Śmiech kurwa
To jest bez sensu..... pierdolę wasze vary
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
Wiem,że się narażę, ale według mnie dobra decyzja. Jak całe zawody Stefańskiego póki co.
To są jakieś jaja !
Stefański to chyba dzisiaj z Krakowa nie wyjedzie.... :sleepy:
Jebani drukarze !!!!
Do 60 minuty było dobrze... Chvj wam na imie stefański i lasyk
to jest nie możliwe co odpierda... te kut... czarne, szotowi nie dał drugiej żółtej a później karny za to, że gość na dupie pojechał a czarny w niego kopnął i się wyjeba... co za kurw...
Wiecej wywiadow zyebanego bogacza na temat sedziow to kazdy mecz beda nam tak sedziowali...
Przecież to jest kurwa czerwo
- Edytowany
Haha I Kutaaas rękę loshajowi zagwizdal
Stefański ty szmato
Ty kurwo szmato stefanski
Jak grać przy takim sędziowaniu ? To wszystko traci sens !
Od dzisiaj Stefański wróg nr. 1
Przeszedł samego siebie...aż mi brakuje wulgaryzmów aby go opisać.
Jeszcze ci Kubuś babę wyrucha bucu kwadratowy
nie graliśmy dobrze, ale Stefański to jest zwykła k.u.r.w.a
Spodziewałem się że tak to będzie wyglądać.
Ty ku.r.w.o Stefański
I tak wydymano nas kolejny raz. W białych rękawiczkach, choć oni się już nie kryją, przy karnym dla nas pińcet powtórek przy karnym dla gts-u jedna, na której widać jak byk, że Szymonowicz nawet nie dotknął brązowego, komentator idiota, "ekspert" zapchlony na zawsze.
Jeżeli nawet w kontrowersjach pokażą "faul" Szymonowicza, to pan Sławek powie, że przecież widać ordynarny faul.
Pięć minut po bramce dla nas te canalarskie kurwy szukają mikronowego spalonego.
Zaraz mnie chuj jasny strzeli :@ :@ :@
Ta kurwa Stefańska zasługuje na osobny wątek pt.
Panteon największych kurew
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)