Najnowsza wypowiedż trenera :
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/robert_podolinski_budowa_zespolu_nie_dzieje_sie_za_dotknieciem_czarodziejskiej_rozdzki
-
-
ROBERT PODOLIŃSKI - treningi, taktyka, itp.
"Tradycyjnie ciężko pracowaliśmy w zeszłym tygodniu, mieliśmy treningi dwa razy dziennie i zespół po dobrej pracy dostał wolny weekend. Od dzisiaj, czyli wtorku zaczynamy już przygotowania na mecz z Górnikiem."
To zdanie mi sie podoba , jaka fajna zmiana po tym co slyszalem u Wojtka.
ale kto zagra za Żytkę?
Byc może Rymaniak albo Marciniak .Może zagrać również Szeliga .Ewentualnie jakaś niespodzianka ?
Byle nie Dąbrowski
Byle kto .....I tak bedzie wzmocnieniem.
....wiem, wiem , jestem ciety na Mateusza i moja wypowiedz nie jest obiektywna.
jeszcze zatęsknicie za Mateuszem jak wyjdzie Dąbrowski :)
To miałem na myśli Eloop :)
Ja bym postawił jako ostatniego stopera Rymaniaka, na prawej Nykiel, którego forma rośnie, na lewej Marciniak. Każda inna wersja to niepotrzebne ryzyko, a ten mecz trzeba koniecznie wygrać.
Może być jeszcze wersja Rymaniak Marciniak Jaroszyński
Albo Sławek Szeliga zagra centralnego stoepera. A na bokach Rymaniak i Marciniak
Zależy , jakie ustawienie teraz ćwiczą na treningach ?
Przerwa na reprezentację powinna wpłynąć in plus na naszych kopaczy ;) Umiarkowany optymizm przed meczem z KSG.
jak łatać dziury na stoperze to tylko Sławkiem Szeligą, przynajmniej do końca sezony..
Mikulić gra w rezerwach?
Z tego co wiem to nigdzie nie gra. Oficjalnie o ile kojarzę ma kontuzję. Chyba nawet nie trenuje. Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.
RP wspominał przed którymś meczem o przerwaniu mięśnia i długiej rekonwalescencji.
A co do obrony Jaroszyński/Marciniak-Rymaniak-Nykiel. Jak lubię Sławka, tak sceptyczny pozostaję względem pomysłu ustawienia go jako SO.
Dziś kilku juniorów trenowało z I zespołem - Wdowiak, Słowiak, Szymczak i Kiebzak. (tu)
Podopieczni trenera Roberta Podolińskiego w czwartek mają wolne. Na trening wyjdzie jedynie młodzież i ci, którzy w ostatnim czasie narzekali na urazy.
osobiście uważam że Nykiel > Jaroszyński, dlatego tak jak wcześniej pisaliście powinniśmy wyjść trójką Marciniak-Rymas-Nykiel
Trener został zawieszony na dwa mecze. Powód? W ostatnim meczu z GKS-em Bełchatów komentował decyzje sędziego, więc został wyrzucony z ławki rezerwowych. - Nie po raz pierwszy mi się to zdarzyło. W poniedziałek usiądę blisko ławki, a w przerwie napiję się kawy. Mam nadzieję, że nie dostanę zakazu stadionowego za zbyt głośne okrzyki - śmieje się szkoleniowiec
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)