A, Kalus załadowany w armacie. Dlaczego nikt nie jest skory,
by ten fakt zauważyć. No to pod obserwacje. Łowy winny być
skuteczne.
pzdr
-
-
Sparingi przed sezonem 2014/2015
Z informacji podanych na wiadomy portalu wynika, że ten Testowany (Hej Testooowany goool, Testowany gol, Testowany gol, Testowany gol ! (:P)) to Pastor.
16.09 gramy z JKH ponownie ?
Dlaczego jeszcze nie podpisali z Kozubem? O ataki bym się nie martwił, gorzej że brakuje jednego defensora. Dudaś o ile jest wolny- brać go! Nie ma co się zastanawiać nad jakimiś Pastorami , bo to nie ten poziom.
Brać Dudaśa i Kozuba- reszte rozgonić do domu.
[quote="Hockey Archiwes"]
Dlaczego jeszcze nie podpisali z Kozubem?
[/quote]
Bo szukamy kogoś lepszego/lepiej zbudowanego?
Kozuba byloby szkoda,zwlaszcza ze w sparingach pokazal sie z dobrej strony i wodac ze z Pasiutem i Stoklasa mu sie dobrze gra.
Ja rozumiem kupowac szafe do obrony(Dudasa ;) ), ale atak...a drugiego takiego Valcaka nie latwo znalezc zeby byla i masa i szybkosc i technika.
Ale jesli szukamy to tez dobry znak :)
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> > Dlaczego jeszcze nie podpisali z Kozubem?
>
>
> Bo szukamy kogoś lepszego/lepiej zbudowanego?
Dokładnie :D pytałem kibiców HK Lipetsk co myślą o Kozubie,powiedzieli że to zły transfer dla nas(nie wnikałem czy znają poziom naszej ligi;) )Na pytanie dlaczego odpowiedzieli że jest słaby fizycznie.(nie byłem na sparingu z JKH więc Kozuba "na żywo" jeszcze nie widziałem)
Dla mnie Kalus jest słabszy , a nawet Stoklasa od Kozuba. Ale to moje osobiste zdanie.
Ja tylko powtarzam co słyszałem i pisze to jako laik,kibic nie mam wiedzy na temat hokeja aby oceniać czy Kozub nadaje się do Cracovii czy nie...od tego jest nasz trener.Prywatnie chciałbym aby Kozub został ale zobaczymy jak będzie.
O ktorej dzis gramy w Jastrzebiu? Wiecie moze czy bedzie opcja to gdzies obejrzec w necie?
O 18:00. O transmisji nic mi nie wiadomo.
http://www.jkh.pl/dla-kibica/relacja-live/
niby nic nie pisza, ale moze zrobia transmisje.
http://jastrzebieonline.pl tutaj macie tylko wynik live.
No i 6:0 w palke, w sumie lepiej przegrac teraz niz pozniej,ciekawe jakim skladem pojechalismy
O k...
A graliśmy tak.
Radziszewski - Witowski, A. Kowalówka; S. Kowalówka, Słaboń, [b]Kaňa[/b] - Dąbkowski, Kruczek; Stoklasa, Pasiut, Kozub - Vrana, Wajda; Fojtik, Valčak, Dvořak - [b]Turoň[/b]; Fraszko, T. Kozłowski, Kisielewski.
Takich chyba będziemy mieli dwóch nowych obrońców.
Szkoda mi trochę Dudasa i braku zapowiadanego Fina.
Co ten Kana jeszcze robi w składzie? To już lepiej żeby Wiśniewski grał w pierwszj piątce.
kurde no i teraz nie mozna sie z Toba nie zgodzic ;)
w sumie brak informacji o Dudasu to dobra informacja, bo moze jeszcze cos z tego bedzie, no i ciekawe jak ten Turon.
Blizzy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A graliśmy tak.
> Radziszewski - Witowski, A. Kowalówka; S.
> Kowalówka, Słaboń, Kaňa - Dąbkowski, Kruczek;
> Stoklasa, Pasiut, Kozub - Vrana, Wajda; Fojtik,
> Valčak, Dvořak - Turoň; Fraszko, T. Kozłowski,
> Kisielewski.
>
> Takich chyba będziemy mieli dwóch nowych
> obrońców.
>
> Szkoda mi trochę Dudasa i braku zapowiadanego
> Fina.
A ten Kana jest obrońcą ?
Generalnie to wg. oficjalnej mamy siedmiu (!) obrońców plus Kruczek, którego nikt nie raczy na listę wpisać.
Nie grał Kłys, nie grał Noworyta.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)