Leszek to w porzadku gosc, swietny zawodnik.
Szkoda Go dla pasiastego hocka, szczegolnie w kontekscie wyjazdu na PK.
-
-
[ 6 ] Cracovia - 1928 KTH Krynica | 04.10.2013 r godz 18.30
Sędziowanie tym meczu skandaliczne, takie, jakbyśmy w kopaną grali z ległą albo na gts-ie ! Sędzia niezbicie przyczynił się do dwóch goli dla "marzycieli", a tak wynik mógłby być inny !
Brawa dla STC za podziękowania dla Leszka ! :)
Jeszcze tylko jakieś około 50 latach minie i już się dowiemy jakie były oficjalne powody odejścia Leszka od nas... A tak, to ludzie powtarzają plotki, a oficjalnie nikt nic nie wie.
STC Leszkowi podziękowało, a klub ? Coś tam na stronie chyba było i tylko tyle ?...Jeśli tak, to bardzo znamienne.
Generalnie nie podobał mi się Kowalówka A.(#27) wyglądał jak by był na lodzie za karę. W ataku czeka aż krążek dotoczy się do niego, a sam stoi za niebieską. W obronie - przejechał obok niego zawodnik z krążkiem, trudno, może ktoś inny go zatrzyma. Poza Słaboniem i Chmielewskim widziałem Rutkowskiego, Cieślickiego i Zvatorę - to graczę którym się chciało. Kostourka bym wysłał do domu szkoda kasy na niego.
sterby nie zgadzam się kth jest w naszym zasięgu wzmocnione inne druzyny np. Tychy nie koniecznie...
rmszar Napisał(a):
> Masz jakiś problem z Leszkiem. Może podejdź
> kiedyś do niego i porozmawiaj.
Niestety ale już nie mam z nim o czym rozmawiać.
albo niech ktoś znający sprawę napisze co i jak było z L.L albo wyczyśćić ten wątek i dosyć dziamdziania\ma powrót , nie ma powrotu , żegnali go - dobrze , żegnali go - źle.
Laszkiewicz jest zawodnikiem jakiego nie było w Pasach od czasów Romka Stebleckiego. Dzięki jego wspaniałej grze przeżyliśmy wiele wspaniałych chwil. Przyczynił się do zdobycie kilku tytułów i medali MP. Jednak Leszek nie jest naszym wychowankiem i nie mamy prawa ządać od niego wierności do przysłowiowej grobowej deski. Jest to zawodnik jak na nasze realia kompletny, z Pasami osiągnął wszystko , więc czy można go winić za to że szukał czegoś innego. Prypomnę że założeniem DT była gra w lepszej lidze...
Zgadzam się że Leszek był zawodnikiem jakiego nie mieliśmy od czasów Romka Stebleckiego, nikt mu nie odbierze tych bramek, punktów i medali które zdobywał dla siebie, dla Cracovii i tez dla nas kibiców to sa fakty niezaprzeczalne ale nie dopuszczalnym była postawa Leszka podważająca pozycję i autorytet Trenera Rohacka, od 3 lat Leszek robił wszystko aby wywalić Rohacka z Cracovii...a dlaczego odszedł bo... nie wsparła go szatnia i nie wsparł go Zarząd, nie wiem co Rohacek zrobił Leszkowi (był taki mit że Rudi jest często skonfliktowany z zawodnikami) choć to Rohacek de facto wymyslił jego przyjście do Cracovii...ale Leszek zoologicznie nienawidzi Rohacka taka jest moja wersja...i opieram sie na rozmowie z Leszkiem, byłem świadkiem kiedyś rozmowy Leszka z Ekrothem i Czerkawskim - także troche wiem...
Nie bedę komentował gry Leszka w słynnym finale z Podhalem, w finale z Sanokiem, w meczu z Coventry w Rouen i w ostatnim finale z Jastrzębiem
popieram zmianę Malasiński za Kostourka !!!!!
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
Szerze powiem ze jesli chodzi o to kto L.Laszkiewicz czy Rohaczek to u mnie jest PAT jak w szachach ,cokolwiek nie wybrałbym to będzie niekorzystne dla Cracovii,szczególnie na kibica
Jesli to prawda co pisze klekot to tylko należy żałować ze takie dwie indywidualnośći nie potrafiły wspólnie się porozumieć
Faktem jest, że w zeszłym sezonie widać było, że pewien układ osobowy się w Cracovii wypalił.
Nie mnie rozstrzygać kto jest winien. Mnie pozostaje tylko ubolewać, że stało się, co się stało. Dla Cracovii lepiej byłoby, gdyby udało się obu panom dalej współpraciwać.
Na pewno oskarżenia o ustawianie meczów nie poprawiały atmosfery.
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
Ty jak zwykle swoje. Jak jest okazja przypiepszyć Rohaczkowi to ty jesteś w awangardzie.
chyba masz lekką obsesję :)
torreador Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> marcin_ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
>
>
> Ty jak zwykle swoje. Jak jest okazja przypiepszyć
> Rohaczkowi to ty jesteś w awangardzie.
Ludzie sa - jacy sa.
Raz lepsi, raz gorsi.
Nie ma czlowieka bez wad, kazdy jest na swoj sposob toksyczny, kazdy popelnia bledy.
Dla Cracovii najlepiej byloby, gdyby Rudi i Leszek mogli sie dogadac.
To najlepszy nasz hokeista obecnie i najlepszy trener pracujacy w lidze.
Bardzo szkoda, ze nie tworza juz teamu.
Mądre słowa Twixxx. I na tym w zasadzie można by zakończyć dyskusję w tym wątku o Leszku Laszkiewiczu.
W 100% zgadzam się z Twixxxem,
od siebie dodam tylko jedną rzecz:
nigdzie nie znalazłem oficjalnych wypowiedzi ani Leszka, ani Rudiego na temat "odejście Laszki z Cracovii",
tak zachowują się faceci z klasą - było jak było, ale zostaje to między nami,
tym samym temat powinien zostać zamknięty, a nie rozdrapywany na forum publicznym (niczym Faktowe i Superexpresowe sępy) przez osoby, które "coś" wiedzą,
zupełnie inna sprawa była z Beschem
PS.
a może się mylę,
może Leszek albo Rudi wypowiadali się do mediów w tej sprawie ?
Wypowiadali się bardzo dyplomatycznie. Tak jak przystało na profesjonalistów.
Skoro są profesjonalistami, to mam nadzieję, że może się jednak jakoś dogadają. KTH już pewno nie długo pociągnie. Wypili by flaszkę i gitara :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)