Liptoon. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mikulic by wybronił i byłoby 0-0 i co?
------------------------------------------------------
I byłaby szansa na kolejną zmianę ofensywną,zamiast Władka Kita albo Kapustka na przykład.
-
-
[30] Korona - Cracovia sob 12 kwietnia 2014 18h00
Bruno Napisał(a):
> I byłaby szansa na kolejną zmianę
> ofensywną,zamiast Władka Kita albo Kapustka na
> przykład.
albo Bruno Żołądź, genialnie napisane.
dziwię się Wam, że tak strzępicie języki po meczu w Kielcach i pod jego kątem oceniacie całą rundę.
nic takiego specjalnego dzisiaj się nie wydarzyło. od lutego było widać, że nic z tego nie będzie. drużyna nie została wzmocniona, chwilowo nawet znacznie osłabiona przez kontuzje i zupełnie nie przygotowana przez trenerów do rundy rewanżowej.
jestesmy tam gdzie nasze miejsce i czeka nas na prawdę ciężka walka o utrzymanie.
co tu dużo mówić....
[url=http://www.youtube.com/watch?v=w6QN3EHSjVs]http://www.youtube.com/watch?v=w6QN3EHSjVs[/url]
Zibiland, nie tylko, aż 5 punktów, nikt nie ma więcej od nas i nie wierzę, że będzie taki układ tabeli i tak potoczą się mecze, że spadniemy.
Nie wierzę absolutnie w spadek, natomiast czuję gorycz i niedosyt z powodu 9 miejsca. Naprawdę liczyłem na dużo, dużo lepszy rezultat i to, że Wojciech zdziała cuda z drużyną. Wcześniej oceniałem jego pracę jako dobrą, teraz oceniam na co najwyżej średnią. Póki co nadal to nasze najlepsze miejsce od niepamiętnych lat.
Raczej jestem zdania, żeby pozwolić mu dokończyć ten sezon i raczej rozstać się z Cracovią. Może rzeczywiście inny szkoleniowiec byłby lepszy.
Cóż 0,5 litra Finlandii o smaku żurawinowym leci do mojego brata, który nie był aż tak optymistycznie nastawiony przed tym sezonem jak ja.
Kszysztof Przytuła w canal+ : ,,uważam że w drużynie Cracovii mimo wszystko najlepszym ogniwem jest właśnie trener Stawowy,,
Haha, dobre.
.
Haha znaczy śmieszne :-).
Liptoon a jakby Mikulić wybronił z Podbeskidziem czy WIdzewem?
.
MITSUBISHI_WRC , chyba nie załapałeś kontekstu. Chodziło o to, że gdyby bufon wstawiał do składu Mikulicia zamiast improwizacji na pozycji stopera, to być może gralibyśmy o puchary.
Lipton sugerował, że stawianie na Mikulicia nic by nie dało. Ograniczył swe spojrzenie do ostatniego meczu, ale ten problem ciągnie się już dłuższy czas. Niezdrowa ambicja trenera kosztowała nas na oko 5 punktów, choć oczywiście jest to tylko gdybanie.
.
.
Andrzej.ksc Napisał(a):
> Kszysztof Przytuła w canal+ : ,,uważam że w
> drużynie Cracovii mimo wszystko najlepszym
> ogniwem jest właśnie trener Stawowy,,
Aż go ćwoka nagrałem ;)
.
Może zagra na stoperze
MITSUBISHI_WRC Napisał(a):
> leszeczek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Chodziło o to, że gdyby bufon wstawiał do
> > składu Mikulicia zamiast improwizacji na
> pozycji
> > stopera, to być może gralibyśmy o puchary.
> Czyżby dlatego go nie wstawiał, bo go nie
> sprowadził.... [b]Właśnie te puchary, ile jeszcze
> na nie mamy czekać....[/b]
A który jesteś rocznik? Bo ja już mam bliżej niż dalej :D
Leszeczek Napisał(a):
> Może zagra na stoperze
Ale tylko z Tomislavem w parze...Prawie jak Puyol z Pique (Jesteś moim Aniołem Stróżem) :)
Mam przeczucie, że gdyby nawet Cracovia w meczu z Koroną objęła prowadzenie to by go nie utrzymała do końca meczu bo z tak beznadziejną obroną skończyłoby się jak z Widzewem i Podbeskidziem tzn. w najlepszym razie remisem 1-1.
Do Stawowego chyba nigdy nie dotrze najprostsza prawda, że każdą drużynę zaczyna się budować od dobrej obrony.
Z dniem dzisiejszym moja cierpliwość skończyła się dla:
Boljevicia i Stebleckiego.
Na bardzo cenzurowanym jest:
Szeliga, dodałbym Danielewicza, ale tylko za rundę wiosenną, poprzednia była niezła.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)