To jest straszne, wczoraj przekręcili Piasta nie uznając bramki na 2-2
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
"Dla dobra polskiej piłki"
[quote]#post1712300 [quote]#post1712262 Jak zobaczyłem tę mordę na środku boiska to mi skoczyło ciśnienie. Nie było wałków jak derbach, nawet bardzo daleko ale te kartki za nic a szczególnie nieodgwizdanie faulu na Oskarze, gdzie gość go staranował a potem były dwie minuty smrodu w okolicy naszego pola karnego to granda. Var by nas nie uratował, zato bylibyśmy w kontrowersjach kolejki jakby tam padła bramka, wspaniale![/quote]
Mecz można przekręcić niekoniecznie dając tylko karne . Można nie stosować prawa korzyści, można dowolnie kartkować, można odgwizdywać urojone faule itp .
I to nam demonstrowali panowie z czarnej mafii w Gdańsku i wczoraj w Łodzi !!!![/quote]
Powiem więcej. Mi się czasem wydaje, że wystarczy nawet kilka pozornie błahych decyzji typu aut zagwizdać nie w tą stronę w którą się powinno i zawodnicy już będą zagotowani. A arbiter mający zagotowanych piłkarzy ma już totalnie ułatwione zadanie i może bez żenady kartkować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)