Nie za darmo wiec nas nie dotyczy, ale jako ciekawostka
http://www.weszlo.com/news/18915-Dlaczego_polskie_kluby_nie_zglaszaja_sie_po_mnie
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. (odsłona kolejna)
Anelka rozwiązał kontrakt, jest wolnym zawodnikiem:D
http://www.sport.pl/pilka/1,65080,15626598,Premier_League__Anelka_odchodzi_z_West_Bromwich_Albion.html#BoxSportTxt
a moze Profesor moglby obok faktu posiadania Klubu pochwalic sie Anelka? :)
heh byloby pieknie :)
Chyba w skyboxie
hehe
coz nam pozostaje jesli nie marzenia :D moze Profesorowi odwali na starosc :P
Albo Anelce;) Podobne prawdopodobieństwo;)
no nie wiem, Anelce zwyklo odwalac :)
Milan Jovanović z Lokomotiwu Sofia jest tym zagadkowym Czarnogórcem, którym to Staw nie miał czasu się zainteresować?
Też myslę, że to on: niezły bilans 35 meczów dla Czarnogóry poprzeczka na Wembley, dwa incydenty alkoholowe w Crvenie Zvezdzie Belgrad, po których go wyrzucono z klubu. Z tym niedoszłym bułgarskim bramkarzem o nieokreślonej orientacji seksualnej mogli by stworzyć grupę bankietową.
http://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,cracovia-janusz-filipiak-ostro-zaatakowal-wojciecha-stawowego,artykul,428373,1,1059.html
może trochę częsciowo tu pasuje...
I się zaczęło...
Les Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/ekstra
> klasa,cracovia-janusz-filipiak-ostro-zaatakowal-wo
> jciecha-stawowego,artykul,428373,1,1059.html
>
> może trochę częsciowo tu pasuje...
>
> I się zaczęło...
Co sie zaczelo - to juz trwa dluuugo...A tak poza tym nie piernicz tylko sie napij. Ja dzis ciagne J&B.
:)
witam
J.Filipiak chyba był na bani udzielając tego wywiadu.
Jeśli ja jestem "kierownikiem", a ktoś moim pracownikiem i mam zastrzeżenia do jego pracy wtedy idę i szczerze mówie mu o tym w cztery oczy, a nie wywlekam jakiś tam żali przy wszystkich, jescze w takim momencie gdzie walczymy o tą pieaprzoną ósemkę.
Czytałem już kiedyś artykuł że Waldek Fornalik jest przymierzany do Pasów tylko problem polega na tym że gość życzy sobie 100tysi na miesiąc.
hehhehehhe, szkoda komentować
Wojtka wystarczy postawić do pionu.
filipiak jako kierownik powinien go "ukierunkować".
Jeśli ja idę do pracy a mój kiero mówido mnie : Paweł robimy to tak... to ja choć czasem mam inne zdanie robie dokładnie tak jak kazał mi kiero i staram się to wykonać najlepiej jak tylko potrafię. Dlatego kiero szanuje mnie jako pracownika a ja jego jaoko kierownika
Tez mi sie zdaje ,ze General musial byc na bani ....
Musieć nie musiał
ale, że był nikt nie ma wątpliwości.
Po takim wystepie chlopcow moze musial;)?
Filipiak się po prostu wkurw,ł na grę zresztą ja też bo to jest DRAMAT jak można wpajać taktykę grajkom którzy tego nigdy nie opanują a co do transferów tu mi się wydaje że Filipiak też ma rację bo Wojtek trzyma zawodników którzy nie nadają się do gry w Eklasie nie będę wymieniał nazwisk bo wszyscy wiecie a na siłę chce ich i siebie promować bo dla niego jest najważniejsze że z tymi grajkami dużo osiągnął awans i daj Bożę 8 a w klubie musi być rotacja jesteś słaby odchodzisz przychodzi nowy lepszy tak się buduje dobre drużyny.
Jeśli chodzi o transfery to Wojtek będzie miał pole do popisu bo w czerwcu kończą się kontrakty prawie wszystkim z podstawowego składu.
Mam taki pomysł: na najbliższym meczu wesprzyjmy Wojtka! To jest mu cholernie potrzebne! Ja stoję murem za nim.
[quote=pawel1104]
Wojtek będzie miał pole do popisu bo w czerwcu kończą się kontrakty [b]prawie wszystkim[/b]
[/quote]
Wliczając w to samego Wojtka a jemu chyba najdalej do dogadania się w sprawie nowej umowy.
pawel1104 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeśli chodzi o transfery to Wojtek będzie miał
> pole do popisu bo w czerwcu kończą się
> kontrakty prawie wszystkim z podstawowego
> składu.
> Mam taki pomysł: na najbliższym meczu wesprzyjmy
> Wojtka! To jest mu cholernie potrzebne! Ja stoję
> murem za nim.
Nie będziesz samotny, ja też
I ja!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)