Za obecną degrengoladę odpowiada dwóch osłów ciągnących wózek z napisem Cracovia.
Żeby jeszcze ciągnęli w tą samą stronę może obciach byłby mniejszy.
Ten temu podrzucił Burlikowskiego to tamten woli przegrać derby niż wystawić zawodnika od tego pierwszego.A za wszystko musimy świecić oczkami my, bo oni maja swoje byznesy i miliony na osłodę.
-
-
Giełda trenerów
Skorza i Smuda mieli zespoły, żaden z nich w ostatnich latach nie prowadził średniaka ligowego (Smuda prowadził i lepiej o tym nie pisać), co do Lenczyka to nie mogę zrozumieć jak można było się go pozbyć ... zatem lista naprawdę długa i obfitująca w młodych zdolnych lub tylko zdolnych
Jeżeli nas na nic nie stać, to niech zostanie Stawowy. Nie chcę słyszeć o Hajtach, Zielińskich czy innych Mandryszach.
Jeżeli profesoro uzna że ma jednak kasę na Cracovię to tylko Fornalik.
Aktualnie jest dwóch trenerów: Fornalik i Skorża. Tylko co znowu będziemy zderzaki wymieniać? Mourinho by tutaj chu.ja zrobił, gdy procesor żałuje kasy.
jak giełda to giełda - dobry trener z za granicy ( kto go znajdzie ;) za te oferowane pieniądze ) lub Fornalik. Fornalik dlatego, ze umiał grać młodymi. Wyniku sportowego wielkiego nie będzie, ale przynajmniej będzie można młodym pokrzyczeć :)
Fornalik, ale wg mnie jeszcze nie czas na zmianę trenera. Boję się, że chłopaki tak są przesiaknieci myślą szkoleniową WS, że potrzeba parę miesięcy aby wrócili do normalności.
Do końca rundy i bye bye niezależnie od miejsca w tabeli.
Quentinie, patrząc na poprzedni sezon to Smuda przejął właśnie średniaka, dobrze poustawiał go w defensywie, kilku piłkarzy przycisnął i widać efekty.
no tak najpierw był szok i niedowierzanie że to ten wielki zespół tak się stoczył, później polityka wmawiania że są słabi i muszą się dźwignąć, a że za pytam na czyim tle słabi/średni? bo w lidze widzę raptem 3 zespoły, które potencjalnie są lepsze z czego jeden sam się skazuje na degrengoladę a drugi sam nie wie czego chce, parę dni temu usłyszałem że są tak biedni że ściągają za grosze, jak zapytałem czy za te same grosze co My, to usłyszałem że tak nisko nie upadli, ot po prostu skończyły się czasy Żurawskich, Frankowskich i taka jest prawda o obecnym ich składzie, co nie zmienia faktu że Smuda jednak polską piłkę ligową zna i daje rade
Panowie, Fornalik za filipiakowe grosze robił nie bedzie. Nikt inny z nazwiskiem tez nie.
Jak mamy ściągać miernotę to jest w klubie Gorecki, który terminuje właśnie u WS.
Rozumiem (chyba ) intencję , ale zdanie "Jak mamy ściągać miernotę to jest w klubie Gorecki" nie brzmi najlepiej.
Mam nadzieję, że chodziło ci o coś w rodzaju "[b]Zamiast[/b] ściągać miernotę dajmy szansę Góreckiemu"
Dokładnie kolego.
Dobry pomysł.Duet Górecki-Zegarek. Tylko obawiam się odstrukcji ze strony"chłopców"
po pierwsze - nie uważam, by teraz należało zmieniać trenera.
po drugie - na każdego kiedyś przyjdzie pora. a ten, który przyjdzie po WSie ryzykuje wejście na minę, tak jak Mikulski.
do niedawna do nagrody "synek WSa" im. K. Przytuły (nagrodą dyktafon) nominowałbym Żytkę, ale ostatnio rosną notowania Edka (o ile ten się nie obrazi, jak nie dostanie podwyżki).
Dograć ten sezon z sabotażystą do końca i dać jesienią szansę Góreckiemu .Żadnych wynalazków z zagranicy,czy nie wiadomo skąd.
Żarko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dograć ten sezon z sabotażystą do końca i dać
> jesienią szansę Góreckiemu .Żadnych
> wynalazków z zagranicy,czy nie wiadomo skąd.
Górecki na prezesa? Takiego pomysłu chyba jeszcze nie było!
Prezes wystawił Kuśkę i Władkę?
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po pierwsze - nie uważam, by teraz należało
> zmieniać trenera.
>
> po drugie - na każdego kiedyś przyjdzie pora. a
> ten, który przyjdzie po WSie ryzykuje wejście na
> minę, tak jak Mikulski.
>
> do niedawna do nagrody "synek WSa" im. K.
> Przytuły (nagrodą dyktafon) nominowałbym
> Żytkę, ale ostatnio rosną notowania Edka (o ile
> ten się nie obrazi, jak nie dostanie podwyżki).
juz to kiedys pisalem, po Stawowym na ta mine trzeba wrzucic Hajte, niech potrenuje 3-4 mecze i dopiero wtedy wlasciwego trenera zatrudnic :)
dajcie WS-owi trochę czasu, przecież nie miał kilku kluczowych zawodników w pierwszych meczach
dobra uwaga dziennikarza http://sportmalopolski.pl/index.php/pilka-nozna/t-mobile-ekstraklasa/item/3420-pilkarskie-pasy-po-dwoch-lutowych-niepowodzeniach
ta, tyle, że artykuł pisał rh.
kolejny stawotalib w naszym gronie?
w artykule można wyczytać w skrócie:
gdyby strzelił
jesli by wpadło inaczej
gdyby tylko nie te błędy
i tak dalej i tak dalej.
litosci
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)