Korona ma dwóch liderów tj Golańskiego i Kiełba. Po zejściu ich z boiska ,drużyna praktycznie nie istniała (mecz oglądałem, tylko od czasu do czasu) Siła musi być wg mnie, w wyrównanym zespole, ale na dziś tego u nas nie uświadczysz
-
-
[4] Cracovia - Korona Kielce 8 sierpnia, 18:00
Przegrać z taką Koroną to jak dac się pokonac Smudzie .....w konkursie recytatorskim.
Chwilowy przebłysk miał jeszcze Marković. Lewy obronca Leandro lubi sie zapedzic do przodu zostawiajac dziure w obronie, a prawy obronca Malarczyk bedzie mial spore problemy z Zejdlerem. Ataku nie maja, bo Trytko jest slabszy od Rakelsa, a gra podobnie. Cerniauskas lubi wypluc pilek przed siebie, wiec nasi napastnicy nie moga byc zaskoczeni, ze im pilka spadnie pod nogi ;)
Hernani grozny przy stalych fragmentach.
Musimy przez 60-70 minut nie dac sie wyruchac i albo do tego czasu prowadzic albo miec remis i w koncowce przycisnac.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Hernani grozny przy stalych fragmentach.
Hernani grał w białej koszulce
ah wtopa :D
Bruno Napisał(a):
> Przegrać z taką Koroną to jak dac się pokonac
> Smudzie .....w konkursie recytatorskim.
To samo może powiedzieć Korona o nas :/
jest inny wątek,
z tego co sie orientuje to nie potrafimy wygrac z dryzynami prowadzonymi przez Tarasiewicza
czy to ślask czy to zawisza
chłop ma zawsze patent i szczescie grajac z Cracovia
Zupelnie nie rozumiem naszych dzialaczy dlaczego nie sprowadzili korzyma wkoncu bylby walczacy napastnik a nie inwalida nowak I zelus zjawinski co jest jak ankowski za mocny na 2 lige a za slaby na 1
Macieksc Napisał(a):
> Zupelnie nie rozumiem naszych dzialaczy dlaczego
> nie sprowadzili korzyma wkoncu bylby walczacy
> napastnik a nie inwalida nowak I zelus zjawinski
> co jest jak ankowski za mocny na 2 lige a za slaby
> na 1
u nas byłby samotny:), a w Bielsku ma teścia i szwagra. Jest z kim wypić;)
Wolę pijącego i strzelającego Korzyma od "abstynenta "Stebleckiego ,Dudzica,Kity czy innych grzecznych chłopców.
Zejdler najlepszy? HAHA
w tak licho grającej drużynie najlepszy może być TYLKO (o ile w ogole) Bramkarz. I Pilarz to człowiek któremu trudno cokolwiek zarzucić w dotychczasowych trzech meczach.
z Korona bez Nowaka :(
Varela jednak out, najwyraźniej z Koroną zagramy znowu bez defensywnego pomocnika:(
leszeczek Napisał(a):
> Varela jednak out, najwyraźniej z Koroną zagramy
> znowu bez defensywnego pomocnika:(
niedowiarek;)
Czyżby między wtorkiem a piątkiem zdążyli kogoś sprowadzić, przetestować, podpisać i zgłosić do rozgrywek? Że już nie wspomnę o zgraniu z zespołem.
Tak, jestem niedowiarkiem.
Gdybym to ja miał zestawiać środek pomocy to ustawiłbym Dąbrowskiego z Budzińskim z tyłu, a z przodu (prawdziwa zagwozdka i jeden wybór bardziej kuszący od drugiego: Cetnarski:(, Steblecki:( Kapustka? Dziabąg?
To może jednak Mrozik obok Dąbrowskiego, a Budzik z przodu? Tak, to by mogło być interesujące, ale jakie ryzykowne! Dobrze, żę jednak nie jestem trenerem.
W każdym razie żadnych Marciniaków w środku pola. Adam może rać jako "lewy stoper" bądź "lewy biegający" Szczerze mówiąc bieganie mu najlepiej wychodzi i w Wodzisławiu na sparingach nawet coś z tego biegania było, tyle, że przeciwnicy byli marni.
leszeczku - niedowiarstwo dotyczyło Vareli (w innym wątku)
A może powrócić do układu z Marciniakiem w linii obrony a Jaroszyńskim na skrzydle ?
Jestem na tak.
hank Napisał(a):
> A może powrócić do układu z Marciniakiem w
> linii obrony a Jaroszyńskim na skrzydle ?
A Jaroszyński ma sił na 90 minut biegania przy linii?
Zawsze można go zmienić jak oslabnie .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)