pieskach :)
Propaganda ważna rzecz, zwłaszcza propaganda sukcesu. Bym się zdziwił jakby nasze cielątka przegrały mniej niż 3 bramkami. Mimo wszystko ja jestem zawsze z wami , filipiakowymi odpadami!
a ja jestem dobrej myśli, pojedziemy z zomowcami, martwię się za to dlugofalowo, cała ta sekcja, parapiłkarzyki to jeden syf :(
Mam nadzieję , że z hyclami mimo wszystko damy radę .Będę trzymal mocno kciuki ponieważ będę w pracy i z obejżenia meczu nici .(WIKTORIA)
hank Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mam nadzieję , że z hyclami mimo wszystko damy
> radę .Będę trzymal mocno kciuki ponieważ
> będę w pracy i z obejżenia meczu nici
> .(WIKTORIA)
Z Hyclami?
Hycle = milicjanci , kiedyś dawno temu tak ich z kumplami nazywaliśmy .Nazwa sie wzięla od Starów blaszakow tzw ''wesolych autobusów ''
To coś Wam sie chyba pomyliło :)
Pamiętam Derby w sezonie w którym spadaliśmy... Też nic nie graliśmy i strach przed meczem był niesamowity ale udało się wygrać(najlepszy moment chyba w całej karierze V.D.Biezena), liczę że teraz też się uda. Derby to jednak Derby, to nie jest zwykły mecz trzymający się schematów i logiki. Oby to było spotkanie na przełamanie, jak rok temu...
Diabel Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a ja jestem dobrej myśli, pojedziemy z zomowcami,
> martwię się za to dlugofalowo, cała ta sekcja,
> parapiłkarzyki to jeden syf :(
Jak stwierdził wczoraj jeden z naszych siatkarzy Antiga zaraził ich syfem i....zdobyli złoty medal !!!
Tak więc Robert do boju - i derby będą nasze !!! :)
Hycle... Mieliśmy kiedyś taką flagę coś się komuś pomyliło ;)
Wypowiedź w DP Białasa o Cracovii
[i]Wszyscy w futbolu dążą do tego by była powtarzalność. I w Cracovii ta powtarzalność jest-jeśli chodzi o błędy w obronie. to nie kwestia tylko okresu pracy Roberta Podolińskiego, ciągnie się znacznie dłużej. Będąc z zewnątrz, trudno rozszyfrować dlaczego tak się dzieje. Generalnie uważa się, że jeśli zawodnik popełni błąd, to powinien wyciągnąć takie wnioski, by drugi raz tego samego błędu nie zrobić. Ma działać jego inteligencja. A jeśli błąd powtórzy, powinien wypaść ze składu....[/i]
Mam nadzieje że nie zobaczę już Żytki i Marciniak na murawie.
zobaczysz ,będziesz oglądał systematycznie obu :)
Zuberku....gadaliśmy ,gadamy i gadać będziemy ....jeszcze nie jeden raz :) o naszych "najlepszych jakich trenowałem".... niestety.... szkoda ,że trener zapomniał o swojej wypowiedzi :http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,16336737,Robert_Podolinski__U_mnie_sa_dwa_ostrzezenia__pierwsze.html#indeks_news
U mnie są dwa ostrzeżenia..... ;)
Może nie zapomniał. W praktyce byłoby to realne przy szerokiej, równorzędnej kadrze. A tak - od okienka, do okienka. Zobaczymy w zimie.
Bucky Nome
Ale w kadrze mamy więcej niż trzech obrońców można więc zmieniać.
Zibiland
Trzeba może RP to przypomnieć:)
Do środka mamy Żytkę i Mikulića, lewą Jaro i Marciniaka, prawą Rymaniaka i Nykiela (ewentualnie Deleu). Jedyny który nie gra to Mikulić, ale poza forumowymi spakulacjami nie siedzę w szatni i nie znam przyczyn. Może właśnie on pierwszy przekonał się o dwóch szansach Podolińskiego? Kombinowanie z przesunięciem Dąbro, czy Ćovilo byłoby ze stratą w środku pola. Zobaczymy co będzie jak wróci Szeliga.
Nie wiem czy też to widzicie ale co roku mamy nowego trenera nowych piłkarzy i te same problemy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)