Jakby sie ktoś wybierał transportem niezależnym na Sidleckiego z południa Krakowa, (np. okolice ulicy Wielickiej, Nowosądeckiej, Kamińskiego) to prośba o info na priv. Tożsamość do potwierdzenia na Priv.
Pozdrawiam
-
-
[WIKTORIA]Puchar Polski 2013[WIKTORIA]
Jest pięknie :)
[img]http://img715.imageshack.us/img715/6576/obraz068vk.jpg[/img]
Brawo Brawo Brawo!!! To jest walka! Gratuluje Chłopaki!!!
Brawo! Niedługo będzie się mówić, że [b]hokej to taka dyscyplina w której gra kilkudziesięciu facetów ale zawsze wygrywa Cracovia![/b]
Czy tylko ja oglądam w kółko ostatnią akcję? Jedyne co mi się z nią kojarzy to bramka Szczypiornistów na MŚ. Spokój z jakim to rozegrali to jest po prosty majstersztyk.
chyba mnie szlag trafi w domu, pijcie ile się da !!!
INFORMACJA CALKOWICIE SPRAWDZONA! Sa w tarnowie beda za 50 minu!!! Pakowac sie i na lodo!!!
Potwierdzam. Dostałem info od Kapitana, że 1.30 meldują się na lodowisku.
nie jedzie ktos z wieliczki przypadkiem ?
jedzie
a masz miejsce?
mam, gdzie mieszkasz?
Juz autem nie pojade. Za 5 minut biore taxe. Bracia meldujcie sie na s7 nie zawiedzmy naszych!!!
PW
Lepszego scenariusza nikt by nie wymyślił! :) Charakter,walka,dyscyplina i cierpliwość!!!!Brawo Panowie,jesteście WIELCY!!!!!!
Info z 1,20 są na A4 na wysokości zjazdu na Niepołomice.
i po fecie, przynajmniej jak dla mnie :) przyjechali jakoś koło 1:40-1:50 :) osób plus minus ze sto, poszło parę rac, petard, stroboskopów, szampany, śpiewy, zaprosili nas na lodowisko do wspólnych zdjęć z pucharem, z każdym można było pogadać, najbardziej rozchwytywany był Radzik ale to jego dzień przecież :) idę spać bo nie długo do roboty :D
No żesz kurwa... 1.55 byłem pod lodowiskiem, zobaczyłem zamkniętą bramę, pomyślałem, że już po wszystkim, wsiadłem do auta i wróciłem do domu...
dobrze było :)
nie zauważyłeś świateł na lodowisku ? zdecydowanie było jaśniej niż na fecie po mistrzostwie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)