http://pzhl.tv/miedzynarodowy-klimat-w-tauron-arenie-krakow-tam-trzeba-byc/
Ooooo! Bilety znowu się kończą! Ale numer! Ciekawe ile razy jeszcze przez następne 2 m-ce "prawie się skończą"? :D
-
-
Mistrzostwa Świata dyw. 1A Kraków 2015
A gdzie masz w tekście informację, że bilety się kończą?
Nie sprzedają się źle, nawet powiedziałbym, że mile jestem zaskoczony.
Tu: [i]"Proponuję pospieszyć się zakupem karnetów czy biletów, bo może ich zwyczajnie zabraknąć"[/i]
Mistrzowska egzegeza.
No i niech zabraknie. GTS z nimi.
Będzie komplet januszy w śmiesznych czapkach, z flagami usmarowanymi nazwami jakichś śmiesznych miejscowości. Każdy janusz będzie miał przy sobie smartfona albo innego tableta i będzie se coś tam w nim non-stop dłubał kompletnie niezainteresowany wynikiem meczu, tylko tym, czy aby nie pokazuje go kamera i w związku z tym czas zacząć pajacować.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i niech zabraknie. GTS z nimi.
> Będzie komplet januszy w śmiesznych czapkach, z
> flagami usmarowanymi nazwami jakichś śmiesznych
> miejscowości. Każdy janusz będzie miał przy
> sobie smartfona albo innego tableta i będzie se
> coś tam w nim non-stop dłubał kompletnie
> niezainteresowany wynikiem meczu, tylko tym, czy
> aby nie pokazuje go kamera i w związku z tym czas
> zacząć pajacować.
Myslisz ze ich to obchodzi?
dla PZHLu nawet cała widownia może był głucha i slepa . Ważne ,ze stan konta będzie sie zgadzać
Żeby chociaż ten stan konta się zgadzał, to pół biedy. Problem jednak w tym, że "zgadzanie się stanu konta", jakby to ująć, również nie należy do mocniejszych stron bajkowych :D
11 dni później
Miałem olać te mistrzostwa w Tauron Arenie ale w zaistniałem sytuacji trzeba będzie odżałować te pare groszy aby móc "godnie" przywitać przyspawanego Chwałkę, czy karierowicza Wierzbowskiego. Trzeba ruszyć 4 litery bracia pasiaki.
Przyznam szczerze, że miałem wprost przeciwny tok myślowy. Miałem pójść na dwa-trzy mecze, ale w zaistniałej sytuacji chciałem zbojkotować te imprezę i namawiać do bojkotu innych.
Przy czym zbluzganie pzhlu kuszące...
Dzialaczom PZHLu koklo przyrodzenia wisza Wasze bluzgi i wyzwiska. Pokrzycza, porzucaja qrwami ale za bilet zaplaca atoim chodzi...
Wydaje mi się że zamiast bluzgów lepszm rozwiązaniem było by przygotować kilka flag z odpowiednimi hasłami,w taki sposób też można pokazać niezadowolenie,chcąc nie chcąc każdy kto spojrzy na flagę pewnie przeczyta,co poniektórzy zagraniczni goście też pewnie byli by ciekawi o co chodzi,napewno nie jedna stacja TV uchwyciłaby taki transparent,może ktoś się w końcu tym się zinteresuje i weźmie się za posprzatanie tego burdelu jakim pzha,phl,plh i h*net co tam jeszcze jest.
tyle, że flagi do TAreny nie wniesiesz, a gardło i owszem
a słysząc okrzyki zagraniczni goście też mogą być ciekawi co to oznacza
Kruszyna". Można się przejść pod wyjściu dla vipów po zakończeniu imprezy. Wtedy za bilet nie płacisz
Na PP wniesiono flagi.
http://pzhl.tv/mateusz-bryk-dla-pzhl-tv-atmosfera-jak-w-bajce-wideo/
Abstrahuję od treści, ale z tytułem to propaganda z Tuvalu już lepiej ustrzelić naprawdę nie mogła! Tytuł rewelacja! Primo sort! Dla mnie bajka, że tak powiem!
https://twitter.com/PZHLtv/status/574827742115590144/photo/1
"Bilety na mistrzostwa nagrodą dla uzdolnionych uczniów... Będą kolejne! "
Czyli sprzedają się tak dobrze, że aż rozdawać trzeba?
No wiesz, podobno na Japonia - Kazachstan(środa, 22 kwietnia, g.13:00) tylko 12 tysięcy poszło w sprzedaży, więc pozostałe 3 tysiące trzeba rozdać :P
Czyżby nową trybunę dobudowali na mistrzostwa świata?
Karnety na poszczególne dni, jawna kpina z kupujących pojedyncze bilety.
Każdy kto pójdzie na te mistrzostwa zostaje współsponsorem PZHL-u.
to i się nie wybieram.
no i tu sie pojawiają dylematy - bo z jednej strony okazja, impreza u nas, nigdzie nie trzeba jezdzic, paliwa lac, nocelgow zalatwiac, a z drugiej ceny odjechane i finansujemy nie lubiacego nas syfa.
ja ide bo karnet dostalem w prezencie - wiec skoro mam to ide, no ale...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)