już dwójeczka
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej 13/14 - obozy,sparingi, treningi, etc.
Robi się coraz ciekawiej .Nie dostaną znów wolnego dnia za karę ?
Luzik.... wnerwili ich Niemcy i za to dostaną 5-2...
Mogli nie zaczynać z ....;)
Pierwsza bramka po dośrodkowaniu.....jakże to już nikogo nie dziwi..........przy takich pseudo-obrońcach.........
Znowu zapewne krycie na radar ?
Na cztery sparingi w tym sezonie, w trzech do przerwy przegrywaliśmy 0-2 (w jednym to "trochę" więcej)
Nie jest źle. Chocibórz strzelał co około 10 minut, a ci co 15 (wliczam już bramkę na otwarcie drugiej połowy)
No to dziś mamy progres.
No, wreszcie. 2:1
http://www.sofascore.com/cracovia-krakow-erzgebirge-aue/qbbsbYb
skąd wiadomo? na głównej dalej 2-0 i koniec I połowy?
Skad taki news o naszym golu?? Jestes na miejscu??
Zmiany rozwiały wątpliwości co do tego, że imć Szeliga został odstrzelony. On kurwa u Stawowego nigdy nie będzie odstrzelony....
Dudzic goleador!
Szeliga u zadnego trenera nie byl odstrzelony tak gwoli scislosci. I Baetek jak zawsze w sparingach strzela, a w lidze zero.. Moze tym razem bedzie inaczej?
Edit. W koncu Rakels dostaje szanse. Wierze w chlopaka
Chodziło o "słynne odstrzelenie" po meczu z Energie.
znowu głową :D
Wawrzynkiewicz w sparingach w Polsce prezentował się dobrze, a w Turcji w ogóle szans nie dostaje. Kurwa przecież od Kusia ciężko być gorszym...
Niemcy ponownie prowadzą różnicą dwóch bramek. Cracovia rozgrywała piłkę, ale straciła ją w środkowej części boiska. Poszła szybka kontra, dośrodkowanie z prawej strony i wykończenie akcji strzałem głową z 5 metrów
kuzwa znowu to samo, kto stracil, ja sie pytam!
Jak to kto? Jak zwykle juz po raz n-ty środkowi pomocnicy lub stoperzy. Strzelali nam tak olsztynianie, grudziążanie, i wielu innych to dlaczego nie mają korzystać z okazji Niemcy?
Za czasów enerdówka byłem na wakacjach w Auerbach, w okolicach Aue. W samym Aue rodzice kupili mnie i bratu kolejkę H0, full wypas. Wspomnienia z dzieciństwa mam zatem miłe, choć wtedy Cheimnitz nazywało się Karl-Marx-Stadt.
Szkoda, że tym razem to my prezenty rozdajemy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)