I cyk 0:1 satelita rzeki w dupe
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
Już jedna rzeka w Ekstraklasie to za dużo a co dopiero dwie. Kibice Chrobrego wyjaśnili o co chodzi
- Edytowany
Chrobry ma to wygrać!!!
Qrwa jak ja bym chciał, żeby aptekarz się wyjebał na Chrobrym.
I najlepiej Strózik bramka x2...
Na razie w azylu jest nieźle, mam nadzieję, że się nic nie zmieni, i Maigaard obejrzy premię za awans jak świnia niebo.
I remisik już niestety.
Na boisku 4 naszych byłych piłkarzy walczą o esktraklase
- Edytowany
[quote]#post1728489 I remisik już niestety.[/quote]
Taki ten bład...reżyserowany....
[b]Edycja z 31.05.2026 o godz. 21:20 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1728490 Na boisku 4 naszych byłych piłkarzy walczą o esktraklase[/quote]
Jakoś nie mogę się do Pestki z długimi włosami przyzwyczaić...
Ten trener aptekarzy to mi się nawet nie podoba ze względu na nazwisko...
- Edytowany
Nie mogę patrzeć na tą całą Wieczystą z sympatią, chciałbym ale mnie odrzuca.
[quote]#post1728494 Nie mogę patrzeć na tą całą Wieczystą z sympatią, chciałbym ale mnie odrzuca.[/quote]
Nie męcz się, mnie odrzuca właściciel i nie mam wątpliwości.
[quote]#post1728477 [quote]#post1728475 ... drużyna o pięknej historycznej nazwie,...[/quote]
I cyk derby Historii....Chrobry vs Piast....[/quote]
Prawdziwe takie derby to by były, gdyby obok Chrobrego awansował Mieszko Gniezno ;)
Gdyby Chrobry awansował do Ekstraklasy, grając cały sezon Strózikiem w ataku to była by naprawdę duża sztuka 😋.
[quote]#post1728498 [quote]#post1728477 [quote]#post1728475 ... drużyna o pięknej historycznej nazwie,...[/quote]
I cyk derby Historii....Chrobry vs Piast....[/quote]
Prawdziwe takie derby to by były, gdyby obok Chrobrego awansował Mieszko Gniezno ;)[/quote]
Popiel Gopło, Łokietek Jerzmanowice, etc etc...
Ee tam Pany się nie znacie mecz Jadwiga Kraków vs Wanda Kraków powinien nosić miano takich derbów
Teoretycznie. Nie wiem czy była już o tym mowa. Czy sprzedaż miejsca w ekstraklasie Lechii jest możliwe? Tak się zastanawiam ile to może być warte...
No nic ,będziemy grać i z rzeką i z dopływem.
Już nie ma na to szans wedle przepisów.
A wiekuista znika do działu pilka nożna. Mamy 2 kluby w ekstraklasie i kurwe.
No chuj no i cześć.
Tygodnik miliarder Pniewy, Termalica Nieciecza i teraz te gwardyjskie pachołki.
Parodia polskiej piłki nożnej.
No nic. Trzeba będzie ładnie przywitać duńskiego Judasza na K1. Reszte zweryfikuje boisko. Trzymajcie sie Pasiacy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)