Wyniki świetne dla Nas. Na wiśle frekwencja hmmm 3000...jak na Zawiszy.
-
-
Pozostałe mecze 30 kolejki - MULTILIGA
kibice sukcesów nawet nie przychodzą pomijając (m)ierne ratlerki
Lech juz 3-0, a ślask wygrywa z lechią . Nie mamy nic do stracenia !
O, Głowacki kończy karierę.
Obraz polskiej piłki 4 zespoły grające o stawkę zresztą dość poważną i razem zdobyły 1pkt. Zabrze można rozgrzeszyć ich rozstrzela każdy obecnie. Gdańsk? widząc wyniki w Białymstoku i Kielcach nie udawali nawet że im zależy. Wynik kolejki to niewątpliwie padł jednak w Krakowie.
Wyniki były świetne dla nas, ale gdy straciliśmy gola i stało się jasne, że gramy o utrzymanie, to wtedy te wszystkie wyniki obróciły się w drugą stronę i punkty Podbeskdzia, Śląska, Korony, nie są juz tak dobre.
Wyniki okazały się być przyzwoite dla nas.
Niewątpliwie wygrana Podbeskidzia trochę utrudnia temat, ale cieszą rezultaty w Szczecinie i Białymstoku.
Panowie wynik TSP rewelacyjny sam mecz kuriozalny, jest dobrze, pamiętajcie nawet kosmici nam nie groźni!
Nie wiem czy słyszeliscie ale Gts przegrał 1:0...
Camron Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem czy słyszeliscie ale Gts przegrał
> 1:0...
jakies ma to znaczenie poza tym, że będą mieli dalej do pucharów?
żadne
Dla mnie nie ma znaczenia, ale lubie jak sasiadowi krowa zdycha tym bardziej jak własna mleka załuje. Taki zart :)
Jest luzno dzis jak cholera. :)
gdzie są "specjaliści" którzy pisali,że Lech góra remis a Śląsk odpuści betonom ? :)
Na Lecha liczyłem, Śląsk mnie zaskoczył.
Mnie z kolei zaskoczył Lech. Sadzilem, ze Górnik powalczy i bedzie jakis remis, a tu gładkie 3:0 :) Specjalistą i tak jestem dalej ;)
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeżeli lokomotywa nie pizdnie Zabrzan, to
> osobiście wyeksmituje z niniejszego forum
> Koziołka;)
Przepraszam Koziołku. (co najwyżej wyeksmituj mnie z forum Kolejorza) Dzięki
Jak to w azylu
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,wisla-podbeskidzie-negatywne-emocje-w-meczu-wisla-podbeskidzie,artykul,433596,1,1017.html
Nie ma tematu, żarty nikogo nie obrażają :)
Szkoda jedynie wyniku.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)