Jak zobaczyłem tytuł to myślałem że chodzi o naszego Dudzica. Chyba krewny?
http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3385165,dudzic-strzelil-szesc-bramek,id,t.html
Może go wziąć? ;-)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
antyk Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak zobaczyłem tytuł to myślałem że chodzi o
> naszego Dudzica. Chyba krewny?
>
> http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3385165,dud
> zic-strzelil-szesc-bramek,id,t.html
>
> Może go wziąć? ;-)
Kuzyn
Dwa grzyby w barszczu?
A czy nasz Dudzic nie miał na tym levelu ponad 40 bramek w sezonie? Jeszcze zanim mu Majewski z Ćmikiewiczem stopę ułożyli?
Z tego co pamiętam, to w jakichś tam rozgrywkach juniorskich w lidze oświęcimskiej czy coś w ten deseń, walnął ponad 100 bramek. Mogłem coś pokręcić, ale coś takiego mi się w głowie kołacze.
Dokładnie chyba 77 w jednym sezonie. Wytłumaczy mi ktoś na czym polegało to słynne ustawienie stopy Dudzica? Jak to się odbywało;-)
Marian Napisał(a):
> Dokładnie chyba 77 w jednym sezonie. Wytłumaczy
> mi ktoś na czym polegało to słynne ustawienie
> stopy Dudzica? Jak to się odbywało;-)
Dudzic jak do nas przychodził biegał tak, że trawę wyrywał (tak samo podczas biegu za piłeczką robi mój pies), ale był kompletnie surowy. Typowy przypadek kick & run. Wyglądało, a pewnie i tak było, że pod bramką przeciwnika biegł, zamykał oczy i strzelał z czuba. Ale od czasu do czasu trafiał. Ale taki brzydki sposób zdobywania goli nie podobał się trenerom. Ćmikiewicz robił Bartkowi indywidualne treningi, po których Bartek zaczął grać ładniej, wolniej biegać i przestał trafiać do bramki. Tak w skrócie z boku. Jeśli ktoś zna szczegóły to zapraszam do kontynuacji.
jeszcze za Szatalowa biegal i mial te 'urwania' sie obroncom po skrzydle, chyba nawet w 1 lidze mial pare dopoki go WS nie oduczyl :) w tysiac podan jest bezuzyteczny, i gadaj o wykorzystywaniu potencjalu zawodnikow
No i co Wy na to 1. IV. Hajto trenerem !!! Ale tylko 1. IV.
Ja myślę, że stworzy fajny duet z Wieczorkiem.
weźcie przestańcie, to nawet śmieszne nie jest......
http://www.warszawa.sport.pl/sport-warszawa/1,124557,15726664,Dawid_Janczyk_moze_zagrac_w_rezerwach_jeszcze_w_tym.html#BoxSportTxt
Tak się zastanawiam - może by go odkupić od Legii? On teraz jest wart tyle co czapka gruszek, a potencjał dalej ogromny. W Legii, żeby grać w 1 drużynie, musiałby dokonać cudu, u nas jednak trochę mniej.
dawno o niego dopytywalem
chcecie ściągać gościa co w rezerwach Legii nie może grać, bo się obecnie nie nadaje? potencjał ogromny to może miał kiedyś, teraz to już raczej kwestia dogrania do emerytury na nazwisku, szukać w niższych ligach, pozyskiwać młodych zdolnych, którym się chce, robić selekcje a nie ściągać gościa co od 7 lat nie rozegrał całej rundy w zespole, jeśli jeszcze założymy że w CSKA i ewentualnie początkowym okresie w Belgii coś grał (poważnie trenował) to od 2010 roku to już było dogorywanie, gość ma 27lat a od 4 lat sobie odpoczywa, w tym wieku???!!!! bądźmy poważni, to już wole gości z dyskietek
ditto, nie dla nierobow odcinajacych kupony ;)
tak dla magicznej dyskietki
Bola - Dudzica strzelca w ostatnim meczu Niwy 6 bramek wypadałoby przetestować !!!
http://legia.net/wiadomosci,55602-michal_efir_po_sezonie_bedzie_wypozyczony.html
Kto wie może to jest rozwiązanie, gosc ma bardzo duży talent. Z legii jak go wypozycza to juz nie wroci(nakupią nowych napadziorów) Niech dogra runde w rezerwa, jak bedzie zdrowy. Mozna spróbowac. cu at the stadium
Chyba jest ze "stajni" Kucharskiego? jeżeli tak, to temat mamy z głowy:Z
Cracovia nie będzie ogrywać grajków dla Legii. Od tego są Dolcany, czy inne Legionovie. Jedyna opcja to wypożyczenie z opcją.
I po co Efir? Znając życie zerwał by "setny" raz więzadła w kolanie na drugim treningu...
Bucky Nome Napisał(a):
> Cracovia nie będzie ogrywać grajków dla Legii.
> Od tego są Dolcany, czy inne Legionovie. Jedyna
> opcja to wypożyczenie z opcją.
Tylko tak, innej mozliwosci nie widze. Wypozyczenie z opcja. Nie wiemy czy zerwie. Tak czy siak klub potrzebuje nabyc 2 napadziorów. Czemu na runde nie wziąc Efira na wypozyczenie? Zerwie, slaba gra powrot do legi, bedzie strzalal kupno.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)