Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Żałośni Polscy sędziowie ...

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 03.11.2013 o 22:18
      Ostatnia aktywność 3 dni temu o 19:48
      471233 wyświetleń
    • jacula

1.1K
      734
    • 3 dni temu o 16:03
      Post #1712328 21.02.2026 16:03
    To jest straszne, wczoraj przekręcili Piasta nie uznając bramki na 2-2
    • hank lubi to.
    • leszeczek

24K
      28.4K
    • 3 dni temu o 17:19
      Post #1712345 21.02.2026 17:19
    "Dla dobra polskiej piłki"
    • hank lubi to.
    • Wayne

60
      118
    • 3 dni temu o 19:48
      Post #1712361 21.02.2026 19:48
    [quote]#post1712300 [quote]#post1712262 Jak zobaczyłem tę mordę na środku boiska to mi skoczyło ciśnienie. Nie było wałków jak derbach, nawet bardzo daleko ale te kartki za nic a szczególnie nieodgwizdanie faulu na Oskarze, gdzie gość go staranował a potem były dwie minuty smrodu w okolicy naszego pola karnego to granda. Var by nas nie uratował, zato bylibyśmy w kontrowersjach kolejki jakby tam padła bramka, wspaniale![/quote] Mecz można przekręcić niekoniecznie dając tylko karne . Można nie stosować prawa korzyści, można dowolnie kartkować, można odgwizdywać urojone faule itp . I to nam demonstrowali panowie z czarnej mafii w Gdańsku i wczoraj w Łodzi !!!![/quote] Powiem więcej. Mi się czasem wydaje, że wystarczy nawet kilka pozornie błahych decyzji typu aut zagwizdać nie w tą stronę w którą się powinno i zawodnicy już będą zagotowani. A arbiter mający zagotowanych piłkarzy ma już totalnie ułatwione zadanie i może bez żenady kartkować.
    • hank, Jake Blues, Diabel oraz 2 innych osób lubią to.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie