Dawniej były same serpentyny i mówiono na to oprawa...swoją drogą nie wiedziałem że są kolorowe serpentyny
-
-
Pozostałe mecze 11 kolejki
rero Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dawniej były same serpentyny i mówiono na to
> oprawa...swoją drogą nie wiedziałem że są
> kolorowe serpentyny
Nigdy nie byłeś na zabawie karnawałowej?:)
psiarnia zasłynęła oprawami z balonów...
a może to prezerwatywy o 3 smakach były...?
unimil sobie życie..
zatem stawiam że to oprawa z papieru toaletowego dla ich sekcji..
Piast - Ruch 0:1 taki wynik winduje nas na 8 miejsce w tabeli
Walczymy o "ósemkę" i w naszym interesie leży jak największe "spłaszczenie" rejonów środka tabeli.
Oczywiście remis w tych derbach byłby super, bo jeden punkt naszym przeciwnikom "wyparowuje", ale ew. zwycięstwo Ruchu też wygląda przyzwoicie, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, by byli oni w stanie skutecznie powalczyć o grupę mistrzowską.
Sehr gut. Sehr gut. Niech będzie jakiś pożytek z Ruchu.
Swoja drogą, to jak oni mogą mieć tyle samo punktów, co my, grając taką padakę (patrzę przez pryzmat ich meczu z nami)?
rmszar Napisał(a):
> Sehr gut. Sehr gut. Niech będzie jakiś pożytek
> z Ruchu.
>
> Swoja drogą, to jak oni mogą mieć tyle samo
> punktów, co my, grając taką padakę (patrzę
> przez pryzmat ich meczu z nami)?
Z uwagi na ich mecze pucharowe byli w innym cyklu przygotowawczym. I to było całe nasze nieszczęście.
Szuwarku, ja piszę o Ruchu. :)
Od wymiany trenera zaczęli punktować. Nie grają nic wielkiego ani widowiskowego, ale efektywni. Mają paru piłkarzy, którzy potrafią strzelić.
rmszar Napisał(a):
> Szuwarku, ja piszę o Ruchu. :)
Puki mecz się nie skończył to Ruch ma 11 pkt. Dlatego myślałęm o Piaście.
Analizuję obecny sezon Ruchu i praktycznie są za nami o 1 punkt, teraz mają szansę się zrównać. Patrząc na dorobek punktowy, za bardzo do Ruchu nie odstajemy.
Ruch właśnie zdobywa drugiego gola. Raczej już zrównają się z nami punktami.
zgadywanie tego czy mający tzw. "drugi sezon w lidze" Piast czy Ruch (mistrz ciułania punktów dowolną metodą) będzie niebezpieczniejszym rywalem w walce o 8-ę...to wróżenie z fusów. dlatego w takich meczach zawsze najlepszy remis.
W weekend uraczono nas niezłą "biesiadą" piłkarską, ale w poniedziałek podano wręcz "pomyje" piłkarskie. Piast wg mnie kandyduje do spadku, szkoda tych 3 pkt.
Nie tylko tych szkoda. Wiele zespołów gra typową buc*we, punkty jakoś jednak ciułają.
Nzg Napisał(a):
> . Wiele zespołów gra
> typową buc*we,
Patrzac na terminarz to wlasnie teraz bedziemy z ta bucowa grali majac jedynie Gronika jako powazniejsa firme i grajaca solidna polke.
Zgadzam się(a i ten Górnik zaliczał gorsze mecze w tym sezonie). Słyszałem kiedyś teorie że "mistrzostwo zdobywa się w meczach z zespołami pokroju Odry Wodzisław";), wszystko przed nami. Teraz będziemy mieć mecze z teoretycznie dwoma najsłabszymi drużynami w lidze, później wspomniany Górnik i na deser Korona u siebie która ma spore problemy z grą na wyjazdach. Osobiście liczę na minimum 8 punktów w tych 4 meczach. Miłe byłoby 10:)
Ważne żeby nie stracić impetu w przerwie na repre.
Ranking piłkarsko sędziowski po 11 kolejkach wg portalu 2x45. Nasi piłkarze wysoko (Budziński, Nowak) i nisko (Dudzic, Straus) oraz istotna rzecz - sędziowie (przyda się na następne kolejki).
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/22435/ranking-not-dla-pilkarzy-i-sedziow-ekstraklasy-po-11-kolejce-glowacki-zdecydowanym-liderem-sobolewski-na-podium/
Daniel Stefański - najgorszy sędzia w 3 kolejkach to również ... najlepszy sędzia w 3 innych kolejkach, ten to ma sinusoidę formy ;)
quentin Napisał(a):
> Daniel Stefański - najgorszy sędzia w 3
> kolejkach to również ... najlepszy sędzia w 3
> innych kolejkach, ten to ma sinusoidę formy ;)
A może forma pana Stefańskiego zależy od tego którym drużynom sędziuje ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)