Jestesmy rekinem bez zebow ... poprostu nie ma kto w tej druzynie strzelic gola.
Ogromne brawa dla Roka, Pilarz, Zytki i Nykiela. Reszta pilkarzykow to jest do wy***dolenia !!
-
-
[25] Pogoń Szczecin - Cracovia 09.03.14
Sędzia dobry mecz i takie pajacowanie na koniec. Nie kończy się meczu przy groźnej sytuacji.
co jest ? dlaczego sędzia nie pozwolił wykonać wolnego ? przecież szła groźna kontra !
Mega bucówa.
Nie mam słów.
Mecz na poziomie okręgówki.
Chciałbym się cieszyć z tego 1 punktu, ale jakoś nie potrafię.
Na plus 2 rzeczy:
- Bez straconej bramki
- Bardzo dobry mecz Strausa.
Cała reszta dno.
Gdzies tam mówili, że będą kończyć mecz dokładnie co do sekundy...chyba, ze piłka jest w grze.
Tym bardziej, że przerwana była kontra i czerwonka. Powinien pozwolić wykonać wolnego.
Dziwna decyzja sędziego, choć ogólnie, cały mecz poszedł mu nieźle.
Najlepszy u nas Rok.
Dobrze Jaroszyński, Pilarz. Rakels coś tam biegał, ale pod koniec już widoczne braki kondycyjne.
Władek to dramat w najczystszej postaci.
Steblecki przeciętnie.
Rok najlepszy !! wraca do formy :)
Pilarz, Rok... i długo długo nic.
Dudzic się prosi o kompilację zagrań w buraki z ostatnich 3 meczów! Co ten chłop wyprawia???
Tak naprawde to cieszy wynik ... ale nie zapomniejmy o 3 200% sytuacjach pogoni.
Po tym meczu mam mieszane uczucia. Najlepsi byli zawodnicy defensywni + Straus i Danielewicz. Reszta na minus. Mam nadzieję, że ten remis działa bardziej mobilizująco. Stawowy powinien dziękować niebiosom bo sytuacja Bąka 100% i gdyby to weszło byłoby po meczu. Mam nadzieję, że Boljevic i Steblecki odpoczną troszeczkę. I mam nadzieję, że z babą-jagą na lewej obronie zagra Jaroszyński.
Dzięki Bogu..
Jeden punkt brałbym w ciemno..
Więcej szczęścia niż umiejętności.
Mogliśmy spokojne ukąsić, ale brakowało żądeł. Była masa fajnych kontr 2 na 2, 3 na 3 i brakowało tego, który by pociągnął.
Roki dzisiaj fenomenalny, chyba straty nie miał. Żytko i Nykiel wreszcie dobre mecze, Jaro w obronie super. Steblecki jedyny ciągnął grę w ataku.
Rakels.. Czego chłop nie próbował pojedynków 1v1, tylko zawsze cofał piłkę.. Kita strasznie zagubiony, Dudzic nie widoczny. Na Boljevica to brak słów, co podanie to strata.
Wojtek uratował swój honor, teraz Jaga, a później dwa mecze z teoretycznymi outsiderami, w Bielsku łatwo nie będzie, ale trzeba powalczyć.
nie da się tego oglądać, nie zrozumiałe straty (przeciwnik nie wymusza nic), idiotyczne kiwanie się (praktycznie przypadłość każdego kto jest przed polem karnym), bez pomysłu (a podobno jest), fatalne zmiany (kto tu komu płaci? istny kryminał), no i klasyka na koniec granie w dziada przed swoim polem karnym, jedyny plus dzisiejszego meczu to że przeciwnik dostosował się poziomem, a wręcz go przewyższył, niedawno ktoś pisał że woli ładnie grającą Cracovię Stawowego niż niemrawe innych, no to gdzie ta ładnie grająca Cracovia? brak 2 zawodników i już nie ma gry? poważnie? no nic szukamy kolejnego trenera, ten swoje zrobił (awans) i niech idzie gdzie indziej uczyć grania w piłkę
Jestem ciekawy konferencji pomeczwej ...
@dangorka, błazen to ty jestes.
jak można tak pisać o zawodniku Cracovii?
gdyby nie Sebastian, to o jakichkolwiek sytuacjach podbramkowych moglibysmy jedynie pomarzyć.
brawa dla Jaroszyńskiego, silny fizycznie, dobrze wyszkolony, szkoda jedynie, że znów usiądzie na ławie :(
no i Rok, klasa sama w sobie, szkoda, że strzelać nie potrafi.
Przy tej sytuacji kadrowej udało się wyciągnąć maksymalny wynik. Brawo.
Co prawda nie ze wszystkimi szczegółami rozumiem Trenera , ale co mi tam.
wg najnowszych przepisów - czas zegarowy kończy mecz a nie groźna sytuacja, rożny czy wolny. To tak dla oburzonych ;)
Dobry punkt zdobyty na cholernie trudnym terenie. Gra nie byłą wybitna ale skuteczna. Robak sobie nie postrzelał, skutecznie pilnowany przez Żytkę. Mam też wrażenie, że Steblecki przy lepszych kolegach, by był lepiej wykorzystywany do dogrania ostatniej piłki.
Niezła gra w obronie. Mecz się odbył, tyle idzie o nim powiedzieć. Dopisujemy jeden punkt do naszego dorobku, teraz Jaga.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)