[img]http://pu.i.wp.pl/k,MzA3MTE3OTAsNDUwNzAwNjg=,f,Gwiazdka[/img]
... szczere gratulacje za tą gwiazdkę. :)
-
-
Paweł Jaroszyński
Nie jest to biała gwiazda, lecz raczej betlejemska... (:P)
Betlejemska jest sześcioramienna
Ale na kim ta gwiazdka, bo nie kumam ocb.
Nikt mi nie wmówi, że to Paweł:) Czyżby Pawłowa?
Jak Pawłowa, to na pewno pies :D
Jarosław K. Kowal: Gratuluję pierwszej bramki w ekstraklasie...
- Oby było ich jak najwięcej. Worek otworzyłem, więc mam nadzieję, że kolejne też padną.
Chyba wypada ją komuś zadedykować?
- Więc może narzeczonej Patrycji? Bramkę, którą zdobyłem w reprezentacji Polski U-21, dedykowałem znajomym, rodzinie i całej reszcie, więc ta będzie dla niej.
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,19304371,pierwszy-gol-pawla-jaroszynskiego-w-ekstraklasie-dla-narzeczonej.html#indeks_news
Czyli Jaroszyński chodzi z Małeckim? Fuj!
Jak już jesteśmy w poetyce kynologicznej, to powiadają, że nie niejednemu psu Burek :D
Szuwarek to tatuaż Jaroszyńskiego??? Nie wydaje mnie się , bluzka na zdjęciu jak u jakiejś baby??
szuwarek zaglądnij w moją sygnaturkę
Carsten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szuwarek to tatuaż Jaroszyńskiego??? Nie wydaje
> mnie się , bluzka na zdjęciu jak u jakiejś
> baby??
Nie, to tylko odnośnik za "gwiazdkę" w Canal+
6 dni później
Oj chłopie dużo się musisz uczyć jeszcze...
Ja bym Cię widział na skrzydle,bo bronić,a w szczególności kryć przeciwnika to Ty w ogóle nie umiesz.
A on nie był kiedyś przypadkiem napastnikiem ? Bardziej by się z przodu przydał
Sporo nauki przed nim, ale i postęp zrobił ogromny. Asysta miodzio i chyba ostatnio forma życia.
Pamiętaj chłopie - wskoczenie na pewien pułap to dopiero początek. Błędy są i jeszcze będą.
Nie odpuszczaj.
Przecież dzisiaj większość składu zagrała słabiej od niego.
5 dni później
Jaro podobno bardzo blisko pierwszej trojki najlepszych bocznych obroncow ligi w L+Extra. Ostatecznie czwarty, brawo!
55 dni później
Powiem krótko - Jaro wyrasta na najlepszego LO w Polsce.
Z początku 2 razy ograny w dziecinny sposób, ale potem było już tylko lepiej. No może poza pamiętną wrzutką :)
Być może pewne rzeczy widać było tylko w TV, bo zupełnie nie rozumiem not w sąsiednim wątku (9,8!). Popełnił w 1 połowie 3 straszne błędy, po 1 uratrował nam tyłek Wołąkiewicz, 2 zmarnowali niedołężni gracze Górnika.
Lubię go i życzę mu jak najlepiej, ale gdybyśmy grali z legią, to w 15 minucie wynik byłby 1:3. Takie babole nie mogą się powtórzyć.
spokojnie panowie, błędy się przytrafiają każdemu. Paweł z meczu na meczu ma coraz większa pewność siebie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)