Jak ktos wczoraj przegapił, tak jak ja, to wrzucam zapis audycji "Historie jak z książki" w Polskim Radiu 3 na temat Cracovii.
https://www.polskieradio.pl/9/5390,Historie-jak-z-ksiazki
PS. Roman dalej jest na forum?
-
-
Media o Cracovii
... a ten Stremecki to czworonóg?
Tak.
Z innej beczki , w 2x45 pracuje ktoś od nas ? Piszą z reguły dobrze o Cracovii , artykuły też są dość często na nasz temat . W porównaniu do weszlo.com niebo a ziema .
Wystarczy aby było obiektywnie - tylko tyle ale dla niektórych kundli z tylko robi się aż .
- Edytowany
[quote='MSC' pid='1356502' dateline='1547020489']
... a ten Stremecki to czworonóg?
[/quote]
[quote='craco8878' pid='1356511' dateline='1547024437']
Tak.
[/quote]
... a ja go nawet lubiłem i słuchałem jego audycji
tą kiedy powiedział, że "niestety kibic Cracovii" też słuchałem
wtedy jakoś puściłem to jednym uchem a drugim wypuściłem
pomyślałem, że to może kibic lampucery, skoro radio ogólnopolskie z warszawy albo, że w ogóle nie lubi kibiców
:s
Ja też zakładałem że to chłop z wawy. Skoro to pies, to ładnie mu wczoraj Roman od milicjantów pocisnął.
Dobry był fragment, kiedy powiedział, że papież na pewno by nie mówił, że gts jest zły
usłyszał odpowiedź, że raczej by mówił, ale w delikatny sposób :D
W 2x45 nie pracuje chyba żaden sympatyk Pasów, ale portal bardzo dobry. Wchodzę tam regularnie już od dłuższego czasu.
Takie tam od naszego kibica.
http://pasiastymokiem.herokuapp.com/
Szacun i ukłon!
super napisane, gratki dla osoby, która czyta forum a kiedyś na nim pisała :)
Chyba lepiej nie można było tematu ująć . Konkretnie i rzeczowo - w sam punkt .
Z tymi spadkami to jednak przypominam, że:
1. Sportowo spadł wtedy ŁKS, który zajął wyższe miejsce dzięki piłkarzom, na których nie było ich stać, a to jest czyn bardzo bliski korupcji.
2. Cracovia nie powinna być nawet na ostatnim miejscu dającym utrzymanie, ponieważ w tamtym sezonie sędziowie rekordowo nas kręcili. Nawet ostatni mecz w sezonie zakończył się wynikiem 2:2 z Lechem, gdzie 2 bramki dla rywali padły po spalonych, a sam mecz z ŁKS (4:3) był przekręcony na korzyść klubu z Łodzi. Takich spotkań było więcej, z tego co pamiętam ok 1/4 w tamtym sezonie.
- Edytowany
Takie pierdolenie o tym ŁKSie i sportowym utrzymaniu to jest wprost mówiąc przyzwolenie na praktyki które obserwujemy po drugiej stronie łąki
Mało jest rzeczy które mnie tak drażnią jak ta retoryka o sportowym spadku, czy też cudownym uratowaniu
Niestety takie pierdolenie dyskwalifikuje dla mnie cały tekst, który pewnie zawiera i pare ciekawych tudzież słusznych tez
I uzupełniając do postu przedmówcy - ten czyn nie jest „bliski korupcji” - jest w zasadzie dokładnie tym samym - po prostu ordynarnym oszustwem
[quote='Miszczu2007' pid='1356781' dateline='1547072807']
Z tymi spadkami to jednak przypominam, że:
1. Sportowo spadł wtedy ŁKS, który zajął wyższe miejsce dzięki piłkarzom, na których nie było ich stać, a to jest czyn bardzo bliski korupcji.
2. Cracovia nie powinna być nawet na ostatnim miejscu dającym utrzymanie, ponieważ w tamtym sezonie sędziowie rekordowo nas kręcili. Nawet ostatni mecz w sezonie zakończył się wynikiem 2:2 z Lechem, gdzie 2 bramki dla rywali padły po spalonych, a sam mecz z ŁKS (4:3) był przekręcony na korzyść klubu z Łodzi. Takich spotkań było więcej, z tego co pamiętam ok 1/4 w tamtym sezonie.
[/quote]
W 10-ę Miszczu
Proponuję zamienić kontrowersyjny fragment o ŁKSie na taki:
Raz spadł Filipiak, który poszedł na wojnę z sędziami.
4 dni później
https://twitter.com/WeszloFM/status/1084811466342060032?s=20
Posłuchamy co powiedzą o na w gts weszło
Nie wiem gdzie to wrzucić. Artykuł o legendach klubowych na weszło. Dla nich Kałuża jest mniejszą legendą niż Reyman czy uwaga... Błaszczykowski
http://weszlo.com/2019/01/14/top-20-najwieksze-klubowe-legendy-polsce/
Wysłane z mojego ASUS_X00QD przy użyciu Tapatalka
Odruch wymiotny mam coraz częściej czytając te wypociny... Widać w dzisiejszych czasach nawet miejsce w galerii sław można sobie sprawić za przysłowiowe "parę złociszy". Stanowskiemu ta bardzo odj..., że prócz lizania uja.. Koralikowi dodatkowo zaczął się onanizowac do ubekow. Sorry, czytając takie coś z rana człowiekowi krew się gotuje...
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)