Oj grubo niektórzy jadą z nim- nieładnie.
Ja napisze tylko tyle - podobnie jak Mateusz nie nadaje się do gry w ekstraklasie .
-
-
Bartosz Rymaniak - Witamy w Cracovii i Powodzenia :)
Niestety, ale Bartosz nie nadaje się do Cracovii. Kiepsko ustawia się na boisku, brakuje mu inteligencji (boiskowej?), słabo wprowadza piłkę do gry (dzisiaj dostał słabe podanie od Polczaka, opanował piłkę przy linii i przy znikomym pressingu Koroniarza wybił ją na środek na 40 metr naszej połowy - idealnie do zawodnika Korony, świetna piłka na szybki atak rywala). Nie jest mistrzem gry głowy, nie jest szczególnie silny fizycznie, gość do odpalenia.
Zdecydowanie najsłabsze ogniwo i to było wiadomo. Gra bo nie ma Huberta, a Sreten widocznie jest jeszcze słabszy na dziś. Nie wiem o czym jest dyskusja, ale Rymaniak to nie piłkarz.
Ależ sieroty po Żytce mają dziś używanie. Myślałem, że Erik bardziej oberwie, ale najwyraźniej po nie do końca udanym polowaniu na Budzika, sieroty mają już namierzonego nowego następce Mateusza :D
Czyli Rymaniak umie grać w piłkę? Czy jak? :)
Rymaniak zagrał bardzo słabo, ale niektóre opinie to moim zdaniem przesadzone..
FAP FAP FAP
Dramatyczny mecz :/
Co za pokraka z Rymaniaka. Popatrzcie na fote jak koślawo stoi kaleka. On nie może grać...
[url=http://lovekrakow.pl/galerie/zdjecie/id/50620]zdjecie[/url]
haha hihi hohoho
Pokaż nam swoje foty herosie.
No i nogi mu śmierdzą jak się spoci!
Obym Cię już nigdy nie widział w koszulce Cracovii.
Dzisiejszy występ to kwintesencja Twojej ch.ujowatości.
Fatalna gra w defensywie, lagi do nikogo i kretyński karny.
Idź i nie wracaj.
Ja rozumiem, że napić się przed spaniem to nie grzech, ale dajcie sobie trochę na wstrzymanie...
Nikt nie ma jechane bez powodu.
Aston i reszta: wytłumaczcie kretyński wślizg na Pawłowskim,wytłumaczcie racjonalnie 30-40 metrowe "wypierdolen.ie na Ujka" podczas gdy można zagrać do bliższego kolegi,gość nie ma umiejętności na grę w Cracovii!!! Tyle.
Czemu nie jedziecie po Deleu, który jest równie słaby w obronie co Bartek?
Brak mu pewności, chęci pokazania się lepszym zawodnikiem od przeciwnika, drużyna dźwiga jego braki charakteru. kilka wykopów błędy w ustawieniu pare piłek przejętych to przeważnie mecz Rymaniaka.
Rymaniak = Żytko
Na pewno nie zasługuję na bycie w drużynie której styl gry stworzył Trener a także na miejsce jakie obecnie mamy.
RADO_KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------
>
> Na pewno [b]nie zasługuję[/b] na bycie w drużynie
> której styl gry stworzył Trener a także na
> miejsce jakie obecnie mamy.
ale przecież nikt Cię nie chce do drużyny, chyba, że czegoś nie wiem ;)
No niestety Rymaniak kolejny raz udowadnia, że nie nadaje się do gry w pierwszym składzie, przy każdej bramce plus karny miał swój duży udział.
Obrońcom uciśnionych piłkarzy przypominam, że sami jechali po piłkarzach i to często niesłusznie.
Rymaniak jest słaby i tyle, wiadomo to już było, kiedy grał w Zagłębiu, dlatego nic sobie po nim nie obiecywałem, kiedy przychodził.
Czy nie wystarczy napisać? - ZAGRAŁ SŁABO.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)