spodziewałem się trudnego meczu z Pogonią, nawet dopuszczałem porażkę. Teraz typuję zwycięstwo a dopuszczam remis - nie przegramy tego meczu. Kapitan Jagi Grzyb jest kontuzjowany, to duża strata dla nich.
-
-
[WIKTORIA] Jagiellonia - CRACOVIA 1 : 2
Niestety Kanaryjczyk jest zdrowy.
Ostatnie 4 mecze rozegrano w dwa tygodnie. Ze strony Cracovii uczestniczyło w nich 17 zawodników, a ze strony Jagielonii 19 zawodników. Czy to będzie miało wpływ na końcowy wynik tego spotkania ?
Nie, między meczami z Pogonią i Jagiellonią było wystarczająco dużo czasu na odpoczynek i regeneracje:)
ogladam jutro w tv z moją. jak dotąd oglądaliśmy razem w tv ruch i śląska. jest wiecej nadzieja :)
Kurde, przeczytałem najpierw, że oglądaliście mecz Rucha ze Śląskiem i się zastanawiałem po co.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ogladam jutro w tv z moją. jak dotąd
> oglądaliśmy razem w tv ruch i śląska. jest
> wiecej nadzieja :)
to Wy na randkach mecze oglądacie?
zamiast gry wstępnej czy może zaraz po?
Ja mam jutro urodziny i liczę, że mi ich nie zepsują, a wręcz przeciwnie. Liczę na piękny prezent.
leszeczek Napisał(a):
> Ja mam jutro urodziny i liczę, że mi ich nie
> zepsują, a wręcz przeciwnie. Liczę na piękny
> prezent.
moje były 4dni temu, mogliby wygrać, daliby niby spóźniony ale fajny prezent ;)
squier strat Napisał(a):
> SaNtO Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > ogladam jutro w tv z moją. jak dotąd
> > oglądaliśmy razem w tv ruch i śląska. jest
> > wiecej nadzieja :)
>
>
> to Wy na randkach mecze oglądacie?
> zamiast gry wstępnej czy może zaraz po?
SaNtO chodziło o rękę na pilocie.
leszeczek Napisał(a):
> Ja mam jutro urodziny i liczę, że mi ich nie
> zepsują, a wręcz przeciwnie. Liczę na piękny
> prezent.
To wszystkiego Pasiastego:) Ja w niedziele to może akurat będą 3 punkty w prezencie:)
Nie ma szans na zwycięstwo. My nie potrafimy wygrać nawet jak mamy przewagę. Jedyna szansa to nieprawdopodobne szczęście jak w Lubinie( sznurówki Pilarza, pusta brama) czy Wrocławiu ( kanciaste łby miejscowych piłkarzy), ale limit cudów moim zdaniem już jest wyczerpany.
W 18 meczowej rekonwalescent Nykiel.
Ja się pytam gdzie jest Wełna? Czy pojechał na wycieczkę do Białegostoku czy już we czwartek było wiadomo
że nie jedzie. W takim razie 18 można było ogłosić już przed wejściem do autobusu.
Wełna i Wasiluk wiecznie są nieprzygotowani fizycznie, za mało treningów , rytmu meczowego, tym czasem Nykiel, który ostatni trening przed kontuzją miał 26.06 br. przychodzi po ponad trzech miesiącach na trening i po dwóch-trzech jednostkach jest w 18 meczowej? Przecież to nie ma większego sensu, tym bardziej po co drugi prawy obrońca w kadrze, skoro wiadomo , że z tą pozycją nawet bez Krzyśka jest pole manewru, gorzej gdy wypada środkowy obrońca - Czy ktoś nie moze wprost jak facet facetowi zadać pytanie Stawowemu czy to na treningu czy na konferencji o co chodzi z Wełną i Wasylem?
kto to zrobi? Kmita? Smalec?
nie przypominam sobie by na konferencji padło jakies trudne pytanie.
Gdzie w Zakopanem można dziś obejrzeć mecz w pasiastym gronie ?
Surep, jest kilka opcji, każda zła.
Jeżeli Wełny i Wasiluka nie da się przygotować do meczu przez kilka tygodni, to oznacza że ktoś w klubie odwala fuszerkę i powinno się zastanowić nad pracą tej osoby.
Jeżeli Wełna i Wasiluk są tak kiepscy że nie da się ich przygotować do meczu, to jaki był sens kontraktowania tych zawodników i czy osoba która wcześniej się im przyglądała na prawdę jest kompetentna?
Jest jeszcze trzecia opcja, jeżeli owi gracze są przygotowani do meczu i nie są gorsi piłkarsko od chociażby Nykiela, osoba odpowiedzialna za dobór kadry kręci jakieś wałki, bazujące na sympatii, ewentualnie jakichś innych pozasportowych czynnikach.
Do Wełny i Wasiluka można spokojnie dodać Żurka.
Moim zdaniem ani wspomnieni wcześniej piłkarze nie są aż tak kiepscy żeby nie móc rywalizować o skład ani problem nie leży w samych przygotowaniach, przecież widać skok formy u wielu naszych zawodników. Pozostaje zatem trzecia opcja. Po poprawie stylu gry Stawowy powinien poprawić zarządzanie kadrą, odkładając na bok własne sympatie.
Wasiluka zostawcie w spokoju, tzn nie wywołujcie wilka z lasu :D
Czy aby Wełna nie dostał "przymusowego odpoczynku" w trzech meczach za czerwoną kartkę w meczu rezerw? Jeśli tak to w jakim charakterze miałby się udać z drużyną do Białegostoku!? Nosić siatkę z piłkami?! Wyluzujcie! Żurek pojechał i niewykluczone, że zagra, a na pewno będzie na ławce! Myślę, ze na debiut Wasiluka też się doczekacie, :) sezon długi a kadra jak wiecie wąska!
Stary kibolu- a dostał? Jak na razie nikt nie widział orzeczenia WD MZPN rozszerzającego karę dyskwalifikacji w 3 meczach IV ligi na inne klasy rozgrywkowe.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)