Dzięki, powodzenia.
-
-
Mateusz Cetnarski - witamy w Cracovii!
- Edytowany
Dziękuję bardzo za grę w Cracovii,jeden z moich ulubionych zawodników,mega sympatyczny i inteligentny gość.Do dziś nie potrafię zrozumieć dlaczego chorąży Nawałka nie powołał Go do kadry jak był w formie.Ponadto dwa razy badzo niefajnie potraktowany przez Probierza.
Powodzenia w dalszej karierze Mateusz !
Gol Cetnara który sprawił mi najwięcej radości:
https://www.youtube.com/watch?v=d-fwx2ug18Q
juz sie pozegnalem :P
ale chcialem dodac, chyba z racji zamilowan jak gralem, zawsze mialem slabosc do tzw rozgrywajacych, sledzilem go od czasu jego gry w bocie i mimo obaw bardzo cieszylem sie jak do nas zawital, szkoda ze jego kariera nacechowana jest sinusoidalnymi wahaniami formy (+kloptoy zdrowotne) bo na pewno nieprzecietny grajek i duzo zmarnowanego potencjalu - sezon Zielinskiego wspanialy - bede na pewno dobrze go wspominał :)
Dzięki jeszcze raz za jeden znaczący sezon w Pasach i życzę na pewno lepszej gry, niż w ostatnich dwóch sezonach. Ale myślę, że na dzisiaj to maksymalnie pierwsza liga.
Szkoda, że się żegnamy . Na pewno nie w pełni wykorzystałeś swój wielki talent ale cóż takie jest życie . Zawsze będę pamiętał twą wspaniałą grę za trenera Zielińskiego . Powodzenia Mateusz .
[quote='Lorem Ipsum' pid='1335311' dateline='1535705093']
Gol Cetnara który sprawił mi najwięcej radości:
https://www.youtube.com/watch?v=d-fwx2ug18Q
[/quote]
I akcja zapoczątkowana główką Miro...
Cetnara zawsze będę dobrze wspominał - inteligentny gość, który wrócił do gry po ciężkiej chorobie, i do tego na TAKIM poziomie. Pierwszy sezon za trenera Zielińskiego i tak jak poprzednicy, gol w derbach i wykorzystanie błędu Głowackiego - z tego Cię zapamiętam. Powodzenia!
Powodzenia w dalszej karierze. Miło się wspomina Twój pamiętny sezon.
Goliliśmy wtedy ładnie frajerów. Pamiętam, jak mówiłem do brata że powinniśmy się nacieszyć na zapas to mi nie chciał wierzyć...
Aż płakać się chce. Dlugo nikt raczej nie pobije jego wyniku z sezonu 20015/2016 pod względem stosunku bramki asysty. 13 bramek oraz bodajże 11 asyst. Pomoc Dąbrowski Covilo Budzik Cetnar Jendriszek Kapustka oraz wysunięty Rakels w ataku to skład, który zapamiętam na długo i za to dziekuję Mateuszowi, że dał nam wiele radości i żałuję,że stał się piłkarzem na tyle słabym aby nie zmieścić się w słabej obecnie piłkarsko Cracovii. Byłeś moim ulubionym piłkarzem Cracovii. Ceniłem Cię za inteligencję i za bycie sympatycznym człowiekiem. Dziękuję Mateusz i powodzenia w dalszej karierze i życiu prywatnym.
Dzięki i powodzenia
[quote='Villa_KS' pid='1335290' dateline='1535698790']
Gargamel [b]musisz mi zaufać[/b], nie wiem dlaczego nie poszło oficjalne info. Cetnarski rozmawiał z Probierzem (powiedział mu ze nie ma szansy na grę) , z Tabiszem podpisał umowę, a Filipiak mu ponoć ładnie podziękował.
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
[/quote]
Tu nie chodzi o to czy Ci ufam czy nie ;)
Po porstu wolę czekać na pewne "oficjalne" info :)
Ale teraz, to każdy bedzie czekał z niecierpliwością na Twoje info a nie na Focusa ;;)
Dzięki Cetnar i powodzenia :)
Mateusz dzięki za niezapomniany ssezon 15/16 . To ,że wtedy nie dostałeś powołania....
Dziękuję.
Dziękuję Mateusz i niech Ci się wiedzie w piłce.
Dzięki Mateusz -powodzenia
W piłkę trzeba grać nie tylko umieć, ale i chcieć.
To samo co ze Szczepaniakiem,temat do zamknięcia,jest temat o naszych byłych zawodnikach.
Ale ktos moze chce mu podziekowac za gre? Zawsze watek byl zamykany 2-3 dni po transferze, na chlodno
- Edytowany
[quote='gargamel9998' pid='1335642' dateline='1535794213']
Ale ktos moze chce mu podziekowac za gre? Zawsze watek byl zamykany 2-3 dni po transferze, na chlodno
[/quote]
Dokładnie , od lat nie rozumiem ,że niektórym forumowiczom przeszkadza ,że niektórzy kibice chcieliby
podziękować graczowi ,któremu niejednokrotnie bili brawo za grę. Nie chcecie czytać to przecie NIE MA PRZYMUSU KLIKANIA W WĄTEK.
ps: Dzięki Cetnar. Nie wiem co się stało ,że z jednego z najlepszych w tej erze pomocników Pasów stałeś
się słabeuszem nie łapiacym się do 18-i ALE dzieki za niezapomniane gole i asysty. Powodzenia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)