Smutna wiadomość. Nie żyje Maciej Madeja, nasz wieloletni kierownik.
Requiestat in pace.
-
-
Maciej Madeja nie żyje
[ ' ]
O kurczę, jeszcze parę dni wcześniej widziałem go na zdjęciach.
Co się stało?
[']
dopiero niedawno co z Nim gadałem o Mikulicu .
Bardzo przykra wiadomość. Spoczywaj w pokoju Panie Macieju.
Ech.. Pozytywny duch za czasów mojej pracy w mksie..
[ ' ]
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie.
Przykra wiadomość, ostatnie spotkanie na meczu Cracovia-Cracovia 2005. Spoczywaj W Pokoju.
Jeszcze wczoraj był w klubie.... Maćku spoglądaj na Pasy łaskawym okiem gdzies tam z góry!!!
['] ['] [']
Bardzo smutna wiadomość...
Spoczywaj w pokoju.
[']
tak bardzo mi przykro...
...gdyby ktoś wiedział o której i gdzie będzie pogrzeb to proszę o informację choćby na priv....
Bardzo przykra wiadomość!!! Ileż to noworocznych treningów?
Smutna wiadomość. Człowiek legenda w Cracovii.Gdyby ktoś miał informacje dotyczącą pogrzebu to prosze napisać.
Z Cracovią aż po życia kres...
Panie Maćku, szacunek za te wszystkie lata pracy i oddania Pasom. Teraz przyszedł czas na odpoczynek, szkoda że o wiele za wcześnie...
Do zobaczenia kiedyś po drugiej stronie... Cracovia Pany!
Smutna wiadomość ... dobry człowiek...
Spoczywaj w pokoju
Panie Maćku,
ciężko sie pogodzić że tak wczesnie i tak nagle...wielkie dzięki że mogłem z Panem wielokrotnie rozmawiać, bedzie mi brakować Pańskiego humoru, Pańskich uwag...dzieki za to co Pan robił dla Cracovii, na zawsze pozostanie Pan w naszej pamięci
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie
Jeszcze wczoraj ponoć był na naszym treningu... Spoczywaj w pokoju!
[']
Madeja Maciej Cracovii wielki przyjaciel!
Dziękuję za wiele, wiele lat w Cracovii. W latach złych i lepszych na różnych stanowiskach. Zapamiętam Pana jako kierownika drużyny, sędziego Treningu Noworocznego, człowieka pracującego z młodzieżą, a nade wszystko jako wspniałego człowieka.
Strasznie przykra wiadomość. Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny, przyjaciół, znajomych.
Spoczywaj w pokoju, w pamięci na zawsze.
[']
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)