Wiadomo, ze w finale wspieramy Tychy.
Ja to nawet czuje podobnie, jak w pilce... Bardziej nie znosze loswiecimia, niz kocham Tychy :)
A czy wiadomo cos wreszcie nt. spotkania Generala z Rudim?
Stworzyli jakiegos Powerpointa na nowy sezon, Excela, no A4 z Worda chociaz?
Idzie nowe, czy nadal wg schematu: im mniej kasy - tym bardziej do du py sportowo - tym lepsze samopoczucie Generala i wieksza medialnosc Komarcz Krakowi?
-
-
PLAY - OFF 2014 (temat zbiorczy) - półfinał nie dla Cracovii. Oto efekt systematycznego osłabiania drużyny.
No Generał powiedział w poniedziałek: "na hokej mamy 4 mln"
Czyli w przyszłym sezonie mistrzostwo :P
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No Generał powiedział w poniedziałek: "na hokej
> mamy 4 mln"
> Czyli w przyszłym sezonie mistrzostwo :P
No tak, powiedzial.
Ale mowil cos, na ile to sezonow te 4 mln maja wystarczyc?
MSC Napisał(a):
> No ciężko, ciężko będą mieli :P
Użyłam zwrotu [b]"mam nadzieję"[/b] ;)
Twixxx Napisał(a):
> MSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > No Generał powiedział w poniedziałek: "na
> hokej
> > mamy 4 mln"
> > Czyli w przyszłym sezonie mistrzostwo :P
>
> No tak, powiedzial.
> Ale mowil cos, na ile to sezonow te 4 mln maja
> wystarczyc?
To tak jak z tym milionem na transfery.
4 mln na hokej są cały czas i czekają
na lepsze czasy chyba ;)
Na 4 sezony :-)
Obawiam się że to może być plan 6-letni z tymi 4 melonami. Wszak siedziba Comarchu przy al Jana Pawła II ( dawniej al Planu 6-letniego)
Albo optymistycznie, że na te 3 sezony, na które zostały podpisane kontrakty z Rudim i Radziekiem ! Czyli 1 333 333,33 zł na sezon ! ;)
Z takim budżetem to Nas do PHL nie przyjmą. :D
Jeżeli z tymi 4 mln to prawda - to jeszcze nie ma dramatu. W Sanoku, w tym sezonie, na funkcjonowanie pierwszej drużyny przeznaczono o wiele mniejsze pieniądze.
Zobaczymy co uradzi Rohaczek z Filipiakiem.
W Cracovii w mijającym sezonie na funkcjonowanie pierwszej drużyny przeznaczono mniej więcej połowę tego, co w Sanoku.
Bzdury Panie opowiadasz. Tak samo jak ktos napisal o budzecie Sanoka na poziomie 5 mln. Tyle to bylo, ale w 2 porpzednich sezonach. W tym jest duzo mniej. Polecam wywiad z wiceprezesem, w ktorym sie wypowiada, ze nawet nie bylo tych 4 mln. No ale widze, ze tutaj wiekszosc jest lepiej poinformowana o budzecie Sanoka niz nasz zarzad :D
http://i.imgur.com/R1P6IS4.jpg
Człowieku, ja wiem ile w tym roku było na PIERWSZĄ DRUŻYNĘ Cracovii. Nie 3-4 mln zł. I z prezesem Sanoka też miałem okazję kilka razy porozmawiać. O budżecie między innymi.
I to, że nie trzeba mieć na mistrza 4 mln zł udowodniliśmy w zeszłym roku.
:)
A ja mam nadzieje, ze udowodnimy to i my w tym roku :)
Tym milym akcentem koncza rozmowe.
pomijam aspekt budżetowy ,pomijam aspekt kibicowski (ale napiszę ze nie cierpię Sanoka i Oświęcimia )
ale muszę napisać ze w Sanoku zrobili ciekawą drużynę ,z dużą frajdą dla kibica
Danton ostatnio wspominał coś przy meczu z JKH ze nie można wjeżdżać na połowe rywali na rozgrzewce a dzisiaj sam wjechał i już na rozgrzewce spiął sie z Gwiżdżem...
cóż za konsekwencja ;)
W Tychach 1:0 po 1-szej tercji, a w Jastrzębiu 4:2 po 2-giej tercji, jednak blondyna znowu miał swój udział w dwóch golach dla Unii !
Jastrzębie wygrało z Unią 6:3, a mecz dosyć ciekawy był, zaś w Tychach 2:0 po 2-giej tercji !
No i Tychy wygrały 2:0, bardzo dobra, konsekwentna gra Tyszan, a po Sanoku spodziewałem się więcej !
Delete
Pierwszy mecz w Jastrzębiu zgodnie z oczekiwaniami (na pewno moimi ) chcę tylko zwrócić uwagę na dwie sprawy
1.)na 9 goli aż 6 zagranicznych zawodnioków to na przyszłość dla naszych sterników by nie kupowali,, koc(st)urków'' w worku !!!
2) L.L. niby dziś bez gola ,ale 4 asysty zaliczył (najlepiej zapunktował)
Tyszanie wygrywają pierwszy finałowy mecz, bardzo dobrze i konsekwentnie grając w obronie trzeci kolejny mecz bez straty gola, zważywszy na etap rozgrywek to tym bardziej budzi szacunek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)