Mi mimo wszystko bardziej podoba się gra Kity, a dodatkowo w Przemka jeszcze jest sens inwestować.
-
-
Dariusz Zjawiński - witamy w Cracovii
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przez kilka minut miałem nadzieję, że się
> odblokował, ale to co zrobił w sytuacji 1na1
> sprowadziło mnie na ziemię. A tutaj przeciwnik
> był III-ligowy!
w tej sytuacji 2 na 1 nie ważne było jaki przeciwnik...powinien dostać konkretną zjebe...nie ma,że nie widział Kity bo nawet Stevie Wonder by zauważył...w takiej sytuacji zawodni MUSI podać do kolegi z druzyny...nie ważne czy jest 2-1 czy 10-0...
nie no, bez hec, nie musi podawać, tylko jak się zdecydował strzelać to ma być bramka :)
a że popisowo spartolił... :)
No cóż , przypalił się jak junior .
Moim zdaniem tym meczem po raz kolejny udowodnił, że pociechy z niego nie będziemy mieć. Jak najszybciej rozwiązać kontrakt by nie blokował miejsca.
pawlus17 Napisał(a):
> Moim zdaniem tym meczem po raz kolejny udowodnił,
> że pociechy z niego nie będziemy mieć. Jak
> najszybciej rozwiązać kontrakt by nie blokował
> miejsca.
Gdyby nie on, byłyby karne. Może gra tak słabo bo jeszcze chwilę czasu mu potrzeba? Dajcie gościowi szansę. Tym razem dał nam zwycięstwo i chwała mu za to.
On ma to czego nie maja Dudzic i - od jakiegos czasu - Kita. Szuka go pilka i wychodzia na dobre pozycje PILNUJAC PRZY TYM SPALONEGO. Po zawiasach dla Nowaka musimy na nim i na Denisie oprzec atak.
W ataku Rakels i Zjawa - Kita Gra ten lepszy , na zmianę . W tej chwili nie ma innej alternatywy . Trener zapewne na razie nie bedzie wprowadzał Szewczyka .
24 dni później
Brak słów...
Strzał z wolnego ....III liga.....w decydującym momencie to trza się qwa przyłożyć a nie kombinować... ;)
E tam -dobry bo tani .
Ale jak to mówia "co tanie to drogie " !!!
Kto Ci dał piłkę do tego wolnego z końcówki!!!! Nie dość że za lekko to jeszcze fatalne uderzenie!!!! Tak sobie kop w domu a nie na Ziemi Świętej! Tak poza tym to myśle że Dudzic by zrobił lepszą zmianę niż Ty on przynajmniej zapierd..la....
bioly Napisał(a):
> Kto Ci dał piłkę do tego wolnego z
> końcówki!!!! Nie dość że za lekko to jeszcze
> fatalne uderzenie!!!! Tak sobie kop w domu a nie
> na Ziemi Świętej! Tak poza tym to myśle że
> Dudzic by zrobił lepszą zmianę niż Ty on
> przynajmniej zapierd..la....
i tu dylemat. A może tak Dudzica zostawić a Zjawe opchnąć (za Dudzica nie dostaniemy nic, a za Zjawe choćby kilka piłek);)
Kolejny słaby mecz tym razem tylko dziesięć minut, wolny kryminał... Dobre i kilka piłek!
Ja czy aż tak ogromna jest przepaść między 1 ligą a ekstraklasą,
Szuwarku jak on wygląda na treningach? orientujesz się? bo jak go widziałem na przełomie sierpnia/września to miałem mieszane uczucia, ale teraz go widzę jeszcze słabszego niż wtedy. jak to możliwe?????
Jaki jest sens wprowadzania tego gracza na boisko? Tak tak, nie mamy napastnika poza Rakelsem i Kitą, ale Dariusza Z ciężko nazwać ekstraklasowym napastnikiem. Szczerze to wolał bym juniora który zostawi serce grając ostatni 20minut niż Zjawińskiego który podchodzi do wolnego i trafia w kolana piłkarzy w murze.. W zimie czas się pożegnać.
nie wiem czemu sie uczepilisci tego chlopa akurat teraz. wszedl na skrzydlo. poszarpal powalczyl. a to ze podszedl do wolnego to kwestia tego ze widocznie nie bylo innych chetnych. albo na treningu ostatnio cos wlozyl. to ze trafil w mur tez mnie wkurzylo ale nie on jedyny na swiecie. goscie z 'troche lepiej' ulozonymi nogami juz nie raz walili po murach
SaNtO Napisał(a):
>albo na
> treningu ostatnio cos wlozyl.
No fakt, pewnie mieli trening wolnych i przy 84 próbie coś "włożył".
Na nastepnym meczu podeję ja bo mi za 2 razem się udało "włożyć"
Słabo wczoraj, zwłaszcza w porównaniu z drugim zmiennikiem :>
Peterps Napisał(a):
> Ja czy aż tak ogromna jest przepaść między 1
> ligą a ekstraklasą,
>
> Szuwarku jak on wygląda na treningach?
> orientujesz się? bo jak go widziałem na
> przełomie sierpnia/września to miałem mieszane
> uczucia, ale teraz go widzę jeszcze słabszego
> niż wtedy. jak to możliwe?????
Na treningach jest taki sam, jak na meczach (opinie pozostawiam Wam - aby nie być stronniczym)
W niedawnym meczu z rezerwami (juniorami) jako jedyny napastnik, NIC nie ustrzelił.(choć mógł kilka):D
Podtrzymuje swoje zdanie - sprzedać Zjawe, zostawić Dudzia (zawsze się przyda parę piłek;))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)