żeby ci ludzie jeszcze tak chodzili na te mecze to by było fajnie, żeby dopingowali jak na piłce....Ahhhhh
-
-
Trening 2014
isaac Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> KruszynaKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W TV wygladalo to jakby najpierw do Kusia sie
> > postawil ten ktos a za chwile sie rzucil na
> > Pilarza po koszulke.
> > Wygladalo to naprawde jakby chcial najpierw
> > stawiac sie do Kusia a pozniej napad Pilarza.
> > Kawal buractwa pokazal.
> > A ochrona zrobila co do niej nalezy tym
> bardziej
> > ze sie szarpal tez dosc mocno.
>
>
> chodzi mi o drugą sytuacje...tak go wgnietli w
> ziemie jakby conajmniej terroryste ujeli,a gość
> był spokojny i nawet do żadnych z piłkarzy nie
> podbiegl...
Może siedziałeś gdzieś indziej i nie widziałeś jak ten drugi idiota przywalił chłopu w tym zielonym plastronie stewarda, tak że chłop miał całą twarz we krwi.
Ale przyznaje że nie ma tego złego gdyż można 20k od kary odpisać ^^
"A tak poza tym czemu większość piłkarzy nie rzuciła koszulek, nie podeszła do kibiców tylko się tak od razu zwinęła?"
Na 90% przez te dwa incydenty wyżej omawiane. Nie chcieli doprowadzić do eskalacji w wbieganiu na murawę.
Też liczę na kolejną, bardziej okazałą prezentację pucharu na hokeju w piątek ! :)
A odnośnie pierwszego "zawodnika" na murawie, faktycznie wybiegł z wysokości sektora A, a jak się tam znalazł ? ;) Ćwiczenia ? :D
jurassic Napisał(a):
> A odnośnie pierwszego "zawodnika" na murawie,
> faktycznie wybiegł z wysokości sektora A, a jak
> się tam znalazł ? ;) Ćwiczenia ? :D
Gdzieś tak ok. 10 minut przed końcem treningu wracając z kibelka widziałem kolesia usiłującego sforsować kratę oddzielającą korytarz pod sektorami B i A. Robił to dość nieudolnie, bo chyba był nieźle wstawiony. Stwierdziłem, że pewnie już go mają na monitoringu i nie powojuje. Ale wygląda na to, że w korytarzach nie ma kamer. Jestem przekonany, że to ta sama osoba.
O tym zranieniu stewarda w twarz, to nie wiedziałem, nie zauważyłem tego, myślałem że facet sobie tylko lata po boisku, a rzucili się na niego jak na wielkiego przestępcę. W takim przypadku, gdy komuś coś się stało, to reakcja ochrony jak najbardziej na miejscu. O pierwszym przypadku to już było, nie wiadomo o co człowiekowi chodziło, może było za dużo procentów, ale wyglądał dość agresywnie.
Z tym, że piłkarze nie podeszli, to też tak mi się zdaje, że to właśnie z wyżej wymienionych powodów. Strasznie szkoda, że wyszło to jak wyszło.
Jest zakaz wejścia na murawę. Każdy średniorozgarnięty człowiek o tym wie, a kultura wymaga przestrzegania zasad. Jak ktoś chce pobiegać po trawie to ma całe błonia.
ja dlatego odpuscilem sobie po chyba 25 treningach noworocznych i szybko nie wroce.
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> ja dlatego odpuscilem sobie po chyba 25 treningach
> noworocznych i szybko nie wroce.
nie rozumiem? Nie pójdziesz na TRENING bo po murawie pobiegać nie wolno?
nie, powiedzmy, ze atmosfera przestala mi odpowiadac. rowniez ta na przystankach i w autobusach.
Dla mnie duże zaskoczenie na plus to że Świstak wbił na gniazdo żeby doping prowadzić choć trwało to za krótko. Przypomniały się stare dobre czasy dopingu ;)Pozdro Świstak.
W autobusach faktycznie jest bydło , ale wystarczy isc ze znajomymi po treningu na piwo i wracasz juz w normalnych warunkach .
Zeszłoroczne jaja z wejściem zbiły frekwencję przynajmniej o tysiaka. Szkoda, że wtedy "góra" dała tyłka.
Co do wbiegających - jak się ma pusto pod czaszką to się płaci i tyle. Jakby nie położyli tych dwóch herosów to za nimi wbiegłoby kilkudziesięciu kolejnych napranych.
Rufus T. Firefly Napisał(a):
> nie, powiedzmy, ze atmosfera przestala mi
> odpowiadac. rowniez ta na przystankach i w
> autobusach.
Nie jesteś jedyny.
Co z licytacją na allegro?
Nikt nic nie pisze.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/kulisy_oraz_bramki_z_treningu_noworocznego_video
jak ktoś nie oglądał goli w TN
rmszar Napisał(a):
> Zeszłoroczne doświadczenia zaprocentowały.
> Żadnej biometryki, żadnego udziwniania.
Czyli odpowiedni ludzie w mgnieniu oka, sprawę załatwili bezproblemowo
A rok temu była ustawa, paragrafy..........
Raczej teraz ci ludzie ponosili bezpośrednią odpowiedzialność, nie mieli bufora i wiedzieli, że jak tym razem znowu zrobią to samo, co rok temu, to będzie niewesoło.
No to nic tylko sie cieszyc, że tacy sie znalezli. Wejscie bylo w koncu bez problemu.
bar
> Dla mnie duże zaskoczenie na plus to że Świstak
> wbił na gniazdo żeby doping prowadzić choć
> trwało to za krótko. Przypomniały się stare
> dobre czasy dopingu ;)Pozdro Świstak.
bzdura !!
nie "wbił" tylko siłą został zaniesiony z sektora dla "V" i tworząc historie, tego trzeba sie trzymac ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)