I mój kolejny temat :) :) :)
...choć spotkanie z Podbeskidziem kosztowało nas cholernie dużo nerwów czas jechać do Łodzi po KOLEJNE ZWYCIĘSTWO!
DO BOJU CRACOVIA!!!!!
-
-
[WIKTORIA] Widzew Łódź - CRACOVIA 1 : 3
Do boju! Oby gra wyglądała lepiej niż dziś.
Jak dla mnie gra może wyglądać tak samo, byleby 3 punkty były :)
Widzew jest piłkarsko na poziomie Podbeskidzia - więc liczę na 3 punkty i ładną grę Cracovii
Pytanie techniczne - mecz bez udziału kibiców gości?
Oczywiście. Widzew ma zamknięty sektor gości już trzeci sezon. Poprawcie mnie, jeśli się mylę. Powodem jest m.in. fatalne dojście do sektora gości i brak dróg ewakuacyjnych (kto był choć raz tam, to wie, że to jedno z niewielu tak "klimatycznych" dojść na sektor gości, podobny wąwóz był na Lechii, ale to w drodze na stadion). Z tym że nikt tam nic z tym nie robi, a Widzew dostaje licencję na taką infrastrukturę.
Oglądałem 3x Widzewa w tej rundzie i naprawdę kilku tych "chłopaków za jedyne 5 tysiecy miesiąc";) :D znalazło by miejsce w większości Polskich drużyn.
Pytanie tylko jak tam teraz z płaceniem...Tych "5ciu tysięcy" ;)
Generalnie lekko na pewno nie będzie.
Nie będzie to łatwy mecz,bo nie ma łatwych o czym mogliśmy się przekonać wczoraj z teoretycznie najsłabszą drużyną ekstraklasy.Niemniej jestem dobrej myśli i uważam,że pójdziemy za ciosem.Wyciągniemy wnioski z wczorajszych pierwszych sześćdziesięciu minut i...wygramy.
Ja się boję, że młodszy Wiśnia, jeśli będzie dostawał od naszych obrońców takie prezenty, jak wczoraj dostawali górale to nam bez skrupołów trójkę wsadzi. Jedyna nadzieja (nikła), że nasi "obrońcy" będą bardziej skoncentrowani.
Będzie ciężko - Widzew w tym sezonie [b]wszystkie[/b] swoje punkty zdobył u siebie. Ale może to i lepiej bo nie będą murować bramki?
My z kolei punktujemy więcej na wyjeździe aniżeli u siebie ;)
Dom-7 punktów
Wyjazd-10 punktów
Problem jest taki, że my w każdym meczu dostosowujemy się do poziomu przeciwnika a Widzew jest jedną z najsłabszych ekip w tej lidze...
jankes76 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Problem jest taki, że my w każdym meczu
> dostosowujemy się do poziomu przeciwnika a Widzew
> jest jedną z najsłabszych ekip w tej lidze...
To się okaże. Wczorajszy mecz nasi kopacze wygrali mentalnie już pewnie w szatni i dlatego początkowo była kaszana. Po klasycznej odprawie w przerwie wszystko wróciło do normy.
Widzew nieźle gra w ataku, co przy naszej formie obrony czasami może być niepokojące. Obronę za to ma dość dziurawą na co akurat liczę najbardziej.
Na pewno bracia Wisznjakowy ,których nie zatrudniliśmy pomimo ofert z ich strony będa chcieli pokazać, że zrobilismy bład.
czekaj czekaj Khalid, Visnie obie sie do nas zglosily i ich nie chcielismy ?
bo narazie to pamietam, ze na forum sie upminalismy o tego mlodszego.
Wystarczy wylaczyc z gry Kaczmarka i stara Visnie i mloda Visnia jest w dupie wtedy ;)
jest jeszcze Alex Bruno, którego namaściłem swego czasu brazylisjkim Majorosem :P
Ty mi tu Santino nie gadaj o Majorosie tylko zeznawaj czy kobitka na mecz przed TV już zaproszona ?
> czekaj czekaj Khalid, Visnie obie sie do nas zglosily i ich nie chcielismy ?
Młody Viśnia w którymś wywiadzie wspominał, że ze względu na starszego brata w pierwszej kolejności był zaproponowany Cracovii, ale brakowało zainteresowania ze strony klubu. O starszym, żeby chciał do nas z powrotem, nic nie słyszałem.
Jakoś nie pamiętam kiedy ostatnio wygraliśmy pod rząd 3 ligowe mecze na wyjeździe, chciałbym takiej serii, ale jakoś nie mogę w nią uwierzyć i dlatego będę zadowolony z remisu w Łodzi...
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ty mi tu Santino nie gadaj o Majorosie tylko
> zeznawaj czy kobitka na mecz przed TV już
> zaproszona ?
zaproszona i owszem tylko nie wiadomo jak to pogodzic z obowiązkami :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)