Brawo za inicjatywę ! [WHITE SMILING FACE]
To mamy teraz w Klubie dwa stowarzyszenia ??? [emoji6]
-
-
Młodzież - temat zbiorczy ...
Raczej to nieformalna grupa, która od dawna próbuje działać na hokeju (flaga już wiele lat jest na meczach). Zapewne gdyby nie ich inicjatywy to na Siedleckiego nie wszystko co jest pojawiłoby się. Przede wszystkim m.in. osoba Borsuka łączy obie te grupy i poddaje pod realizację pewne pomysły zapewne przedyskutowane wewnątrz hokejowej grupy a gdyby nie te pomysły pewnie piłkarska część kibiców po prostu by o tym nie pomyślała lub uznała za mało istotne :)
Stroje przekozackie! Brawo!
[quote='kaleb' pid='1302628' dateline='1517693260']
Stroje przekozackie! Brawo!
[/quote]
Dodam jeszcze że stroje nie dość że świetnie wyglądają, to jeszcze dodają chyba po 50 pkt do skuteczności bo wyniki piątkowych meczów to Żak 9:2 a Żak Młodszy 15:2 (tak po prawdzie młodszy grał w tradycyjnych strojach bo Dębica miała ciemne, ale to że nowe mieli w szatni chyba zrobiło swoje).
49 dni później
Dołączam się do gratulacji :)
Wielkie brawa za całą akcję :)
ps. ale mi tego wszystkiego brakuje
34 dni później
Dzisiaj final Podhale-Unia...Szarotki juz w drugiej kategorii po zaku starszym zagraja we finale...powoli odradza sie kuznia talentow bo czym mlodsze kategorie tym liczniejsze...w zaku mlodszym jest klasa sportowa i ponad 30 chlopakow a w naborze prawie setka..a tak a propo pytanie dla ludzi bedacych w temacie ...dlaczego naboru Pasow nie bylo na turnieju w Jastrzebiu?? Wielka szkoda bo to jeden z najlepszych turnieji a nasze dzieciaki wypatrywaly pasiastych bo los ostatnio czesto umieszcza nas we wspolnych szatniach i wywiazaly soe przyjaznie Podhalansko- Krakowskie
46 dni później
nie wiem, czy było - Adam Lewicki
https://twitter.com/SMSKrakow/status/988109943948668928
Ciekawi mnie tylko czy w związku z obraniem kierunku młodzieżowego w pierwszej drużynie, pomyślą coś więcej o szkoleniu na naszym podwórku.
22 dni później
[url=https://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/stawiamy_na_wychowankow][cracovia.pl/hokej][/url]
Trener miał jakiś zabieg w Witkowicach?
Przez lata nie widział, a teraz dostrzegł :)
[quote='sterby' pid='1323709' dateline='1531115580']
[/quote]
Od dawna na Wzgórza przeniesiony. ;)
Po prostu niektórzy widzą tylko to, co ich pryncypał. To najlepsze dla zdrowia i oczu ;)
Idziemy w dobrym kierunku. Oby nie był to jednorazowy incydent. Choć testujemy też innych młodziaków ale głównie chodzi przecież o tych naszych.
[quote='CHT' pid='1323712' dateline='1531123106']
[/quote]
Od dawna na Wzgórza przeniesiony. ;)
[/quote]
No widzisz, muszę się tam udać, tak jak trenerowi wzrok mi się polepszy ;)
Nie każdemu można już pomóc......
[quote='torreador' pid='1323757' dateline='1531143883']
Nie każdemu można już pomóc......
[/quote]
Nie trać nadziei, pomodlimy się za Ciebie.
Judaszowe modlitwy są mało wiarygodne... Oszczędź sobie i innym czasu...
To już Pan Bóg rozstrzygnie czy zechce wysłuchać czy nie.
O mój czas się nie troskaj, na dobry uczynek zawsze chwila się znajdzie.
- Edytowany
[/quote]
Nowe wytyczne z góry i.... no i bedzie jak będzie, półfinał będzie bardzo dobrym wynikiem.
ps; Bedzie jeszcze jeden wychowanek ;)
16 dni później
sterby nie chodzi o wzrok...chodzi o kasę nie ma kasy na hokej, nie gramy o majstra więc promujemy młodych taka jest teraz polityka zresztą oczekiwana przez niektórych forumowiczów, choć niektórzy są wymagający i chcą wychowanków....ja tam jestem konserwatystą zawsze chciałem by Cracovia była najlepsza a więc nie koniecznie grała młodymi wychowankami ( zresztą żaden wychowanek Cracovii poświęcony na ołtarzu sukcesów Comarchu, który odszedł z Klubu nigdzie kariery nie zrobił) po prostu po latach posuchy w hokeju pierwszy Mistrz Polski, na 100-lecie Cracovii w moim realnym życiu był bezcennym przeżyciem i później już zachorowałem na te Mistrze, dla kibiców kopanej przeżycie nie osiągalne do dziś wg mnie przez długie lata jeszcze nie osiągalne choć jeszcze wierzę w MProbierza...
PS1 na dziś dzięki Can Pakowi Cracovia ma największe w Polsce środki na szkolenie młodzieży, niestety dzięki takim Bałdysom nic z tego nie wynika,
PS2 choć podobno wszystkiemu jest winien Rohacek...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)