Żenada, banda klarnetów!
-
-
[9] Piast Gliwice - CRACOVIA, sobota 20 września, godz. 15:30
Brawo panie trenerze. Genialna taktyka, genialni obrońcy. Grajmy dalej trójką obrońców, a ja już dziękuję panu za derby. Ech...
Bójcie się ...
W pizduu z tą obroną. Żenada i wstyd. Mam dość. Od lat to samo. Trzech obrońców co jeden to większy paralityk.
Budzik dla swojego dobra powinien poszukac sobie lepszej druzyny. Bo za rok o tej porze znowu w 1 lidze bedzie gral a jako jedyny z tej grupy niby piłkarzy, no moze jeszcze Covilo, na to nie zasluguje.
Dzsiejszą grą to Budzik nie pokzzuje, że zasługuje na Eklasę
Tu nie ma nawet do kogo personalnie miec pretensji. Cala obrona biega nie wiedząc co ma robic! PRzecież przy 1 bramce koles mial przed soba WSZYSTKICH TRZECH obroncow ktorzy patrzyli sie jak sobie przeklada i strzela. To jest parodia bronienia.
Kurwa, ludzie - co ma do tego ustawienie 3-5-2? Choćbyśmy grali 9-0-1 to i tak by pewnie te gole wpadły, bo to wina braku umiejętności naszych piłkarzy.
ziper Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobrze gra Zejdler. Dobrze a na którym miejscu
> jesteśmy ?
I że to niby wina Łukasza?
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tu nie ma nawet do kogo personalnie miec
> pretensji. Cala obrona biega nie wiedząc co ma
> robic! PRzecież przy 1 bramce koles mial przed
> soba WSZYSTKICH TRZECH obroncow ktorzy patrzyli
> sie jak sobie przeklada i strzela. To jest parodia
> bronienia.
No właśnie nie wszystkich, bo Mateusz Żytko sobie "ekspresowym tempem" wracał..
Dziś to nawet Jańczyk by nam strzelił.
Przy 3 bramce zawinił Marciniak, centrę puścił Nykiel (nie ma już takiej szybkości jak kiedyś, ale Rymaniak też ostatnio w identyczny sposób dopuścił do dośrodkowania - w każdym meczu jakaś centra skrzydłowym wychodzi, - no ale to nie musi zaraz być bramka!!!).
ALE NAPRAWDĘ WINNY JEST SYSTEM GRY NA 3 OBROŃCÓW.
Jeżeli nie zaczniemy grać na powrót klasycznym systemem, prawdopodobnie spadniemy z tej ligi. Bo zarówno przy 2 jak przy 3 bramce zabrakło lewego stopera, którym Marciniak nie jest i nie będzie. Każą mu jednocześnie biegać pod pole karne przeciwnika, być lewym obrońcą (bo Diabang olewa obronę) i stoperem, tak się nie da grać.
Jak patrzę przy powtórce pierwszej bramki co robił nykiel to mi się rzygać chce
Jak zwykle :)
Jest ok, ja się cieszę że tylko 0:3.
To systemowy błąd, którego konsekwencje ciągną się latami. Brak atmosfery wynikający z korporacyjnej biurokracji. Filipiak nigdy nie odniesie sukcesu w futbolu, bo nie jest w stanie zrozumieć o co chodzi.
Rozwiązaniem jest gra czterema z tyłu? Nie mam zamiaru bronić trenera, ale czterech z tyłu nic nie pomoże. Umiejętności się nie nabywa/traci wraz ze zmianą systemu gry.
3 ucho do przerwy ale pocieszę -dobrze ,że to nie sąsiadka. Kompletne niezrozumienie w defensywie, oni nie wiedzą na 3 stoperów jak się ustawiać i jak kryć.Żenada.
Obciach i tyle - ciekaw jestem jak się podoba prezesowi ?
strasznie irytujący mecz, z taką obroną to i Garbarnia nie miałaby problemów z nami
Za drugą połowę już podziękuje. A obrony jak nie było tak nie ma, nic się w tej kwestii nie zmieniło. Może przez jakiś czas byli przy piłce częściej, ale nic pożytecznego z tego nie wynikło, może jedna sytuacja oczywiście niewykorzystana. Nie ma kim grać kompletnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)