To jest dobry transfer? Już Żytko przy nim to super star. Po co ściągać spadkowiczów? Chyba tylko po to, żeby serial 'Walka o utrzymanie' miał kolejną odsłonę.
Mimo wszystko, powodzenia w Cracovii, lepszych wyników sportowych jak z miedziowymi życzę.
-
-
Bartosz Rymaniak - Witamy w Cracovii i Powodzenia :)
Witam bez wielkiego zadowolenia. Dziękuję za asystę przy golu w Lubinie. Liczę na zdecydowanie lepszą grę niż w Zagłębiu.
Jakoś nie jestem entuzjastom tego transferu, ale standardowo czysta karta powodzenia !
Szkoda że dziś nie 1 kwietnia. Po co sprowadzać gościa, który grając o utrzymanie nie wykazuje minimalnej ambicji? Kto dziś decyduje o transferach? Lepiej te pieniądze na dom dziecka przekazać, czy komuś potrzebującemu.
Obym się mylił.
Myślałem że jak już weźmiemy kogoś z ZL to będzie to jeden z napadziorów,ale powodzenia W Pasach Bartosz
Niektórym to się chyba w dupach przewraca i zapominają, że nie jesteśmy Barceloną i że wielkie nazwiska do nas nie przyjdą. Transfer zdecydowanie na +, wolę widzieć w naszych barwach zawodników solidnych jak na polskie warunki, niż znów zagraniczny zaciąg niewiadomych pseudo gwiazdek oglądanych na youtube, którzy ponownie spuścili by nas z ligi. Rymaniak jak na swój wiek jest ograny w e-klasie, zaliczał też nie najgorsze występy. Teraz wypadałoby pozyskać środkowego obrońcę, pomocnika i napastnika i pierwsza 8 jest w zasięgu ręki :)
Zawsze można stwierdzić, że wyjęliśmy go nie ze spadkowicza, a [b]z finalisty PP[/b] :)
Ja go wspominam pozytywnie.
Ja też go wspominam pozytytwnie, ale patrzę tylko przez pryzmat "asysty" w meczu z nami w Lubinie.
Nigdy więcej takich zagrań w Cracovii.
Mam mieszane uczucia....
Wedlug mnie gosciu gral calkiem dobrze w tych meczach zaglebia ktore widzialem przynajmniej mu sie chcialo wedlug mnie to dobry transfer.
Wyceniony jest na 300 tys euro przez transfermarkt a do nas przyszedl za free.
Witam i powodzenia :)
wazne ze jest alternatywa na prawa, jesli Wawrzynkiewicz to jest pomylka.
Nie ogladam ogorkowej na tyle aby cokolwiek o gosciu powiedziec :) pamietam go z naszego meczu, duzo faulowal.
Oby nie grał tak jak ostatnio w Zagłębiu bo ostatni jego sezon w Zagłębiu to jeden wielki dramat .
Może tym razem będzie na odwrót i Ci co słabo grali w poprzednim klubie u nas zaczną grać :)
Podziwiam,ze niektórym tutaj chciało się ogladac mecze Zagłebia i analizować grę poszczególnych zawodników tego klubu.
Skoro chciał go Podolinski to nie mam pytań. Ufam trenerowi i tyle
Moim zdaniem był jednym z najsłabszych ogniw Zagłębia. Oby pokazał coś więcej w Cracovii niż spadek. Powodzenia.
Jak będzie tak dobrze podawał do Nowaka jak zwykle to może coś z tego będzie, tylko co?
nie uwazam go za pilkarza ale daje czystą kartę bez uprzedzeń
Co byście teraz nie mówili, koleś trafił do Cracovii. Możecie go zaszczuć i okładać po garbie, albo przyjąć z kredytem zaufania i spróbować wydobyć jego najlepsze cechy.
Myślę, że decyzja jest prosta.
Witamy w Cracovii kolego. Pokaż, żeś charakterny grajek. Niech malkontentom w pięty pójdzie ;)
Zobaczymy jaki zrobi postęp, jak ma zachować formę z zeszłego sezonu to na prawej obronie wolę Kusia, Żytkę albo nawet Wawrzynkiewicza w ciemno. Wszystkich jako zmienników dla Krzyśka, który był naszym najsolidniejszym obrońcą. Ale powodzenia, pamiętam też kilka niezłych meczów.
Zawodnik z charakterem, ma długie lata gry przed sobą. Jestem pozytywnie nastawiony. Powodzenia Bartku.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie uwazam go za pilkarza ale daje czystą kartę
> bez uprzedzeń
Ucieszył mnie ten wpis, ponieważ zawodnicy, których Kolega uważał za piłkarzy pogrywają w ligach regionalnych, wiec jest nadzieja, że ten, który "nie jest piłkarzem" będzie solidnym zawodnikiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)