Pilarz - 2 - przy bramce na pewno mógł się lepiej zachować, znów niepewne wybicia
Kuś - 2 - zdecydowanie najsłabszy. Nie zasługuje nawet na ławkę
Żytko - 3 - o jego słabości niech świadczy żółta kartka za faula na zawodniku, do którego nie była adresowana piłka. Mnóstwo szczęścia przy innych interwencjach, ale nie można odmówić zaangażowania.
Kosanović - 5 - w pierwszej połowie nie do końca pewnie. Druga dużo lepsza
Marciniak - 6 - chyba jego najlepszy mecz w tym sezonie, jaki widziałem. Oby tak dalej.
Zejdler - 5 - nierówny, ale występ na plus.
(58 Budziński) - 6 - pokazał się z dobrej strony
Dąbrowski - 4 - moze być jeszcze lepiej. Brawo za walkę.
Danielewicz - 4 - nieźle, ale odniosłem wrażenie, że gasł w oczach
(76 Boljević) - 5 - trudno oceniać 15 minut. Ogólnie przyzwoicie
Dudzic - 4 - nadal uważam, że nie powinien mieć miejsca w składzie, choć dziś nieźle
Nowak - 8 - el Profesoro :) oj namęczyła się psiarnia, żeby go złapać :)
Steblecki - 5 - pierwsza połowa niezła, o drugiej trzeba zapomnieć
(58 Ntibazonkiza) - 6 - dlaczego nie wykorzystał setki?!!!
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 13/14 - 8 kolejka - GTS Wisła Kraków
Pilarz - 4
Kuś - 2 najsłabszy
Żytko - 3 niepewny
Kosanović - 6 pewny wie co ma robić
Marciniak - 4
Zejdler - 3
(58 Budziński) - 3
Dąbrowski - 3
Danielewicz - 3
(76 Boljević) - 3
Dudzic - 3
Nowak - 6 jest gol jest ocena :)
Steblecki -5
(58 Ntibazonkiza) - 2 poniżej oczekiwań
Pilarz - 5
Kuś - 3
Żytko - 4
Kosanović - 7
Marciniak - 5
Zejdler - 5
(58 Budziński) - 6
Dąbrowski - 6
Danielewicz - 6
(76 Boljević) - 5
Dudzic - 7
Nowak - 7
Steblecki - 5
(58 Ntibazonkiza) - 3
Dla wszystkich dodatkowy punkcik za walke. Jakby w kazdym meczu tak gryzli trawe, bylibysmy wyzej w tabeli.
Pilarz - 5
Kuś - 5
Żytko - 5
Kosanović - 6
Marciniak - 5
Zejdler - 5
(58 Budziński) - 4
Dąbrowski - 5
Danielewicz - 5
(76 Boljević) - 3 - pierwsza pogon za miskiewiczem sie oplacala, szkoda ze w 91min nie pobiegl do konca, kiedy bramkarz gtsu puscil pilke pod podeszwa...
Dudzic - 5
Nowak - 7
Steblecki - 5
(58 Ntibazonkiza) - 4 jak sie ma pilke meczowa w ostatniej minucie w takim meczu to trzeba ja wykorzystac a nie dac sie dogonic bunozie, który startowal ok.8 metrów dalej od bramki, ale asysta bardzo dobra.
Pilarz - 6
Kuś - 4
Żytko - 4
Kosanović - 5
Marciniak - 4
Zejdler - 5
(58 Budziński) - 4
Dąbrowski - 6
Danielewicz - 6
(76 Boljević) - 3
Dudzic - 4
Nowak - 5
Steblecki - 4
(58 Ntibazonkiza) -4
Pilarz - [b]5[/b] - tak naprawdę wiele roboty nie miał, o ile za bramkę przy tym silnym strzale po ziemi bym go nie winił, to miał wiele bardzo niecelnych wykopów, widać, że nerwy nim targały
Kuś - [b]5[/b] - niestety w obronie bardzo przeciętnie, ale w drugiej połowie aktywnie i sensownie włączał się do gry ofensywnej
Żytko - [b]3[/b] - [u]moim subiektywnym zdaniem[/u] niemal kompromitujący występ, kompletnie nie radził sobie z Brożkiem, nogi mu się trzęsły, mnóstwo strat i niecelnych zagrań
Kosanović - [b]7[/b] - lider formacji obronnej, dobre strzały, choć zabrakło tej wisienki
Marciniak - [b]6[/b] - jak na niego, a nie przepadam za nim, zagrał naprawdę dobre zawody, żeby chociaż jedno dośrodkowanie wyszło mu w końcu w punkt...
Zejdler - [b]5[/b] - jestem pod wrażeniem, bez kompleksów
(58 Budziński) - [b]5[/b] - bardzo zmiana, wniósł mnóstwo ożywienia i walki
Dąbrowski - [b]5[/b] - gra coraz lepiej i według mnie rozwija się we właściwym kierunku
Danielewicz - [b]5[/b] - podobnie jak Dąbrowski, ale strzały miał wczoraj fatalne
(76 Boljević) - [b]5[/b] - wszedł na pełnej wiśle i jak wszyscy żałuję, że nie poszedł do końca za tą piłką, która uciekła onemu bramkarzowi
Dudzic - [b]3[/b] - [u]moim subiektywnym zdaniem[/u] Bartłomiej nie był, nie jest i nie będzie piłkarzem ekstraklasowym, mnóstwo strat, mnóstwo, nic nie wniósł, ja wiem, biega, walczy, ale któż tego wczoraj nie robił, nie powinien wczoraj wyjść na boisko
Nowak - [b]7[/b] - gol, mieli psiaki z nim krzyż pański, ale ta główka obok słupka to winien być gol, jak dla mnie większa setka niż ta Saidiego
Steblecki - [b]4[/b] - o jeden drybling za dużo, o jedno tempo za późno, bardzo chciał i chyba się trochę spalił
(58 Ntibazonkiza) - [b]5[/b] - nie dam więcej, bo owszem kluczowa asysta, ale poza tym mnóstwo złych decyzji, wolny no i ta setka...
Pilarz - 4 (bramka jak najbardziej do wybronienia.Poza tym jeden poważny kiks przy zagraniu nogą w pierwszej połowie,który mógł się zakończyć tragicznie)
Kuś - 4 (słabo,bardzo łatwy do ogrania 1 na 1.Niemniej w drugiej połowie kilka razy dobrze się podłączył do przodu)
Żytko - 4
Kosanović - 6
Marciniak - 5
Zejdler - 5 (kilka razy wykorzystał swój spryt,ale kilka razy słabo się zachował.Szczególnie w drugiej połowie kiedy wychodziliśmy z dobrą akcją i miał przynajmniej dwóch zawodników do zargania,a on tą piłkę stracił.Szkoda,ale bym go nie skreślał)
(58 Budziński) - 6 (dobra zmiana)
Dąbrowski - 5
Danielewicz - 5
(76 Boljević) - 4
Dudzic - 6 (wiadomo jak gra i co potrafi Bartek...Ale wczoraj naprawdę zostawił całe serce na boisku.Kilka razy oczywiście w swoim stylu pokazał,że piłka mu przeszkadza,ale naprawdę zagrał niezły mecz.)
Nowak - 8 (cały czas pod grą.Umiejętnie się zastawiał i zrobił to co do niego należało.Piłkarsko najlepszy nasz zawodnik.Bardzo inteligentny.)
Steblecki - 5
(58 Ntibazonkiza) - 5 (doskonała asysta,ale i w swoim stylu spieprzył doskonałą okazję....a mogło być tak pięknie :( )
Pilarz - 3
Kuś - 2
Żytko - 4
Kosanović - 7
Marciniak - 2
Zejdler - 4
(58 Budziński) - 7
Dąbrowski - 6
Danielewicz - 6
(76 Boljević) - 4
Dudzic - 6
Nowak - 8
Steblecki - 5
(58 Ntibazonkiza) - 6
Pilarz - 4
Kuś - 5
Żytko - 4
Kosanović - 6
Marciniak - 7
Zejdler - 4
(58 Budziński) - 5
Dąbrowski - 6
Danielewicz - 6
(76 Boljević) - b.o.
Dudzic - 7
Nowak - 8
Steblecki - 7
(58 Ntibazonkiza) - 7
Pilarz - 6
Kuś - 5
Żytko - 5
Kosanović - 6
Marciniak - 5
Zejdler - 5 (w tym -1 za jedną akcję w II połowie, gdzie przeholował piłkę, a miał co najmniej dwie okazje do zagrania fajnej, prostopadłej piłki)
(58 Budziński) - 4
Dąbrowski - 5
Danielewicz - 3
(76 Boljević) - b.o.
Dudzic - 5
Nowak - 7 (w tym +1 za bramkę)
Steblecki - 3
(58 Ntibazonkiza) - 4 (w tym +1 za świetne podanie do Nowaka oraz -1 za końcową akcję)
Pilarz - 4
Kuś - 2
Żytko - 4
Kosanović - 6
Marciniak - 3
Zejdler - 5
(58 Budziński) - 4
Dąbrowski - 5
Danielewicz - 5
(76 Boljević) - 5
Dudzic - 5
Nowak - 6
Steblecki - 5
(58 Ntibazonkiza) - 5
Pilarz - 4
Kuś - 4
Żytko - 4
Kosanović - 5
Marciniak - 4
Zejdler - 4
(58 Budziński) - 6
Dąbrowski - 6
Danielewicz - 4
(76 Boljević) - b.o.
Dudzic - 5
Nowak - 8
Steblecki - 6
(58 Ntibazonkiza) - 6
Pilarz - 4
Kuś - 3
Żytko - 4
Kosanović - 7
Marciniak - 6
Zejdler - 4
(58 Budziński) - 5
Dąbrowski - 7
Danielewicz - 5
(76 Boljević) - 5
Dudzic - 6
Nowak - 5
Steblecki - 4
(58 Ntibazonkiza) - 5
Pilarz - 5
Kuś - 4
Żytko - 4
Kosanović - 5
Marciniak - 5
Zejdler - 4
(58 Budziński) - 5
Dąbrowski - 5
Danielewicz - 4
(76 Boljević) - 4
Dudzic - 4
Nowak - 7
Steblecki - 6
(58 Ntibazonkiza) - 5
Pilarz -2
Kuś -5
Żytko -7
Kosanović -8
Marciniak -6
Zejdler -4
(58 Budziński) -7
Dąbrowski -6
Danielewicz -6
(76 Boljević) -6
Dudzic -9
Nowak -9
Steblecki -4
(58 Ntibazonkiza) -7
Pilarz - 5
Kuś - 4
Żytko - 5
Kosanović - 7
Marciniak - 5
Zejdler - 5
(58 Budziński) - 5
Dąbrowski - 5
Danielewicz - 5
(76 Boljević) - 4
Dudzic - 5
Nowak - 7
Steblecki - 5
(58 Ntibazonkiza) - 5
Pilarz - 5 - bramka chyba do obrony, raz do tego przepuszczone dośrodkowanie, a poza tym nie miał za bardzo pracy
Kuś - 2 - boki obrony były naszym najsłabszym ogniwem. no i te kabaretowe strzały Kusia i Marciniaka, jako podsumowanie ich gry. a sam Kuś nie radził sobie w I połowie z Małpeckim.
Żytko - 4 - środek obrony radził sobie dość dobrze z Obrożkiem, a pogubili się przy bramce i jeszcze ze dwa razy. jak na nich to nieźle, ale Żytko nie byłby sobą, gdyby czegoś nie odwinął: faul na żółtą z mojej perspektywy zupełnie niepotrzebny, wręcz idiotyczny. a zagrożenie po wolnym duże. no i zachowanie przy dośrodkowaniu z wolnego - stał na spalonym, a potem poszedł za piłką. głupie i irytujące.
Kosanović - 6 jak Żytko minus irytujący faul plus strzały z wolnych. czyli na pięć.
Marciniak - 2 - patrz Kuś.
Zejdler - 6 - nawet mi się podobał, nie wymiękł, choć odrobinę był zagubiony. ale jeszcze pare takich meczów i zacznę sie do niego przekonywać
(58 Budziński) - 7 - bardzo dobra zmiana, ale czasem lepiej, żeby zamiast rulety komuś podał.
Dąbrowski - 7 - jak dla mnie zawodnik meczu. nie był bezbłędny, ale bodaj każdy swój błąd szybko naprawiał.
Danielewicz - 7 - środek pomocy zagrał lepiej niż przyzwoicie
(76 Boljević) - bo. ale to, jak spalił kontrę pokazał, że napastnikiem ani skrzydłowym on nie jest i nie będzie
Dudzic - 6 - derby to taki mecz, w którym nawet Dudzic prezentuje się korzystnie. nazwałbym to syndromem Rzucidły
Nowak - 7 - sytuacji parę, setkę wykorzystał, nieco trudniejszych nie. niesamowicie harował, występ na duży plus
Steblecki - 5 - słabo. choć parę razy pokazał technikę
(58 Ntibazonkiza) - 7 - ech, gdyby nie ta setka, to byłoby z dziewięć. asysta miodzio, dośrodkowanie na Nowaka w punkt. owszem, trochę irytował (a ostatnią sytuacją wkurwił na maksa), ale też kilka zagrań znamionujących dużą klasę.
oceny dość entuzjastyczne, bo druga połowa "przykryła" pierwszą.
Pilarz -3
Kuś -2
Żytko -3
Kosanović -7
Marciniak -2
Zejdler -4
(58 Budziński) -5
Dąbrowski -6
Danielewicz -6
(76 Boljević) -4
Dudzic -4
Nowak -7
Steblecki -3
(58 Ntibazonkiza) -7
Pilarz - 4 To podania do obstawionych obrońców...
Kuś - 5
Żytko - 5
Kosanović - 7
Marciniak - 4
Zejdler - 5
(58 Budziński) - 7 dobra zmiana
Dąbrowski - 7
Danielewicz - 7
(76 Boljević) - nie pograł
Dudzic - 7 za walkę
Nowak - 9 rwał! A najbardziej podoba mi się w nim to, że po bramce nie szalał ze szczęścia tylko zabrał piłkę i pognał na środek bo gra się nie o remis tylko o zwycięstwo!
Steblecki - 7 tak jak przewidziałem nogi nie odstawił bo to pasiak z krwi i kości!! Zastanawiałem się nawet dlaczego on został zmieniony ale...
(58 Ntibazonkiza) - 8 ... Saidi dał nową jakość! Nie bał się, szedł za piłką a ta centra i podanie do Nowaka to stadiony świata:) Szkoda tej setki sam na sam bo ja już widziałem to w bramce ale i tak zagrał dobry mecz.
Pilarz - 5 w sytuacji 1 na 1 to bramkarz jest w trudniejszej sytuacji. Za straconą bramkę go nie obwiniam, jakby wybronił byłoby o jeden punkt więcej
Kuś - 3 słabo, ale i tak jego najlepszy mecz
Żytko - 2 widziałbym go w sekcji gimnastyki artystycznej,
Kosanović - 6 dobre zawody rozegrał, wie co znaczą derby.
Marciniak - 4
Zejdler - 5 nawet mnie zaskoczył pozytywnie
(58 Budziński) - 5 waleczny się zrobił,
Dąbrowski - 5
Danielewicz - 5
(76 Boljević) - bo szkoda, że nie poszedł ten jeden raz za piłką do bramkarza, a często to robi
Dudzic - 2 serce to zostawia, ale jakby jeszcze myślenie włączył
Nowak - 7 żeby strzelić trzeba też się znaleźć w odpowiednim miejscu, on to ma.
Steblecki - 3 czy on nie ma jakieś wady wzroku, kolegów z drużyny nie dostrzega.
(58 Ntibazonkiza) - 4 sprawia wrażenie jakby był karmiącym na tacierzyńskim, natomiast wie, że w piłce asysta też ma swoja wartość
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)