Fanatyczny1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Straus, Zejdler, Szeliga dnooooo głebiej niż
> dno, to są jakieś jaja.
Dokladnie ... tych 3 Panow niestety trzeba pozegnac w zimie. Jak ktorys z nich bierze sie za strzal z dystansu to trzeba uwazac zeby nie spasc z krzesla.
ps. To chyba tylko w polsce mozliwe zeby profesjonalny pilkarze nie umial grac w pilke :D
-
-
Ruch Chorzów - CRACOVIA 3 : 2
Zejdler, Rok, Budzik - dzisiaj dramat! ciężki dramat. Same straty, niecelne podania. Budzik rozkładał ręce żeby mu podawać i jak dostawał piłkę to albo strata albo się kładł...
Jeszcze jakby Stawowy wprowadził Dudzica w 90 minucie to chyba bym się popłakał ze śmiechu.
Chyba rzeczywiście im zaproponowali przedłużenia kontraktów zabierając połowę wynagrodzenia, że przestali grać.
Wraca "stara" Cracovia?
Ja pierdole stracić 9(!) bramek w dwóch meczach to jakaś kpina.
Grać przeciwko dziesięciu zawodnikom i zrobić jedną czystą sytuację, strzelić sobie samobója to dla mnie tragedia.
Trzymanie na boisku Zejdlera i Strausa to kurwa parodia - Łukasz zrobił dwie akcje w pierwszych 15 minutach, a później standardowo niewidoczny, natomiast Straus sobie truchta jakby było 3:0 dla nas. Wszystkie stracone bramki były conajmniej dziwne, pierwsza: bez sensu karny, druga: błąd Pilarza, trzecia: śmieszny samobój. - No kurwa.
Poprostu mecz FRAJERSKO przegrany.
gentlemen Napisał(a):
> Kosa idzie na hat-tricka :D
ale chlopie miales nosa :-(
Nowka miał meczówkę na 3-2, jakby strzelił śmierdziele by się już nie podniosły. Szkoda!
Sroda mi pachnie 13 miejscem w tabeli
Budziński powienien zagrać w następnym meczu jako środkowy pomocnik a nie Dąbrowski, Edi będzie gotów może juz na więcej to może w końcu powalczą. Wszystko byle nie gwiazda Straus, który sobie spaceruje a nie walczy.. ;///
MOJE WKURWIENIE SIEGA ZENITU !!!!"
Jak mozna bylo przegrac ten mecz!!!!!!!
Po Piascia ,Pogoni ten jest kolejnym ktory moje serce nie wytrzymuje .....Nie mialem wielkich zastrzezan po wtopie z Lechem a
le teraz mnie kuwa ROZNOSI .
JAK TEN MECZ MOGLISMY KUWA PRZEGRAC WOJTEK ????!!!!!!
JEBNE NA ZAWAL ....musze sobie zrobic od Forum pare dni przerwy ..
Kuwa!!!
MOJE WK.RWIENIE SIEGA ZENITU !!!!"
Jak mozna bylo przegrac ten mecz!!!!!!!
Po Piascia ,Pogoni ten jest kolejnym ktory moje serce nie wytrzymuje .....Nie mialem wielkich zastrzezan po wtopie z Lechem a
le teraz mnie kuwa ROZNOSI .
JAK TEN MECZ MOGLISMY KUWA PRZEGRAC WOJTEK ????!!!!!!
JEBNE NA ZAWAL ....musze sobie zrobic od Forum pare dni przerwy ..
Kuwa!!!
Ja jestem oszołomiony po tym meczu. Naprawdę nie wiem, jakim cudem dotrwali na placu do końca Zejdler i Straus. Totalnie najsłabsi goście. Bez walki, bez dryblingu, bez umiejętności zagrania prostopadłej piłki, o strzałach nie wspominając. Pozoranci i nieudacznicy - słabi fizycznie i psychicznie, predyspozycji do bycia zawodowym piłkarzem - żadnych!
Z takimi przebierańcami to my żadnego meczu w tej ciosanej lidze nie wygramy.
Koniec pierwszej połowy - hat trick Strausa - będąc przy piłce traci ją (1), fauluje taktycznie (2) i dostaje żółtko (3).
Końcówka meczu - dośrodkowanie z lewego skrzydła w pole karne - Zejdler idealnie wystawia piłkę na strzał Starzyńskiemu.
Doliczony czas gry - Straus wyprowadza akcję i oczywiście traci. Potem dwa razy fauluje Zejdler.
Aha - zapomniałbym o potężnym strzale Roka, który mało rąk nie połamał Buchalikowi...
Mając takich inwalidów na boisku, Staw zdejmuje Budzika, który może się snuć, ale potrafi uderzyć, kiwnąć i zagrać niekonwencjonalnie. Po tamtych raczej ciężko się tego spodziewać.
Inna srpawa, to taka, że dwie bramki obciążają też konto Dąbrowskiego - przy pierwszej zamiast wybić na aut, sam wyleciał za linię. Piłka wróciła w pole karne, gdzie Kosa faulował. Przy trzeciej znakomity strzał w słupek...
Ech, odechciewa się tego oglądać. Ruch był tak nędzny, że szkoda gadać, tymczasem my sprezentowaliśmy mu dwie bramki.
niech zgadnę na konferencji będzie - "źle przygotowałem chłopaków mentalnie - winę biorę za siebie" ale co się kurrrrwa dziwić jak żadnych zmian w obronie nie ma, żadnych wniosków wyciągnietych po Lechu KURWAAAA! Po raz kolejny żałosne zmiany....... NO i Krecik i Straus to jest pierdolony sabotaż, do rezerw na miesiąc co najmniej tych dziadów wypierdolićć...
Wstyd!
Przegrać z takimi cieniasami i w takich okolicznościach...
To już naprawdę zakrawa na robienie sobie jaj z tego klubu.
Czy oni faktycznie tyle czasu grali 11 na 10?
W którym momencie było to widać, ja się pytam?!
Panie Wojtku: ode mnie mam Pan żółtą kartkę za trzymanie na murawie gości zupełnie bez formy lub (co bardziej mnie przekonuje) umiejętności.
niech się skończy już ta runda , bo może być już tylko gorzej
dlaczego Foresta nie puścił na ostanie 10 min???
Kolejny raz w kluczowych momentach meczu Stawowy robi jakies chore zmiany, ja nie wiem kurwa czym (kim) sie kieruje
kompromitacja, trenera , gry obronnej.
Takie mecze otwierają oczy, Burlikowski do roboty bo w zimowym okienku w obronie powinna być "rozpierducha".
Ale taktycznie mecz zagraliśmy tragicznie. Bramki straciliśmy nie do końca z głupoty zawodników tylko z głupoty taktyki - jak WS nie poswala wykopać piłki jak jest zagrożenie to takie są kurwaa efekty.
Nie ma to jak stara dobra Cracovia, ani w domu ani na wyjeździe.chyba Nast. zwycięstwo 1 stycznia na treningu. tfu tfu odpukać żeby tak czasem nie było :/
Obrona to tragedia. A raczej jej brak to tragedia.
Marcio Napisał(a):
> Czy oni faktycznie tyle czasu grali 11 na 10?
Patrząc na grę Strausa, Zejdlera, Dąbrowskiego nie byłbym taki pewien :)
Kompromitujący styl w jakim przegraliśmy ten mecz, przegrać można ale nie tak...
niezrozumiałe dla mnie zdjęcie nie grającego tragicznie Budzińskiego, a zostawienie na placu beznadziejnych innych pomocników, obrony bym się czepiał ale mniej niż właśnie pomocy która swoją nonszalancją i brakiem odpowiedzialności raz po raz wystawiały obrońców na ciężkie próby
tomek1906 Napisał(a):
> niech się skończy już ta runda , bo może być
> już tylko gorzej
> dlaczego Foresta nie puścił na ostanie 10 min???
Bo zgubił pudełeczko czekoladek i nie miał z czym wejść na boisko.
baltak Napisał(a):
> Takie mecze otwierają oczy, Burlikowski do roboty
> bo w zimowym okienku w obronie powinna być
> "rozpierducha".
> Ale taktycznie mecz zagraliśmy tragicznie. Bramki
> straciliśmy nie do końca z głupoty zawodników
> tylko z głupoty taktyki - jak WS nie poswala
> wykopać piłki jak jest zagrożenie to takie są
> kurwaa efekty.
>
> Nie ma to jak stara dobra Cracovia, ani w domu ani
> na wyjeździe.chyba Nast. zwycięstwo 1 stycznia
> na treningu. tfu tfu odpukać żeby tak czasem nie
> było :/
dawno remisu nie było 1 stycznia, więc tego też bym nie był pewny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)