Powodzenia.....
Jak mi koledzy wypomnieli - przypomnieli ;) , moje słowa sprzed 2 ch miesięcy ,że człowiek z Ząbek będzie naszym trenerem to nie może Pan mnie teraz zawieść...
-
-
Robert Podoliński nowym trenerem - Witamy i życzymy Powodzenia!
potter, też wolałbym Fornalika, ale Podoliński to dla Nas też dobre rozwiązanie. Młody, ambitny, będzie chciał coś pokazać. W przeciwieństwie do Ulatowskiego nie chodzi w chmurach, świadczą o tym jego wyniki osiągane z Dolcanem. Ulatowski w 1 lidze nic nie osiągnął.
Pewno jest tańszy od Fornalika i to zadecydowało. Z drugiej strony, jeżeli to prawda, że Fornalik dostał propozycję od Nas po odsunięciu Stawowego i z tego nie skorzystał to szczerze mam go gdzieś. Cracovia potrzebowała pomocy, a Ten ją po prostu olał. Nie chciał ryzykować spadku, jego CV wtedy by słabo wyglądało....
Wierzę w Pana. Powodzenia!
Powodzenia panie trenerze!
Kolego rabarbar1 ja nie z tych ,,nie bo nie ''co się cieszą jak Cracovia przegrywała byle dopiec trenerowi i opozycji z forum .
Mam co do tego trenera wątpliwości które sprecyzowałem co nie znaczy że będę się cieszył jak powinie mu się noga .
Będę się cieszył jak Cracovia będzie wygrywać a trener okaże się strzałem w 10 .
Nie przerażają mnie nawet pomyje jakie pewnie spadną na mnie za to ,,że w niego nie wierzyłem i uważałem go za partacza''.
Skoro już jest naszym trenerem to daje mu kredyt zaufania -jedną rundę oczekując że drużyna będzie po jesieni na miejscach
6-10 .
_marcello_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wierzę w Pana. Powodzenia!
a Ty wez sie za gre a nie tu komentowac bedziesz na forum , nowy trener nowe karty czas do pracy sie wziasc ;)
Powodzenia i samych sukcesów z CRACOVIĄ Panie trenerze.
(słychać zawodzenie pottera) :P
powodzenia, ku chwale Cracovii!
Powodzenia. Mam nadzieje, ze sobie poradzisz, bo presja jest ogromna.... Trenerzy sie zmieniaja, zawodnicy tez, a ciagle jestesmy w tym samym miejscu..
Powodzenia!
Powodzenia panie trenerze!
Witam serdecznie!
Bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw!
Powodzenia trenerze i obyśmy przeżyli wiele pięknych chwil z Panem za sterami!
Ciężkie zadanie przed Panem, trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na nowy sezon!
Został Pan rzucony na mega głęboka wodę. Mimo wszystko, życzę powodzenia i dania nam wielu powodów do radości ;)
hmm... chyba optymalne rozwiązanie na nasze możliwości, powodzenia i sukcesów w Cracovii
Powodzenia!
Jak każdy ma Pan u mnie bardzo duży kredyt zaufania. Mam nadzieję, że będzie dane mi rozliczyć z niego, dopiero po upływie dwóch lat podczas podpisywania kolejnego kontraktu.
Życzę sukcesów z Cracovią!!! Takich konkretnych- był taki trener który się szczycił że Cracovia pod jego dowodzeniem miała średnio 70% posiadania piłki w czasie meczu. Panu życzę aby miał Pan z Cracovią 70 % wygranych meczy. -Wspomniany wcześniej trener miał mnóstwo możliwości potyczek derbowych z sąsiadką zza błoń z żadnej z nich nie wyszedł zwycięsko,mimo że wspomniana sąsiadka siedzibę ma już w Myślenicach to mecze z nią są b.istotne dla kibiców Pasów i życzę Panu wygranych potyczek z tym Myślenickim obecnie klubem w nadchodzącym sezonie. Powodzenia Trenerze!
A ja myślę, że musi odejść ... kilka godzin w klubie i nic nie zrobił:D
Życzę dużego zaufania ze strony włodarzy Klubu i pieniędzy na transfery, które pomogą w planie minimum ściągnąć za sobą Zjawińskiego i Piesio a w planie maksimum wzmonić drużynę wedle Pańskiego uznania. Życzę towarzyszących zmianie na stanowisku trenera zmian w strukturze Klubu, które dadzą Panu odpowiedni komfort pracy.
Jeśli tak będzie to wierzę w sukces i wieloletnią współparacę.Powodzenia Trenerze!
E!
Kajak a Tobie dziob przycielo ? :D ,ze nie mozesz sie wyslowic?
He?
Trenerze powodzenia!!!!!!!!!!!!!!
Miej oczy szeroko otwarte i uważaj na trzech głównych jełopów.
Podnies dziob i wachluj tymi wioslami bo wciaz slabo Cie rozumie..
Z mojej strony gratulacje za podjęcie odważnej decyzji, życzenia powodzenia i samych sukcesów oraz duży kredyt zaufania.
Oczekiwań nie mam wygórowanych - spokojne utrzymanie. Grupa mistrzowska będzie już dużym sukcesem.
Do czego doprowadzily rzady Generala ... Gentlemen stapa twardo po ziemi a Kajak sie utopil..
Dinamo jest postawione w stan upadłości jak połowa ligi rumuńskiej... Ruszaj Pan z Burlikowskim :)
witam i życzę powodzenia !!! i oby został Pan w Cracovii na długie lata oczywiście z wielkimi sukcesami po drodze !!! i już Pana lubię za to , że czerpie Pan wzorce taktyczne z reprezentacji Włoch i Serie A
Witam i o trochę radości z oglądania gry naszych graczy uprzejmie proszę.
Super!tylko by ściągnął najlepszych zawodników z dolcanu bo ja juz dawno ich widziałem u nas!
Witam i życzę powodzenia. Oby nikt długo w Pana nie pluł jadem.
Powodzenia trenerze!
Był pan na mojej liście typów trenerskich, nie ważne na której pozycji, ale w każdym razie jako jedyny trener bez doświadczenia w TME. Cieszę się z pańskiego przyjścia do Cracovii bo z punktu widzenia motywacji jest to znacznie bardziej optymistyczne rozwiązanie niż np trener Fornalik.
Smutny Waldemar ma już piękne CV, może wychodzić z założenia "jak nie tu, to tam", czy koncentrować się na pilnowaniu stanu konta. Pan na to pozwolić sobie nie może. Pan wkracza w nowy etap kariery trenerskiej i od pracy w Cracovii zależy wszystko - albo sukces i kariera, albo powrót do szarzyzny i zapomnienia w I lidze.
Wiele sobie obiecuję po pańskiej pracy.
Mam nadzieję, że zachowa pan to co dobre, czyli techniczną piłkę, że przyglądnie się pan naszej młodzieży i 2-3 z nich wprowadzi do kadry I zespołu. Mam nadzieję że sprowadzi Pan kilku ciekawych zawodników z I ligi i w końcu mam nadzieję na spokojny sezon w okolicach 6-10 miejsca.
Trzymam kciuki. A coś mi podpowiada, że będzie dobrze. Nawet bardzo dobrze...
Witamy i powodzenia:D
http://youtu.be/EsZMfz9_2Rk
7:05 min
Według mnie to bardzo dobra decyzja, powodzenia! :)
Powodzenia trenerze.
Good luck Mr. Podolinski !
A ja życzę, żeby po 37 kolejkach sezonu 2014/2015 dalej był Pan trenerem Pasów bo to oznaczałoby spokojny sezon
i pewne utrzymanie! Na więcej niestety nie liczę! POWODZENIA!
Zdaniem moim i moich kolegów każdy sukces trenera Podolińskiego będzie sukcesem Trenera STAWOWEGO!!!
A każda porażka trenera Podolińskiego będzie odejściem od myśli szkoleniowej (piłki krakowskiej) Trenera STAWOWEGO!!!
A każdy remis trenera Podoliśniego też będzie się w jakiś sposób odnosił do Trenera STAWOWEGO- w zależności z kim gramy, czy u siebie, czy na wyjeździe, jakie składy itd...
A tak na poważnie:
Kolejny trener, który swoim nazwiskiem będzie firmował gówno, chyba, że coś się zmieni... Ale niby czemu cokolwiek by się miało zmieniać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)